تازه ها
به گزارش بازارکار از مرکز روابطعمومی و امور بینالملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیامک اسلامی» در اینباره اظهار کرد: مطابق بند ۵ ماده ۱۱۱ آییننامه اجرایی قانون ثبت اختراعات، طرحهای صنعتی و علائم تجاری مصوب سال ۱۳۸۷، از متقاضیان حقیقی و حقوقی علامت تجاری، درخواست میشود مدارک خود مبتنی بر فعالیت در حوزه ذیربط را ارائه دهند تا علامت تجاری به فعالان واقعی کسبوکار، تعلق گیرد و زمینه تمایز محصولات و خدمات آنان فراهم شود.
وی افزود: با توجه به لزوم حمایت از مشاغل خانگی و در راستای پیگیری و برگزاری نشستهای مشترک اداره ثبت علائم تجاری و ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی بنا شد، درخواست متقاضیان مشاغل خانگی دارای مجوز پشتیبان از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، توسط اداره ثبت علائم تجاری بررسی و در صورت انطباق با قوانین و مقررات ملّی و بینالمللی، ثبت رسمی علامت انجام شود.
اسلامی افزود: مجوزهای پشتیبان مورد پذیرش، مربوط به فعالیتهای «صنایع دستی، فرش دستباف، برخی شاخههای هنری، پرورش گل و تولیدات گیاهی، صنایع نساجی و پوشاک و سراجی و نیز برخی شاخههای صنعت و خدمات» است.
سرپرست مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خاطرنشان کرد: بررسی مجوزهای پشتیبان بهصورت استعلام الکترونیکی برخط(وبسرویس) از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام میشود.
۱۵ بهمن ۱۴۰۲ ۱۱:۲۳
کد خبر : ۳۳۴,۳۸۰
کلیدواژه ها: سرپرست مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد,سیامک اسلامی,علامت تجاری,مشاغل خانگی
نظرات بینندگان
میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای)
1
2
3
4
5
امتیاز
1
2
3
4
5
نام را وارد کنید
ایمیل نمایش داده شود.
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید
بازخوانی
پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود.
صفحه نخستدسترسی سریعقوانین و مقرراتمعاونتها و مراکز ستادیبیانیه حریم خصوصیزمان خروج از دسترس تارنما
تمام حقوق این وب سایت، متعلق به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است .
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات