بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۵۱۰۴
در نشست چهار ساعته روسای ادوار ستفا با سرپرست سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی، چشم انداز، ماموریت ها، اهداف و برنامه‌های این سازمان بر اساس نیاز زیست بوم نوآوری و فناوری و اقتصاد دانش بنیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴

به گزارش بازارکار، نشست چهار ساعته روسای ادوار ستفا با حضور سیدرضی آقاسیدی سرپرست سازمان سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی (ستفا)، مهندس مرتضی پرهیزگار، دکتر محمد صادق بیجندی، دکتر بهروز بادکو، دکتر مسعود ابراهیمی از روسای ادوار و دکتر مجید علی آبادی سرپرست معاونت پشتیبانی ستفا در محل این سازمان برگزار شد.
سرپرست سازمان سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه ستفا برای ارتقاء جایگاه جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور طبق مفاد اساسنامه‌ای خود در حال برنامه ریزی زمانبندی شده است، خاطرنشان کرد: در گام اول برای نقش آفرینی و کنشگری موثر این سازمان در شبکه گسترده و سراسری جهاددانشگاهی تلاش می‌کنیم و در گام بعدی ارتقاء جایگاه و نقش آفرینی بیشتر این سازمان در زیست بوم نوآوری، فناوری و اقتصاد دانش بنیان کشور و نیز حضور موثر و جریان ساز در تعاملات بین المللی را دنبال می‌کنیم.
سیدرضی آقاسیدی در این نشست ضمن تاکید بر ضرورت تمرکز بر مسئله محوری و پرهیز از نگاه سیاسی به برنامه‌ها و فعالیت‌های جهاد دانشگاهی اظهار کرد: معتقدم عملکرد جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد خلاق و توسعه‌ای از بدو تأسیس تاکنون تحول آفرین، فرهنگ پایه و پیشران بوده و جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف مأموریتی خوش درخشیده و دستاورد‌های ارزشمندی داشته است و نهاد‌های حکمرانی می‌توانند به جای تولید رقیب به این نهاد اصیل، با حمایت‌های خود این مسیر و حرکت مثبت را با هم افزایی تقویت نمایند.
وی با تاکید بر سیر صعودی و مثبت فعالیت‌های ستفا در چند دهه فعالیت گفت: خوشبختانه سازمان از لحظه تولد خود تا کنون علی‌رغم فراز و نشیب‌ها، در برآیند کلی مسیری صعودی داشته و توانسته همگام با تحولات محیطی، خود را حفظ، تقویت، توسعه و بهبود مستمر دهد. قطعا ظرفیت اقدامات مثبت زیادی نیز وجود دارد که میتوان با همکاری و همدلی بین نسلی همه پیشکسوتان، خبرگان و جوانان جهاد دانشگاهی برنامه ریزی و دنبال کرد.
رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی درباره لزوم سیاستگذاری دقیق در زمینه زنجیره ارزش و برندسازی محصولات در جهاد دانشگاهی اظهار کرد: در زمینه زنجیره تامین و برندسازی، اطلاع‌رسانی مدلسازی و ترویج می‌توانیم فعالیت‌های موثری در ستفا برنامه ریزی و به انجام برسانیم.
وی با اشاره به اینکه از مدل‌سازی و مستندسازی در انجام برنامه‌ها غفلت داشته ایم گفت: یکی دیگر از اصلی‌ترین موضوعاتی که باید به آن توجه شود، موضوع شبکه سازی در جهاد دانشگاهی است و در واقع باید از فعالیت‌ها و تجارب موفق سازمان و دیگر بخش‌های مرتبط در حوزه فناوری و تجاری سازی مدلسازی داشته باشیم. باید با مدلسازی یافته‌ها و دستاورد‌های تحولی، الگوی قابل تکثیر به زیست بوم نوآوری و کارآفرینی کشور معرفی کنیم.
وی با تاکید بر اهمیت تعریف یک نقطه هم افزایی در این مجموعه خاطرنشان کرد: در راستای توسعه تجاری سازی نیازمند این هستیم که ارتباط و شبکه پایدار خود را با بخش‌های حاکمیتی، دولتی، خصوصی، نهاد‌های صنفی، سمن‌ها و به تعبیر درست کنشگران زیست بوم، بازتعریف کنیم.
