تازه ها
به گزارش بازارکار، جهان همواره شاهد ظهور زنانی بوده که در عرصههای گوناگون اقداماتی را انجام داده اند که تاثیرات شگرفی در ابعاد مختلف داشته اند؛ ایران اسلامی ما هم از این قاعده مستثنی نبوده و امروز گفت و گویی داریم با بانویی که در امر کارآفرینی پیشرو بوده و شانه به شانهی مردان این سرزمین در رشد تعالی آن سهیم بوده است.
جهان افروز احمدزاده دارای مدرک لیسانس شیمی و ارشد از دانشگاه دکترای کسب و کار و phd بازرگانی گرایش بازاریابی است. وی مدیرعامل شرکت نیوا یونیور است که در زمینه آموزش مشاوره و تولید فعالیت دارد.
وی در این باره میگوید: برای نخستین بار آموزشهای مدیریتی به روش نوین و گیمیفیکیشن در البرز برگزار کردیم و در حال حاضر این آموزشها را در سراسر کشور برگزار میکنیم؛ یکی از دورههایی که بسیار طرفدار داشت و جذاب بود در استان تهران برگزار شد ۲۵ دوره مهارتهای کسب و کار بوده که به درخواست صنعتگران مجدد تمدید شد.
بنیانگذار کافه کارآفرینی در استان البرز در ادامه افزود: بیش از ۹۴۰ مدیر عامل عضو این کافه هستند و سالی دو مرتبه نشست برگزار میشود به صورت غیر رسمی مشکلات و مسائل کارآفرینان در کنار مدیران ارشد دولتی به صورت غیر رسمی بررسی و حل میشه بسیار بسیار محیط محیط دوستانه و غیر رسمی هست که کارآفرینان به راحتی میتوانند با مدیران ارشد دولتی در استان ارتباط برقرار کنند و در زمینه فعالیتهایی که در صنعت دارند مشاور و در واقع آموزش دهنده و منتوع هستند.
وی افزود: در صنعت فراکو مدیران عالی سازمانی در زمینه تجاری سازی سازمانها فعالیت میکنند، کسب و کارهای خُرد و کلانی که دچار مشکل هستند در زمینه فروش بازاریابی و معماری سرمایه انسانی کمک میکنند.
احمدزاده در ادامه افزود: در زمینه تولید در بخش صنعت آرایشی بهداشتی و غذا، مشکلات زیادی سر راه ما بود؛ مخصوصاً من که یک خانم بودم. وقتی یک خانم وارد صنعت میشود به چشم یک صنعتگر به وی نگاه نمیشود؛ متاسفانه در صنعت به مردها بیشتر اعتماد میشود. من سعی کردم که به عنوان یک بانو در استان و در کشور اعتماد افراد رو به دست بیاورم همین امر باعث شد که سال ۱۴۰۰ شرکت ما بعنوان نمونه در زمینه کارآفرینی شتاب دهی و رویدادهای استارتاپی معرفی شود.
وی افزود: ۵ دوره مدرس نمونه بوده م و از آقای طاهری استاندار وقت البرز جایزه گرفتم. سه دوره در دانشگاه مدرس نمونه شدم. در سال ۹۳ مدیر کنترل کیفیت نمونه اداره استاندارد شدم؛ هم اکنون بعنوان کارشناس استاندارد مشغول به فعالیت هستم و در تدوین قوانین استاندارد هم شرکت داشته ام.
به گزارش کرج رسا، مدیرعامل شرکت لیوایی در ادامه گفت: ما خصلت مردانگی را وقتی وارد کار میکنیم دیگه جنسیت از بین میره و اونجاست که من یاد میگیرم اگه شکست میخورم باید بلند شوم و اگه سرمایه ندارم باید بروم و یک راهی برای به دست آوردن اون سرمایه پیدا کن. اگر که میترسم از ریسک کردن یک راهی رو پیدا کنم که ریسکم را به حداقل برسونم به دلیل اینکه کارآفرینی یعنی رفتن به جهنمی که باید شیشههای خوردن رو بجوید. خیلی سخته کارآفرین کردن در کشور ما؛ به همین دلیل شما نیاز به ایدههای جدید دارید پس شعار من اینه تفکر خلاق کسب و کار خلاق و این را هم در تمام مشاوره هام آموزشها به کار میبرم.
ارسال نظرات