السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۱۵۸
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد

نمایشگاه «زنان و تولید ملی» تهران؛ فرصتی برای رونق مشاغل خانگی

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بر اهمیت حمایت از مشاغل خرد و اتصال آن‌ها به بازار‌های بزرگ‌تر تأکید کرد.
يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۴

به گزارش بازارکار، سیدمالک حسینی در حاشیه بازدید از بیست و دومین نمایشگاه «زنان و تولید ملی» اظهار کرد: نمایشگاه که با حضور فعالان مشاغل خانگی و تولیدکنندگان خرد، برپا شده، فرصتی برای معرفی و توسعه این کسب وکار‌ها را فراهم کرده است.

وی سطح کیفی نمایشگاه را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: این رویداد، اقدامی بسیار ارزشمند است و خوشبختانه کیفیت نمایشگاه در سطح قابل قبولی قرار دارد.

معاون وزیر کار با بیان اینکه بسیاری از شرکت‌کنندگان از فعالان حوزه مشاغل خانگی و تولیدات خرد و کوچک هستند، افزود: آنچه که مشاهده کردم، حس بسیار مثبتی از تلاش افرادی بود که در این شرایط سخت اقتصادی، سعی می‌کنند بازاری برای اقشار آسیب‌دیده و مشاغل خرد و خانگی فراهم کنند.

حسینی با تاکید بر رشد کیفیت تولید در مشاغل کوچک، بر اهمیت ایجاد بازار برای این کسب‌وکار‌ها نیز تاکید کرد و گفت: مشاغل کوچک از نظر کیفیت رشد قابل‌توجهی داشته‌اند و این مساله بسیار ارزشمند است همچنین، تنوع در طراحی و توجه به بازار نیز در میان این کسب‌وکار‌ها دیده می‌شود.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت توان، کار و رفاه اجتماعی همچنین با بیان اینکه عمده دغدغه تولیدکنندگان حاضر در نمایشگاه، مساله فروش محصولات است، اضافه کرد: چنین نمایشگاه‌هایی فرصتی مناسب برای معرفی و اتصال آن‌ها به بازار‌های بزرگ‌تر فراهم می‌کند.

وی یادآور شد: در گفتگو‌هایی که با فعالان این حوزه داشتم، مشخص شد اصلی‌ترین دغدغه آن‌ها مساله بازار و فروش محصولات است، موضوعی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز آن را دنبال می‌کند.

حینی تاکید کرد: مسوولیت مشاغل خانگی در این وزارتخانه بر عهده معاونت اشتغال است و این نمایشگاه فرصتی بسیار خوب بود تا از نزدیک با فعالان این حوزه در تهران گفتگو کنم این اقدام ارزشمندی است و امیدوارم که استمرار داشته باشد.

در ادامه، وی به برنامه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای توسعه اشتغال زنان اشاره کرد و از امکان گسترش همکاری‌ها با شهرداری تهران سخن گفت.

حسینی با اشاره به نقش مدیریت شهری در فراهم‌سازی زیرساخت‌های فروش برای مشاغل خانگی، افزود: شهرداری‌ها به عنوان همکار و شریک در این فرایند شناخته شده‌اند و تجربه‌های موفقی در این زمینه دارند که می‌توان از آن‌ها بهره برد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال همچنین به ماموریت وزارتخانه در حمایت از بنگاه‌های خرد، کوچک و متوسط بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و ادامه داد: بر اساس آمارها، در دو سال گذشته، بیش از ۸۶ درصد از تسهیلات پرداخت‌شده در حوزه اشتغال، به مشاغل خانگی، بنگاه‌های خرد، کوچک و متوسط اختصاص یافته است.

وی اظهار کرد: همچنین، سهم این مشاغل از بازار اشتغال، اعم از رسمی و غیررسمی، حدود ۸۰ درصد است که اهمیت بالای این حوزه را نشان می‌دهد.

حسینی از برنامه‌های آینده برای توسعه همکاری‌های بین نهاد‌های مختلف نیز خبر داد و سه محور اصلی این برنامه‌ها را اتصال بنگاه‌های کوچک به بازار‌های بزرگ‌تر، تسهیل فروش محصولات از طریق بازار‌های فیزیکی و آنلاین، و ارائه مشاوره و توانمندسازی کارآفرینان اعلام کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که پس از این نمایشگاه، اقدامات موثرتری در جهت حمایت از مشاغل خانگی و توسعه فرصت‌های اشتغال برای زنان صورت گیرد.

بیست و دومین نمایشگاه «زنان و تولید ملی» با بیش از ۶۰۰ کسب و کار از ۱۵ اسفند ماه به مدت ۱۰ روز از ساعت ۱۱ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بوستان گفتگو در بزرگراه چمران دایر است.

ارسال نظرات