معاون پشتیبانی و منابع جهاد دانشگاهی بر آمادگی لازم برای بازیگری در اکوسیستم نوآوری کشورتاکید و خاطرنشان کرد: عقیده من این است که با وجود بروکراسی و لختی نظامات دولتی موجود نمی‌توان بازیگر موثر اکوسیستم نوآوری بود و باید با برنامه ریزی دقیق و زمانمند، چابکی و چالاکی مورد نیاز جهاددانشگاهی را احیا کنیم.
رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی همچنین درباره بازآفرینی نقش حوزه مالی سازمان گفت: یکی از مسائل ما این بود که حوزه مالی، اغلب توزیع‌کننده درآمد و منابع ورودی بود و در بازآفرینی، این بخض نقش فعالی در توسعه منابع ایفا می‌نماید.
آقاسیدی با اشاره به برنامه‌های توسعه سرمایه انسانی، توسعه تحقیق و توسعه (R&D) و نیز تامین مالی و به طور کلی اتخاذ رویکرد پیش کنشانه (proactive) در سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد که باید برای نقش آفرینی بیشتر سازمان برای عملیاتی شدن این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها از بند‌های چهارده گانه اساسنامه به خوبی استفاده کنیم. در این زمینه پرهیز از عملکرد بخشی و جزیره‌ای اهمیت دارد و باید ارتباطات مناسب نیز ایجاد و تقویت شود.
لزوم ایجاد شبکه کارگزاران در سازمان ستفا
مهندس مرتضی پرهیزگار از روسای اسبق سازمان تجاری سازی فناوری نیز با اشاره به ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در طول دهه‌های گذشته گفت: زمان آن رسیده سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی (ستفا) در راستای تقویت اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کند. این سازمان می‌تواند مدل‌های کسب و کاری جدیدی را تعریف کند که تربیت نیروی انسانی در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف دانش بنیان، توسعه فناوری و تجاری سازی، توسعه طرح‌های الگویی، کمک به بخش دولتی و خصوصی و در یک کلام کمک به تحرک و پویایی بیشتر زیست بوم نوآوری و کارآفرینی از آن جمله است.
مهندس مرتضی پرهیزگار که طی سال‌های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۶ ریاست این سازمان را عهده دار بوده است؛ خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی یک نهاد تسهیلگر است و می‌تواند محور تولید ثروت و نهاد تقویت کننده اقتصاد دانش بنیان در کشور باشد.
وی با ارائه پیشنهادات خود برای آینده فعالیت ستفا خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم، ایجاد شبکه کارگزاران است. ما متاسفانه این شبکه کارگزاران را نداریم و حتی با فرهنگ آن نیز کمتر آشنا هستیم که باید آن را ترویج و توسعه دهیم. به نظر می‌رسد مهمتر از بودن کارگزار، ایجاد فرهنگ آن است.
وی با اشاره به شایستگی‌های مورد نیاز مدیریت در سازمان تجاری سازی فناوری جهاد دانشگاهی اظهار کرد: یک مدیر در ستفا باید دوسوتوان بوده و در هر دو سمت حفظ و راهبری منابع فعلی و توسعه آن‌ها باید ماهر باشد. به نظر من کسی که بتواند اساسنامه سازمان را تبدیل به پروژه‌های بین سازمانی کند، توانایی اداره این مجموعه را دارد. فرق این سازمان با سازمان‌های دیگر این است که هم ستادی فعالیت میکند و هم وظیفه توسعه بر دوش آن است. در واقع این سازمان (ستفا) هم سازمان است و هم معاونت؛ لذا مدیر در ستفا، باید هم ریل گذاری بلد باشد و هم راهبری. مدیر در ستفا باید قائل به کار گروهی باشد و بتواند با طیف گسترده‌ای از افراد کار کند. جهاد شان و موقعیت بالایی دارد و میتواند با افرادی همکاری کند که بالاترین سطح را دارا هستند.
