تازه ها
به گزارش بازارکار به نقل از شهرآرانیوز، در این روایت، از بانویی میگوییم که همان ابتدای زندگی مشترک، شغل زنبورداری را از کم شروع میکند و در طول سالها به جایی میرساند که همه اعضای خانوادهاش در این کار مشغول میشوند، مادری که نهتنها در خانه مادرانگی میکرد بلکه در بازار کار نیز یک رکن اساسی و الگو برای خانوادهاش محسوب میشد. بعدها دخترش، ریحانه، نیز عطر نان را به سفره زنان سرپرست خانوار بیشماری میبرد.
قدسیه صمدی از پدر چیز زیادی به یاد نمیآورد و هرچه میداند بعدها از زبان مادر و خواهر بزرگترش میشنود، زیرا وقتی دوساله میشود، پدرش از دنیا میرود. میشود گفت مردم قدیم مانند امروز، عرصه را بر خرافات تنگ نمیکردند. باور داشتند هر کسی دختر دارد، نسلش ادامه پیدا نمیکند. اما صمدی از زمانی که دست راست و چپ خود را میشناسد، میخواهد خلاف این موضوع را ثابت کند و به همه نشان دهد دختران هم میتوانند نام پدر خود را زنده نگه دارند.
او برای این هدف سالها زحمت میکشد. از همان روزهایی که با یک کندوی عسل در پشتبام خانه خود شروع به کار میکند تاکنون که علاوه بر اعضای خانواده خود، برای ۱۰۰ نفر دیگر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد کرده است.
ارسال نظرات