ایام سوگواری محرم برعزاداران و دل باختگان مکتب حسینی تسلیت باد

      

22 بهمن سالروز شکوهمند انقلاب اسلامی گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۱۳۵۱
سخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
سه‌شنبه ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵

درباره مهندس مظفر عبدالله
مهندس مظفر عبدالله، در سال ۱۳۸۰ شرکت رو‍ژین تاک را ثبت و زمینی به وسعت ۲۴ هکتار برای تولید رب گوجه فرنگی و نوع آوری در این زمینه خریداری کرد. در سال ۱۳۸۱ پروژه روژین رسماً آغاز و در مرداد ۱۳۹۲ اولین خط تولید با ظرفیت ۱۱۰۰ تن افتتاح شد. مظفر عبدالله معتقد است:مدیریت فقط سودآوری نیست بلکه فایده اجتماعی است که ارزش یک فعالیت اقتصادی را مشخص می‌کند.
او متولد ۱۳۳۱ شمسی در واران یکی از ده‌های هفتگانه دهستان جاسب در منطقه دلیجان است. روستای آن‌ها باوجود اینکه وسعت چندانی ندارد، ولی در صنعت و کارآفرینی کشور جایگاه وی‍ژه‌ای دارد، زیرا مرحوم حاج سید محرم ناصری بنیانگذار حلواشکری عقاب هم اهل همین روستا است. مظفر عبدالله ۴ ساله بود که در سال ۱۳۳۵ خانواده اش به تهران مهاجرت کرده و در خانه‌ای استیجاری در خیابان گرگان ساکن می‌شوند. او در این منطقه درس خواند و دیپلم گرفت و بعد از آن هم در سال ۱۳۵۰ با گرفتن پذیرش در رشته حسابداری وارد دانشکده موسسه عالی حسابداری شد.
سید مظفر عبدالله تسلیم نمیشود! زمانی که در اولین سال شروع به کار شرکت روژین، سرمای زودرس به جان بوته‌ها افتاد و گوجه‌ها را سرما برد، یک تنه مقابل مشکلات ایستاد، یک میلیارد ضرر کرد، اما سر قولش با کشاورزان ماند و تمام پول محصولشان را داد؛ وعده جهاد کشاورزی دولت نهم بر جبران خسارتش هم در حد حرف و قول دولتمردان باقی ماند. الان ۱۷ سال از آن روز میگذرد و سرمای کرمانشاه از سر «روژین تاک» گذشته و بهارش رسیده است، بهاری که عبدالله رمزش را پشتکار میداند.
یک نشست یک تجربه
مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست" یک نشست یک تجربه" که با همکاری سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد گفت: کد بانو‌ها و خانم‌های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند.
به گزارش بازارکار، چهل و یکمین نشست" یک نشست یک تجربه" با حضور سید مظفر عبداله، مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست" یک نشست یک تجربه" با همکاری سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی و صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
سید مظفر عبداله، مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست" یک نشست یک تجربه" با اشاره به موضوعات مختلف مبتلا به تولید، اشتغال و فروش و صادرات و برند سازی گفت: اهمیت تحقیق و توسعه، تجربیات تجاری سازی ایده و فناوری، تبادل اندیشه و تجارب موفق در کسب و کار از جهات مختلف قابل بحث است.
اهمیت برند سازی از دید مدیر عامل روژین
وی در نشست چهل و یکم " یک نشست یک تجربه" پرداخت به برند را بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: در بحث تولید و فروش با دو نوع مدیر سر و کار داریم، برخی از مدیران به سودآوری و فروش توجه دارند، اما برخی مدیران برند ساز هستند، برند بسیار اهمیت دارد و باید تاکید کنم برند مهمترین دارایی نامشهود است که کمتر به آن توجه می‌شود و ما نباید در تولید، بازاریابی و فروش به آن توجه کنیم. ما طیف مدیران برند ساز هستیم. روژین و دلپذیر، با تبلیغات و تلاش برای کیفیت برند شدند.
