بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۵۰۲۵۴
چهارشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۶

 ساعات کار و حقوق دریافتی یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر کیفیت زندگی و رفاه نیروی کار در هر کشور است.

ساعات کار و حقوق دریافتی یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر کیفیت زندگی و رفاه نیروی کار در هر کشور است. بر اساس آمار‌های منتشر شده، متوسط ساعات کار هفتگی و میزان حقوق در کشور‌های مختلف جهان تفاوت قابل توجهی با هم دارد.

در حالی که در برخی کشور‌ها مانند فرانسه و آلمان، ساعات کار کمتر و حقوق بالاتر است، در کشور‌های دیگر مثل مکزیک و کره جنوبی، ساعات کار طولانی‌تر و حقوق پایین‌تری وجود دارد. عوامل مختلفی مانند فرهنگ کار، قوانین استخدام و موقعیت اقتصادی در ایجاد این تفاوت‌ها دخیل هستند. اینفوگرافیک زیر ساعات کار و حقوق هفتگی برخی کشور‌های جهان را نشان می‌دهد.

مقایسه ساعات کار و حقوق هفتگی در کشورهای مختلف جهان//

بررسی داده‌های مربوط به ساعات کاری و میانگین حقوق درکشور‌ها

با نگاهی به اینفوگرافیک بالا می‌تواند دید که ایسلند بالاترین دستمزد هفتگی را با ۱،۵۲۸ دلار دارد که بسیار بالاتر از هر چهار همسایه شمال اروپای خود است. یعنی کارگران ایسلندی می‌توانند به طور متوسط نزدیک به ۵۵ دلار در ساعت درآمد دشته باشند.

مقایسه ساعات کار و حقوق هفتگی در کشورهای مختلف جهان//

لوکزامبورگ که در رتبه دوم قرار دارد، تنها کشور دیگری است که میانگین دستمزد هفتگی آن بالای ۱،۵۰۰ دلار است.

ایالات متحده با ۱۴۹۰ دلار، سوئیس با ۱۴۰۴ دلار و بلژیک با ۱۲۴۷ دلار، پنج کشور اول با بالاترین دستمزد هفتگی را تشکیل می‌دهند.

از سوی دیگر، کارگران مکزیکی حدود ۳۲۱ دلار در هفته درآمد دارند که کمترین میزان در این مجموعه داده است.

دستمزد ساعتی و هزینه زندگی

برای به دست آوردن داده‌های مربوط به جدول و اینفوگرافیک بالا، فیش‌های حقوقی یک کشور بر میانگین تعداد کارمندان تقسیم شده و تورم، با استفاده از قیمت‌های ثابت دلار آمریکا در سال ۲۰۱۶ محاسبه شده و با احتساب برابری قدرت خرید (PPP) همان سال تنظیم شده است. اما هنوز این داده‌ها به طور کامل تفاوت‌های قیمت‌های محلی را که تحت تأثیر عوامل پیچیده‌ای مانند تعرفه‌ها و هزینه‌های سوخت، کالا‌های وارداتی، انحصار بازار، انرژی، هزینه‌های مسکن و مالیات‌های دولتی هستند را در نظر نگرفته است.

در حالی که تفاوت حقوق‌ها زیاد به نظر می‌رسد، پرداخت دستمزد کارگران به اندازه کافی برای تامین هزینه‌های زندگی آن‌ها نیز عامل تعیین کننده‌ای است. کشور‌هایی که دستمزد‌های هفتگی بالاتری دارند، هزینه زندگی در آن کشور‌ها بسیار بالاتر است. به عنوان مثال، سوئیس، دانمارک و ایسلند در ۱۰ کشور برتر با بالاترین هزینه زندگی در مقایسه با مکزیک قرار دارند که بسیار مقرون به صرفه‌تر است.

بنابراین، در حالی که به نظر می‌رسد یک کارگر معمولی ایسلندی تقریباً ۷ برابر بیشتر از یک کارگر معمولی مکزیکی درآمد دارد، نکته قابل توجه این است که چه مقدار از این حقوق برای نیاز‌های اولیه و سبک زندگی آن‌ها خرج می‌شود.

منبع:روزیاتو

ارسال نظرات