وی با اشاره به لزوم انعطاف پذیر بودن رویکرد ریاست ستفا گفت: واقعیت این است که سیستم‌های دولتی نسبت به تغییر تعصب دارند و به علت عادت کردن به فرایند‌های سنتی، قابلیت تغییر کمتری دارند. این اتفاق نباید در سازمانی مانند ستفا بیافتد و این تفاوت ستفا و سازمان‌های دیگر است و شبکه ذی نفعان این سازمان نیز بسیار گسترده است و مدیریت آن کار سختی است.
پرهیزکار همچنین با اشاره به لزوم ایجاد شرایط مناسب کار برای اعضای این سازمان گفت: اعضای این سازمان باید از کار خود لذت ببرند و از آن‌ها پشتیبانی شود. شاید یک عضو هیئت علمی بیاید و در این سازمان کار کند و نه تدریس کند و نه مقاله بدهد، اما در عوض یک آیین‌نامه و یا نظام نامه را به سرانجام برساند و این از دادن چندین مقاله نیز کار ارزشمندتری است؛ لذا باید شرایطی فراهم شود تا این افراد بتوانند در این سازمان راحت کار کنند.
وی با اشاره به لزوم و اهمیت تعریف درست واژگان و اصطلاحات اکوسیستم یا زیست بوم نوآوری و فناوری کشور گفت: باید اصطلاحات و واژگان این حوزه به صورت کامل و درست تعریف شوند و همه بدانند که منظور و مفهوم هر واژه چیست و آیین نامه مربوط به آن به چه چیزی اشاره میکند. برای مثال فناوری یک محصول است و پژوهش یک فرایند است. این مثال ساده همچنان در کشور ما مورد بحث است و تثبیت و تبیین همین دو مفهوم در کشور بسیاری از چالش‌های ما را برطرف میکند.
پرهیزگار همچنین با اشاره به لزوم افزایش تحرک در سازمان تاکید کرد: ما باید برنامه‌های خود را تبدیل به طرح‌های ملی کنیم. ما باید تمرکز بیشتری روی قانون جهش تولید دانش‌بنیان داشته باشیم و از ظرفیت‌های این قانون نیز استفاده کنیم و تعهدات داخلی و بیرونی بدهیم. این روی تحرکات سازمان تاثیر خواهد گذاشت. برای مثال همین پروژه مشاغل خانگی سبب تحرکات بیشتر در سراسر جهاد دانشگاهی و استان‌ها شد و مشکلات بخش مشاغل خانگی تا حدودی برطرف شدند. همچنین ما با استفاده از شبکه کارگزاران می‌توانیم تشخیص دهیم که مشکل در کجای ساختار است. شبکه کارگزاران برای سازمان کارسازی میکنند و همین موجب افزایش تحرکات خواهد شد.
وی با تاکید بر لزوم احصاء پتانسیل منابع انسانی جهاد دانشگاهی گفت: ما تعداد زیادی پژوهشگر و فعال داریم که در حوزه HR و منابع انسانی فعالیت می‌کنند. ما باید این‌ها را احصا کنیم و پتانسیل آن‌ها را ظرفیت سنجی کنیم. همچنین باید یک پلتفرم ملی در زمینه منابع انسانی در کشور ایجاد شود. وقتی چنین پلتفرمی وجود داشته باشد تعیین اهدافی مانند تربیت محقق و نیروی انسانی قابل باور خواهد بود. با ایجاد این پلتفرم، ادبیات آموزشی ما از ادبیات دوره محور تبدیل به شغل محور خواهد شد که اجرای این طرح نیازمند سرمایه‌گذاری است.
وی با تاکید بر لزوم تحلیل استراتژیک ذینفعان خاطرنشان کرد: ما باید در ستفا تحلیل استراتژیک ذی نفعان را انجام دهیم و همچنین مگاپروژه‌هایی نیز تعریف کنیم. این سبب میشود تا سازمان نقشه راه خود را بهتر بشناسد و طراحی کند. همچنین مسئولیت‌ها و وظایف مشخص‌تر می‌شود و رسیدن به اهداف ساده‌تر خواهد بود.
نبودن مشاوران تخصصی یکی از مشکلات است
دکتر محمد صادق بیجندی رئیس اسبق ستفا و عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی نیز در این نشست با اشاره به ماموریت‌های آتی سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی گفت: ستفا می‌تواند با تکیه بر ماموریت‌های چهارده گانه در اساسنامه خود و ماموریت‌های تعیین شده در نقشه جامعه علمی کشور گام بردارد.
