ایام سوگواری محرم برعزاداران و دل باختگان مکتب حسینی تسلیت باد

      

22 بهمن سالروز شکوهمند انقلاب اسلامی گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۶۸۰۳
معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: در توافق با ۶ بانک مقرر شد پرداخت تسهیلات بانکی به شرکت‌های دانش بنیان در قالب بسته جهش تولید در اولویت بانک‌ها قرار بگیرد.
سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷

به گزارش بازارکار به نقل از خبرنگار مهر، روح الله ذوالفقاری در نشست خبری که در محل صندوق برگزار شد، با بیان اینکه صندوق نوآوری در ۴ محور ارائه تسهیلات و وام ها، ضمانت نامه ها، سرمایه گذاری و خدمات توانمندسازی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کند، افزود: در حوزه تسهیلات و ضمانت‌نامه در سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان خدمات مالی به شرکت‌ها ارائه شد که شامل ۴۵۰۰ خدمت می‌شود.

ذوالفقاری با اعلام اینکه در راستای تحقق شعار سال در ۱۴۰۲ نیز ۶ هزار میلیارد تومان برای رشد تولید شرکت‌ها اختصاص داده شد، خاطرنشان کرد: این حمایت منجر به رشد تولید ۷۰ هزار میلیارد تومانی برای ۲۰۰ شرکت دانش بنیان شد و این آمار‌ها نشان از ظرفیت خوب شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید دارد.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اعلام این مطلب که این شرکت‌ها ۱۲ برابر تسهیلات ارائه شده از سوی صندوق رشد تولید داشته‌اند، گفت: برنامه ریزی کرده ایم که در سال ۱۴۰۳، ۳۵ هزار میلیارد تومان خدمات به شرکت‌های دانش بنیان ارائه دهیم.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان علاوه بر رشد اقتصادی، مزایای متنوعی برای کشور دارند، افزود: به طور مثال یکی از مسائل جدی کشور، ناترازی برق است و اینکه ۴۰ درصد از مصرف انرژی مربوط به الکتروموتور‌ها می‌شود و تولید الکتروموتور‌های کم مصرف می‌تواند در کاهش ناترازی انرژی مؤثر باشند.

ذوالفقاری بیان کرد: در حال حاضر ۱۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه بهره وری برق و ساخت الکتروموتور‌های کم مصرف فعال شده اند. در حالی که در سال ۱۴۰۰ ظرفیت تولید الکتروموتور‌ها کمتر از ۱۰ هزار عدد بوده، اما خوشبختانه امروز به ظرفیت ساخت یک میلیون و ۵۰۰ هزار عدد در کشور رسیده ایم که این ظرفیت همه نیاز کشور را پوشش می‌دهد و علاوه بر آن ظرفیت صادراتی نیز دارد. این موتور‌ها ۵ تا ۱۰ هزار مگاوات مصرف برق را کاهش می‌دهند.

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی ۴ حوزه اولویت دار صندوق در سال ۱۴۰۳ را بهره‌وری انرژی، آب و محیط زیست، امنیت غذایی و فناوری‌های آینده ازجمله هوش مصنوعی، میکروالکترونیک و زیست فناوری نام برد.

معاون تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی در پاسخ به سوالی درباره عدم همکاری برخی بانک‌ها در ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان توضیح داد و گفت: بانک‌ها با مشکل نقدینگی و کنترل ترازنامه مواجه هستند، اما با انعقاد توافق نامه‌هایی با ۶ بانک کشور مقرر شد پرداخت تسهیلات در قالب بسته جهش تولید در اولویت بانک‌ها قرار بگیرد. همچنین با تمهدیداتی که اندیشیده شده، شرکت‌هایی که برای دریافت تسهیلات نیاز به ضمانت نامه دارند می‌توانند به صندوق مراجعه و آن را دریافت کنند.

ارسال نظرات