این کارآفرین ملی و دلسوز ایران با اشاره به اینکه دنیای امروز کیفیت محور بودن و تولید با کیفیت پایدار است یادآور شد: توصیه می‌کنم یادگیری را از ذهن خود خارج نکنید. همواره باید به دنیا و شرایط بازار و تحولات روز همراه باشید.
مهندس عبداله تصریح کرد: برای موفقیت در بازار داخلی و نیز دنیا باید بتوانیم با بازار‌های جهانی ارتباط برقرار کنیم و صادرات داشته باشیم. نمی‌توانیم با خام فروشی به جایی برسیم، ۸۰ در صد صادرات ما خام فروشی است. صادرات گوجه، خیار و هندوانه، صادرات محصول نیست، اما وقتی گوجه فرآوری شد، می‌شود مثلا رب و رب صادرات محسوب می‌شود.
تربیت نسلی از کشاورزان مهارت دیده و توانمند
مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در ادامه با اشاره به تربیت ۳۶۰۰ کشاورز که بیش از ۲۰۰ تن در هکتار برداشت محصول دارند و با هلدینگ روژین همکاری دارند گفت: ۳۶۰۰ کشاورز تربیت شده ما مثل فارغ التحصیلان دکتری و ارشد حوزه کشاورزی عمل می‌کنند. در جاده کامیاران – سنندج بزرگترین کارخانه صنایع تبدیلی خاورمیانه که همان روژین می‌باشد مستقر است.
وی ۵۰ سال تجربه و موفقیت در حوزه تولید را مدیون دانش آموختگان مهارت دیده و تلاش آن‌ها در کنار مزرعه و کارخانه عنوان کرد و گفت: جوانی دوران خوش گذرانی و تفریح است؛ اما آن‌هایی که قدری اهل عقل و اندیشه و دور اندیشی هستند موفق می‌شوند و به افراد موفق و کارآفرین تبدیل می‌شوند. باید بر رفتار خود باید مدیریت داشته باشیم، اگر دانشجو هستی خوب درس بخوان، فرصت‌ها مثل ابر می‌گذرند.
راه اندازی کلینیک کشاورزی در دل کارخانه
به گزارش بازارکار، مهندس عبداله از راه اندازی کلینیک کشاورزی در مجموعه خود خبر داد و گفت: این کلینیک به مراحل کشت، داشت و برداشت و بر کار کشاورزان نظارت دارد، سرمایه اصلی کشور کشاورزان هستند. بذری که تائید کنیم کاشته می‌شود. در بخش کشاورزی کسی را ندیده ام که کار ما را تکرار کند. مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک درباره دلایل موفقیت خود و تیمش می‌گوید: بر مدیریت زایشی توجه می‌کنیم، همواره بر توسعه مهارت می‌اندیشیم، نسل دوم کشاورزان را تربیت می‌کنیم، بین کشاورز و کارخانه و مدیران مجموعه تعامل بسیار خوبی برقرار کردیم، کشاورزی که با ما همکاری می‌کند متضرر نمی‌شود. اگر دولت به مدل کشاورزی و تولید روژین توجه کند، می‌تواند مشکل کمبود آب را حل کند و کشور را از بسیاری جهات بویژه چالش آب بی نیاز کند.
وی بر مساله افزایش حقوق و دستمزد و نیز حفظ ارزش پول و نیز جلوگیری از مهاجرت کارگران و دانش آموختگان اشاره و تاکید کرد: چالش آتی ما کمبود کارگر و نیز نیروی متخصص و مهارت دیده است. اگر دولت با ما همکاری کند می‌توانیم بسیاری از دانش آموختگان کشاورزی را به افرادکارآفرین تبدیل کنیم. باید به فکر ایران باشیم. برخی از مسئولان ایران را فراموش کرده اند، ایران تنها کشوری است که مثل آمریکا همزمان دارای سه اقلیم است و باید با استراتژی و نقشه راه گام برداریم و برای موفقیت ایران عزیز تلاش کنیم.
مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در پایان توسعه شرکت‌های دانش بنیان را در کشور یک فرصت خوب برای توسعه کشور می‌داند، اما تاکید دارد باید منابع و تسهیلات بانکی با سهولت بیشتری در اختیار متقاضیان قرار بگیرد.

گزارش : لیلا قرنفلی

ارسال نظرات