وی که در سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۹ سکّان دار ستفا بوده است، افزود: داشتن برنامه‌های اجرایی متناسب با ماموریت‌ها می‌تواند افق خوبی را برای سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی رقم بزند.
دکتر محمد صادق بیجندی با تاکید بر اهمیت تعریف ساختار مشخص در سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان اظهار کرد: ما چند مشکل کلان در جهاد داریم که در اکثر سازمان‌ها نیز دیده می‌شود. مورد اول نبودن مشاوران تخصصی در سازمان است. باید افرادی حضور داشته باشند که در هر لحظه و هر جا بتوانند به رییس سازمان مشاوره بدهند، فارغ از اینکه ریاست آن را میپذیرد یا نه. موضوع بعدی جایگاه سازمان در جهاد دانشگاهی است که باید تقویت شود. این سازمان ۱۴ وظیفه دارد، در همه این سال‌ها حرکت‌های خوبی در ستفا انجام شد که به علت مشکلات ساختاری جهاد و اختلاف دیدگاه‌ها نسبت به جایگاه سازمان، این تلاش‌ها به اندازه کافی دیده نشد.
به سازمان ستفا به عنوان یک سرمایه‌گذاری بلندمدت نگاه شود
بیجندی وجود هلدینگ دانش بنیان جهاددانشگاهی را فرصتی جذاب برای ستفا خواند و گفت: باید به ستفا به عنوان یک سرمایه‌گذاری بلندمدت نگاه شود و از کار‌های گذشته و اقدامات صورت گرفته توسط مدیران قبلی این سازمان استفاده شود. خوشبختانه با وجود هلدینگی که در گذشته در جهاد وجود نداشت و امروز وجود دارد، بسیاری از اهداف تعیین شده برای مدیریت سازمان محقق خواهد شد. مدیریت جدید باید از این فرصت بی نظیر استفاده کند و چالش‌های گوناگونی را رفع کند.
وی با اشاره به طرز نگاهی که در بخش دولتی و غیردولتی نسبت به جهاد وجود دارد اظهار کرد: برخی افراد دانشگاهی و آکادمیک چه هم در دولت و هم خارج از دولت کار کرده اند، معتقدند که تنها نهاد توسعه‌ای کشور جهاد دانشگاهی است. این موضوع مسئولیت سنگینی است. وقتی یک مجموعه بیرونی این اظهار نظر را درباره جهاد دانشگاهی انجام می‌دهد و جهاد را پلی میان مردم و دانشگاه با صنعت میداند، یعنی جهاد ظرفیت فوق‌العاده‌ای دارد. نکته‌ای که قابل تامل است این است که تنها جایی که جهاد میتواند به عنوان نهاد توسعه‌ای در راستای بیانیه گام دوم انقلاب و برنامه‌های توسعه عمل کند، همین سازمان ستفاست.
ستفا باید به عنوان بزرگترین شتابدهنده کشور عمل کند. با وجود هلدینگ یکی از کار‌هایی که میتواند توسط مدیریت جدید انجام شود نهادینه کردن همین دیدگاه است.
بیجندی با اشاره به ضعف جهاد در بهسازی نیروی انسانی گفت: ما در کادرسازی و آموزش و بهسازی منابع انسانی ضعف‌هایی داریم. اقدامات خوبی در زمینه نیروی انسانی در حال انجام شدن است، اما بهتر است در جریان این اقدامات توجه بیشتری نیز به استان‌ها و شهرستان‌ها نیز صورت بگیرد. نمایندگان شهرستان‌ها باید دعوت شوند و صحبت‌های خود را مطرح کنند. این به علت ضعف ما در بهسازی نیروی انسانی است که باید نظام‌مندتر و ساختارمندتر باشد. مدیریت ستفا باید بتواند این فضا را تسهیل کند. اگر جهاددانشگاهی می‌خواهد به صورت کلان تاثیرگذار باشد باید به این موضوع توجه کند.
