تازه ها
به گزارش خبرنگار بازارکار، دکتر فرشته امین، با اشاره به اهمیت این موضوع خاطرنشان کرد: دانشگاه تهران در همین راستا به عنوان دانشگاه مادر و نماد آموزش عالی در کشور اولین دانشگاهی است که در ساختار خود اداره کل مهارت را راه اندازی کرده و بحث مهارت آموزی و اشتغال پذیری دانشجویان و دانش آموختگان را با همکاری دستگاههای مختلف دنبال میکند.
عضو هیأت علمی دانشکدگان مدیریت در گروه رهبری و سرمایه انسانی دانشگاه تهران از راه اندازی اداره کل مهارت دانشگاه تهران به عنوان اقدامی هدفمند برای توسعه مهارت آموزی دانشجویان دانشگاه تهران برای تسهیل ورود آنها به بازارکار عنوان کرد و اظهار کرد: راه اندازی اداره کل مهارت دانشگاه تهران از سوی دکتر سید محمد مقیمی ریاست دانشگاه تهران مطرح و مورد توجه قرار گرفت و این اداره کل از دهم مهرماه امسال (۱۴۰۲) در ساختار دانشگاه تهران به طور رسمی قرار گرفت و در همین راستا شورای سیاستگذاری مهارت دانشگاه نیز با حضور ۵۰ عضو حقوقی و حقیقی در این دانشگاه شکل گرفت.
دکتر امین درباره اداره کل "مهارت" در این دانشگاه توضیح داد: واژه "مهارت" ترکیبی از کلید واژههای «میم»؛ مهارتآموزی، «ه»؛ هدایت شغلی، «الف»؛ اشتغالپذیری، «ر»؛ رصد اشتغال و «ت»؛ تجربهاندوزی است که در هر دو صورت بر اساس نیاز مهارتی دانشجویان طراحی و تصویب شده است. تلاش ما این است که دانشجویان ما قبل از فارغ التحصیلی بتوانند محیط کار واقعی را تجربه کنند و با آمادگی وارد بازارکار شوند.
وی از راه اندازی سامانه کاریابی و کارآموزی دانشگاه تهران خبر داد و اعلام کرد: سامانه کاریابی و کارآموزی دانشگاه تهران تا یک ماه آینده در اداره کل مهارت دانشگاه تهران راه اندازی و فعالیت خود را آغاز میکند.
مدیرکل مهارت دانشگاه تهران در گفتگوی اختصاصی بازارکار تصریح کرد: این سامانه ارتباط مستقیم سازمانها، دانشجویان و جویندگان کار را برقرار میکند و از طریق این سامانه فرصتهای شغلی، کارآموزی و پروژههای دانشجویی از سوی شرکتها و سازمان و دستگاهها به دانشجویان و دانشآموختگان اعلام میشود. همچنین یکی دیگر از برنامههایی که این اداره کل دنبال میکند، انجام رصد اشتغال بین دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاه تهران است که امیدواریم تا پایان سال اولین گزارش رصد اشتغال دانشگاه تهران استخراج و اعلام شود.
دکتر امین از ایجاد درس سه واحدی با هدف ارتقاء مهارت آموزی دانشجویان دانشگاه تهران خبر داد و اعلام کرد: از ترم تحصیلی گذشته، معاونت آموزشی دانشگاه تهران، درسی را تحت عنوان «یادگیری تجربی» برای دانشجویان مقطع کارشناسی به صورت یک درس سه واحدی اجباری تعریف کرد که بخش نظری بر عهده این معاونت و بخش عملی بر عهده اداره کل مهارت دانشگاه است. دانشجویان چهار جلسه تئوری در دانشکدهها میگذرانند و سپس توسط اداره مهارت متناسب با رشته تحصیلیشان به صنعت و سازمانهای مرتبط معرفی میشوند که ۷۰ ساعت دوره عملی در سازمان طی میکنند.
وی همچنین از راه اندازی جشنواره و لیگ مهارتی دانشگاه تهران خبر داد و اعلام کرد: این جشنواره و لیگ مهارتی دانشگاه تهران به ارزیابی مهارتی دانشجویان میپردازد و تلاش میکنیم این رقابتها را در سطح ملی و بین المللی برگزار کنیم.
مشروح این گفتگو با دکتر فرشته امین در شماره آتی بازارکار تقدیم خوانندگان میشود.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات