تازه ها
به گزارش بازارکار از خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور در سومین کنسرسیوم مهارت و اشتغال که در سالن همایشهای دانشگاه فنی و حرفهای شهید منتظری مشهد برگزار شد، گفت: دانشگاه و صنعت باید با تعامل، انتظارات خود را مطرح کنند تا به یک نقطه مشترک برسند و زمانی که دانشجو وارد دانشگاه میشود، بداند بعد از دو سال آینده شغلی او کجاست.
خسرویان با بیان اینکه اطلس مشاغل استان باید تدوین و نیازسنجی در واحد صنعتی داده شود، افزود: طبق گزارش مجامع بینالمللی، در زنجیره صنعتی، از کشورهای اطراف، عقب افتاده ایم و کمبود نیوری کار ماهر در بسیاری از شهرکهای صنعتی و سیر مهاجرت به کشورهای دیگر از چالشهایی است که در حوزه صنعت وجود دارد و اگر اقدامی نکنیم، در پنج سال آینده بحران خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: با فروکش کردن بحران کرونا، پنج حوزه، محور پیشران اقتصاد در دنیا درنظر گرفته شد که محور اول، طراحی و ساخت و تولید پیشرفته است که سادهترین آن قطعه سازی بوده و نیاز به تکنسین برق و میکانیک دارد که این افراد در دانشگاه فنی و حرفهای تربیت میشود.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای کشور افزود: صنایع حمل و نقل پیشرفته و ارتباطات، حوزه فناوری اطلاعات، it، هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال، صنعت زیست فنآوری و حوزه انرژی اعم از انرژی فسیلی و انرژیهای تجدید پذیر، از دیگر حوزههای پیشران اقتصاد آینده کشورها است.
خسرویان با بیان اینکه در حوزه فناوری اطلاعات، در دانشگاه انجمنهای خوبی داریم، افزود: در حوزه انرژیها، دسترسی کشور ما بالاست، اما به رغم آن خام فروشی زیادی داریم که به همین علت دانشگاه آمادگی ورود به این حوزه را دارد.
این مسئول اضافه کرد: کنسرسیوم مهارت و اشتغال که با «طرح تات» (طرح تعاون، اشتغال، توانمندسازی) انجام میگیرد، شروع همکاری دانشگاه فنی و حرفهای با صنایع است که در این راستا باید آمایش برنامه درسی، اصلاح هرم هیات علمی و اصلاح تجهیزات و آزمایشگاه داشته باشیم.
در پایان این مراسم ۷۰ تفاهمنامه بین صاحبان صنایع خراسان رضوی و دانشگاه فنی و حرفهای کشور به امضا رسید.
ارسال نظرات