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی همچنین بر اهمیت اطلاع‌رسانی در این سازمان تاکید کرد و ادامه داد: ما باید در حوزه اطلاع‌رسانی و خبر نیز بتوانیم زبان حوزه‌های تخصصی ستفا باشیم. رسانه‌ای مانند بازارکار می‌تواند این نقش را ایفا کند و جریان ساز باشد. همچنین باید علاوه بر رسانه رسمی در حوزه شبکه‌های اجتماعی نیز فعال باشیم و در پلتفرم‌هایی مانند لینکدین و دیگر پلتفرم‌ها فعال باشیم. باید نشست‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف به طور منظم در ستفا برگزار شود و بر اساس تجارب ما، برگزاری این نشست‌ها انرژی زیادی نمی‌برد و تنها طرح منظم و برنامه‌ریزی دقیق نیاز دارد.
باید یک شورای مشورتی برای سازمان تشکیل شود
دکتر بهروز بادکو عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی و رئیس اسبق ستفا نیز بر مدل سازی موارد تعیین شده در اساسنامه سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد و گفت: مدل سازی درست بر اساس تامین مالی طرح‌ها و پروژه‌ها برای ماموریت‌ها و برنامه‌های آتی این سازمان بسیار مهم است و با انگیزه و توان و تجربه‌ای که در جهاد دانشگاهی وجود دارد می‌توان به این هدف رسید.
دکتر بادکو که در سال‌های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ ریاست ستفا را عهده دار بوده است، در این نشست با ارائه پیشنهادات خود برای مدیریت بهتر ستفا اظهار کرد: باید یک شورای مشورتی برای سازمان تشکیل شود و به رییس سازمان کمک کند. موضوع دومی که چالش اصلی مجموعه ستفاست؛ میزان ماندگاری نیرو‌های نخبه و فناور و پویایی حضور نیرو‌های جوان در پارک‌های علم و فناوری تابعه و ضرورت نحوه مواجهه منعطف با آنان است. این مشکلی است که در کل جهاد دانشگاهی نیز وجود دارد.
وی افزود در جهاد دانشگاهی وظیفه گروه پژوهشی تولید تکنولوژی است و در زنجیره از ایده تا محصول و تجاری سازی آن چالش‌هایی وجود دارد. به عنوان مثال فناور و پژوهشگری که در جهاد تکنولوژی تولید میکند، در ادامه شرکت تاسیس میکند و آن شرکت نیز متعلق به جهاد است و طبق قوانین و مقررات اعتبارات و تسهیلات نیز به آن تعلق نمی‌گیرد. این منجر به ایجاد مشکل می‌شود. وظیفه عضو هیئت علمی پس از تولید فناوری مشخص نیست و همچنین در زمینه مالکیت فکری نیز مشکلاتی وجود دارد. تجاری سازی و تأسیس شرکت فناورانه در جهاد نیازمند بازآفرینی است و مدیریت جدید ستفا باید به این موضوع نیز توجه کند.
وی در ادامه با اشاره به بی میلی نخبه‌های علوم انسانی برای حضور در جهاد به عنوان چالش بعدی این سازمان گفت: جهاد دانشگاهی برای جذب نخبگان رشته‌ای پزشکی و مهندسی دارای مزیت‌های رقابتی است و در زمینه رشته‌های علوم انسانی به ویژه رشته‌های اقتصاد و مدیریت نیز باید خلق مزیت و انگیزه نماید.
زیرساخت‌های خوبی در ستفا فرهم شده است
دکتر مسعود ابراهیمی رییس سابق سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی نیز با اشاره به اینکه زیرساخت‌ها و شرایط خوبی در ستفا ایجاد و فراهم شده است اظهار داشت: آنچه که من می‌بینم این است که فضای فکری نیرو‌های جهاد دانشگاهی در بخش‌های مختلف تغییر کرده و همه بر این نظر اتفاق دارد که جهاد دانشگاهی باید از آموزش و پژوهش گذر کرده در بستر تجاری سازی و تولید ثروت گام بردارد.
