بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۷۲۹۳
وزيرتعاون، کار و رفاه اجتماعي و رئیس همایش ملی کار به مناسبت هشتمین همایش ملی کار پیامی صادر نمودند.
شنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹

به گزارش بازارکار، متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
 
استواری و سلامت هر جامعه‌ای بر ستون‌های کار و تولید آن بنا می‌شود و راه قدرت و قوت جامعه ایران نیز از مسیر تقویت کار و تولید و خلق ثروت از مسیرهای مولد می‌گذرد. بر همین اساس دولت سیزدهم با همه توان کوشیده است با از میان برداشتن موانع تولید، باعث ایجاد تغییرات مثبت در سرمایه‌گذاری، افزایش بهره‌وری و بهبود شاخص‌های کلان اقتصادی گردد که رشد اقتصادی  5 درصدی، کاهش بیکاری به حدود 8%، رشد سرمایه گذاری خارجی و کاهش بدهی دولت از جمله ههمترین این دستآوردهاست.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز تلاش کرده  است در این مسیر همسو با دولت مردمی، حافظ منافع نیروی کار باشد و   همراه با رعایت پایداری سیاست ها، به طرق مختلف پوشش سیاست‌های حمایتی خود را  گسترده سازد. عمل به اصل سه‌جانبه‌گرایی، افزایش دستمزد کارگران، اجرای مستمر طرح طبقه بندی مشاغل در واحدهای تولیدی، انجام بازرسی های مستمر از کارگاه های پرخطر، کاهش بنگاههای اقتصادی مشکل دار، پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار در جهت ارتقای امنیت شغلی کارگران، تقویت دفترچه‌های بیمه‌ای کارگران، صیانت از اموال کارگران و بیمه‌گذاران صندوق های بیمه ای، تلاش برای ارتقای سطح مهارتی جامعه، تلاش برای تضمین روابط کار بهتر و نزدیک ساختن دیدگاه‌های کارفرمایان و کارگران و استفاده از ظرفیت موسسات و مراکز تحقیقاتی و شبکه نخبگانی برای پشتیبانی علمی از تصمیم سازی ها و ارایه آموزش های موثر در زمینه های ایمنی و بهداشت، حقوق کار، تعاون، رفاه و آینده کار تنها   بخشی از تلاش‌های این وزارتخانه برای حمایت از جامعه کار و تولید بوده است.
بی‌گمان بدون افزایش همکاری و تضمین شرایط تأمین منافع متقابل کارفرمایان و کارگران و انجام گفتگو، بالندگی تولید امکان‌پذیر نخواهد شد. این درحالیست که از شروط اساسی یک گفتگوی اجتماعی، ارتقا ظرفیت علمی و فنی طرفین، اخلاقی کردن چانه زنی و ایجاد یک فضای دمکراتیک و سالم است. در این گفتگوها همه طرف ها برنده اند و منافع تمام طرفین باید بر هم انطباق پیدا کند. باور دارم موفقیت ما در رابطه با مدیریت چالش های اشتغالزایی و نیز پیشبرد شایسته برنامه های حوزه رفاه و تعاون، به برقراری گفتگوهای فراگیر اجتماعی بستگی دارد.
معتقدم برگزاری همایش ملی کار، زمینه سازی برای ارتقاء گفتگوهای اجتماعی فی مابین شرکای اجتماعی و دولت و بسط مذاکرات جمعی توسط انجمن ها و تشکل های کارگری و کارفرمایی و موثرترین راه برای جلب مشارکت ذینفعان در فرایندهای تصمیم سازی است. در واقع "گفتگوهای اجتماعی"، یکی از پیش شرط های بهبود روابط کاری است و "سه جانبه گرایی"، ابزار و یک اصل پذیرفته شده در سطح بین الملل برای حل و فصل مسائل مشترک و نقش و جایگاه ویژه ای در نظام مند سازی ارتباط میان کارگران، کارفرمایان و دولت ایفا می نماید.
امیدوارم همکاری های همدلانه و مشترک، فی مابین شرکای اجتماعی کار و دولت و تضارب آراء و گفتگوهای خردمندانه شکل گرفته، منجر به تفاهم بر روی اهم مسائل حوزه کار و حل و فصل مسایل مبتلابه جامعه کار و تولید و جایگاهی برای  بهبود شرایط کار، رشد بهره وری و تحقق کار شایسته، گردد.
اینجانب ضمن تشکر از دست اندرکاران و متولیان امر برنامه ریزی و برگزاری هشتمین همایش ملی کار، امیدوارم در سایه تلاش‌های مردم و دولت، تغییرات در شرایط کسب و کار به گونه‌ای رقم بخورد که کارگر و کارفرما در کنار یکدیگر برای ساختن آینده‌ای بهتر و زندگی‌ای آرامش‌بخش‌تر تلاش نمایند و نقس موثری در پیشرفت و آبادانی کشور عزیزمان ایفا نمایند.
 
سیدصولت مرتضوی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
و رئیس همایش ملی کار

ارسال نظرات