تازه ها
پنج راهکار تسهیل اشتغال دانشجویان و دانشآموختگان با آسیبهای بینایی
مسئولان و کارشناسان در همایش ملی ویژه دانشجویان با آسیب بینایی دانشگاههای سراسر کشور از فرهنگسازی، مناسبسازی، دسترسپذیری، استفاده از فناوریهای نوین و رفع شبهات قانونی اشتغال به عنوان راهکارهای تسهیل اشتغال افراد با آسیبهای بینایی نام بردند.
به گزارش ایسنا، زهره عزیزی در همایش ملی تخصصی ویژه دانشجویان با آسیب بینایی دانشگاههای سراسر کشور ضمن تبیین فرصتها و چالشهای دانشجویان با آسیب بینایی، با اشاره به سیاستهای دانشگاه در راستای تسهیل روند تحصیل و اشتغالزایی این دانشجویان، ضمن ارائه آماری از دانشجویان روشندل در دانشگاه تهران، رسالت مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه در برگزاری این همایش را آگاهیبخشی و افزایش حساسیت جامعه نسبت به فرهنگسازی و ایجاد فرصتهای اشتغال برای دانشجویان با شرایط ویژه عنوان کرد.
علیرضا وجهی، معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران نیز با اشاره به توانمندی دانشجویان دارای آسیب بینایی، در رابطه با امکانات دانشگاه برای این دانشجویان و ساختارهای موجود و در دست اقدام توضیحاتی ارائه و خاطرنشان کرد که پذیرای ایدههای نو در جهت رفع مشکلات و معضلات موجود و ایجاد شرایط مناسب برای این دانشجویان است.
سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران نیز ضمن عرض تبریک میلاد حضرت فاطمه (س) و تشکر از برگزاری این همایش، ضمن اشاره به ظرفیتها و استعدادهای این دانشجویان، حضور ایشان در دانشگاه تهران را مغتنم و باعث افتخار دانست و با اشاره به روحیه تلاشگری و رشد، امیدواری و خلاقیت در این قشر از جامعه، بر لزوم اشتغالزایی و ایجاد بستر قانونی برای اشتغال این دانشجویان تاکید کرد.
غلامعلی افروز، استاد ممتاز دانشگاه تهران هم خصیصههای شخصیتی افراد با آسیب بینایی را مورد بررسی قرار داد و به ویژگیهایی مانند پذیرشمحوری، قدرت یادگیری و پردازش ذهنی عالی، بخشایشگری، امیدبخشی و پویایی و… اشاره داشت.
وی به لزوم بهرهمندی از فناوریها برای ارتقای حوزه شناختی و موفقیتهای شغلی پرداخت و مثالهایی از موفقیتهای این دانشجویان در عرصه علم و فناوری ارائه کرد.
در ادامه، احمد به پژوه، استاد روانشناسی دانشگاه تهران، به چالشها و راهکارهای حوزه اشتغال افراد با آسیب بینایی اشاره داشت و بر لزوم توجه به نیازهای این افراد و برنامهریزی در راستای تحقق عدالت اجتماعی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، علی صابری حقوقدان، فعال و کنشگر حوزه حقوق معلولین، دکتر ابوذر سمیعی دکترای سیاستگذاری فرهنگی و کارشناس سازمان بهزیستی کشور، دکتر سهیل معینی مدیرعامل شبکه تشکلهای نابینایان و کمبینایان کشور و دکتر عسگری دبیر کارگروه نوآوری اجتماعی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از دیگر سخنرانان پنل بودند که ابعاد مختلف مقوله اشتغال این دانشجویان را مورد بحث قرار دادند.
ارسال نظرات