وی که در بازه ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳ ریاست ستفا را عهده دار بوده است؛ با اشاره به اینکه گام خوبی برای تولید ثروت و تجاری سازی فناوری در ساختار جهاد دانشگاهی و در ستفا فراهم شده است گفت: تدوین و تصویب آیین نامه مالکیت فکری، واگذاری اراضی پارک‌های تابعه در راستای توسعه شرکت‌های دانش بنیان و شتابدهنده‌ها در پارک‌های علم و فناوری جهاد دانشگاهی، انتقال فناوری و تهیه اطلس فناوری، توسعه فرهنگ مشارکت با بخش خصوصی و ایجاد هلدینگ جهاد دانشگاهی و توسعه آن از اقدامات خوبی است که در سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان به نتیجه رسیده است که آینده درخشان این سازمان را نوید می‌دهد.
دکتر ابراهیمی با اشاره به وضعیت نامناسب حمایت از جامعه علمی و پژوهشی کشور خاطرنشان کرد: جامعه علمی کشور ما واقعا یتیم است. بودجه کل دانشگاه‌های کشور ما به اندازه چند هفته یارانه بنزین است و این نیازمند نشان از ضرورت توجه مضاعف به حوزه علم و فناوری است.
وی با اشاره به ذات خاص و منحصر بفرد ستفا نسبت به دیگر سازمان‌ها گفت: بافت و عملکرد این سازمان با همه سازمان‌های دیگر تفاوت دارد. ما در فضایی در حال تصمیم‌گیری هستیم که یک بیزینس با توجه به تحولات سریع محیطی می‌تواند یک روز معتبر باشد و فردا نباشد، لذا این سازمان، سازمانی چابک و منعطف و رقابت‌پذیر است. مهمترین شاخص یک مدیر باید سابقه فعالیت و کار اقتصادی باشد و این بسیار در اداره سازمان موثر است.
ابراهیمی با اشاره به مسائل پیش روی سازمان گفت: یکی از مهمترین مسائل، تامین مالی است. سازمان باید بتواند در طرح‌هایی که توجیه اقتصادی دارد ورود کند و اقداماتی نیز در حوزه سهامداری شرکت‌های فناور اتفاق بیفتد. بسیاری از این موارد که به آن اشاره شد، شدنی است به شرطی که به بقیه موارد نیز توجه شود. این موارد همه حلقه‌های یک زنجیره هستند. تقدم و تاخر نسبی در این زمینه وجود دارد، ولی نمیتوانیم بگوییم که چند مورد را انجام میدهیم و به دیگر موارد توجهی نمیکنیم. به عقیده من، نیاز به تقویت بدنه کارشناسی و تامین مالی مراکز شهرستانی دو چالش اصلی ما در فعالیت این سازمان هستند.
تامین مالی در طرح‌های مختلف فناورانه بسیار اهمیت دارد
سرپرست معاونت پشتیبانی ستفا نیز درباره ماموریت‌های آتی این سازمان گفت: بحث تامین مالی برای برنامه‌های سازمان بسیار اهمیت دارد و همه تلاشمان را به کار خواهیم بست تا بتوانیم بحث تامین مالی طرح‌ها و پروژه‌های سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان را به انجام برسانیم.
دکتر مجید علی آبادی خاطرنشان کرد: تامین مالی مالی در طرح‌های مختلف فناورانه بسیار اهمیت دارد و اگر تامین مالی به موقع انجام و اجرایی نشد به مشکل بر می‌خوریم.
معاون پشتیبانی سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: از این رو تامین مالی پروژه‌ها و طرح‌ها بسیار اهمیت دارد و در ساختار فناوری جهاد دانشگاهی و ستفا هر جا متخصصان و مدیران تصمیم بگیرند بر حسب اولویت تامین مالی و سرمایه گذاری صورت خواهد گرفت.
گفتنی است دکتر علیرضا غلامی اولین رئیس این سازمان که در سال‌های ۱۳۷۹ تا همان سال و آقای مهندس علی احمدی از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۳ و آقای دکتر محمدرضا پورعابدی طی سال‌های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۵ نیز از روسای ادوار ستفا بوده اند که غایب این نشست بودند و در گفتگو‌های صورت گرفته از سوی دکتر آقا سیدی معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی از زحمات این عزیزان نیز قدرشناسی گردید.

      

گزارش: امیر علی بینام، امیر طا‌ها بینام

ارسال نظرات