تازه ها
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، دکتر سیدجواد حسینی، معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور صبح امروز از موسسه نیکوکاری رعدالغدیر بازدید کرد.
وی در جریان این بازدید با اشاره به برنامه توانمندسازی و مهارت آموزی سازمان بهزیستی گفت: هم اکنون ۸۵۰۰ کودک را سرپرستی می کنیم که می باید هر یک از آنها هنگام رهسپاری در ۱۸ سالگی یک مهارت بر اساس علاقه و استعداد خود و نیاز جامعه فرا بگیرند.
رییس سازمان بهزیستی تاکید کرد: در موضوع مهارت آموزی و توانمندسازی با تمام توان وارد شده ایم تا مددجوی ما بعد از رهسپاری بتواند شغل داشته و دارای زندگی با کیفیت باشد.
وی با اشاره به مهارت آموزی و اشتغال مددجویان در موسسه نیکوکاری رعد الغدیر گفت: خوشحالیم که آنچه هدف سازمان بهزیستی و جزو برنامه های ماست در این موسسه اجرا می شود. در این موسسه شاهد آن هستیم که به مددجویان مهارت مورد علاقه متناسب با استعداد آنها و نیاز جامعه آموخته می شود و در همین موسسه مشغول بکار می شوند.
وی با اشاره به تلفیق اجتماعی صورت گرفته در موسسه نیکوکاری رعد الغدیر افزود: شاهد آن هستیم که افراد دارای معلویت در کنار افراد سالم مشغول به کار شده اند. باید بدانیم خدمات توانبخشی اگر به هویت بخشی اجتماعی و تفکر مفید بودن در جامعه ختم نشود، سودی نخواهد داشت.
دکتر حسینی همچنین در خصوص برنامه سازمان بهزیستی جهت ایجاد مشاغل پایدار برای مددجویان گفت: مهمترین موضوع بعد از مهارت آموزی و رهسپاری ایجاد فرصت های شغلی است و به همین منظور سازمان بهزیستی ۱۶ همت تسهیلات ارائه می کند.
وی با بیان اینکه تسهیلات خود اشتغالی به اشتغال پایدار منجر نمی شود تاکید کرد: مطابق آمار تسهیلات در قالب کارفرمایی به اشتغال پایدار منجر شده است و بر این اساس سازمان بهزیستی در طرح مناطق عاری از مددجوی بیکار قصد دارد از تشکیل شرکت ها و تعاونی ها با سهامداری مددجویان حمایت کرده و وام خود اشتغالی را به تعداد این مددجویان به تعاونی بپردازد.
رییس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: با تشکیل این تعاونی ها مددجویان هم در ارزش افزوده سهام شرکت یا تعاونی سهیم می شوند و هم حقوق دریافت می کنند.
وی اعلام آمادگی کرد که با همکاری موسسه نیکوکاری رعد الغدیر طرح مناطق عاری از مددجوی بیکار با ظرفیت ۵۰۰ مددجو در یکی از مناطق تهران اجرایی شود.
دکتر حسینی همچنین با اشاره به طرح ۳ چرخه گفت: در این طرح ۳ چرخه های ویژه برای مددجویان با قابلیت امکان حمل و فروش اجناس تولید می شود تا مددجویان با هماهنگی شهرداری در مناطقی از شهر استقرار پیدا کرده و محصولات مدنظر خود را بفروش برسانند.
وی افزود: در این طرح ۳ چرخه ها با همت خیرین تهیه می شوند تا مددجو به خودکفایی مالی برسد. در اجرای این طرح نیز از همکاری با موسسه رعد الغدیر استقبال می کنیم.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات