بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۵۳۷۰
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی از آمادگی این دانشگاه برای طراحی و تدوین دوره‌های مهارتی شغل محور متناسب با نیاز جامعه و بازار کار خبرداد.
شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱

به گزارش بازارکار، چهارمین جشنواره گیله خوراک ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با مشارکت ۳۳ دانشجو در قالب ۱۱ تیم از ۴ مرکز آموزش علمی کاربردی در دو بخش غذا و سفره آرایی و نان و شیرینی در تالار شهر رشت با حضور دکتر محمد علی اکبری سرپرست دانشگاه، دکتر فتحی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهندس اشرفی مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه، دکتر کازرونی منفرد رئیس واحد استانی گیلان و جمعی از مسئولان استان و مهمانان داخلی و خارجی، برگزار شد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم افتتاحیه بزرگداشت روز رشت اظهار داشت: برگزاری برنامه‌هایی از این دست در کنار ایجاد نشاط و طراوت اجتماعی، سبب نشر میراث و ارزش‌هایی است که در عین حفظ اصالت و فرهنگ اقوام موجب در هم تنیده شدن بیش از پیش تار و پودی است که آن را ایران زمین می‌نامیم. وی افزود: غنای فرهنگ و میراث ملی مردم این سرزمین از غنای تمدن شهر‌ها و روستا‌هایی نشات می‌گیرد که نمایش گوشه‌هایی از آن را امروز در روز رشت شاهد بودیم.

علی اکبری تصریح کرد: تاکید و سرمایه گذاری بر روی نقاط قوت و برندسازی یک راهبرد مدیریتی هوشمند برای تبدیل مزیت‌ها به ارزش و ثروت است.

وی گفت: رشت به عنوان اولین شهر خلاق خوراک ایران در جهان به وضوح در مسیر درستی حرکت می‌کند و دانشگاه جامع علمی کاربردی مفتخر است در بخش علمی این رویداد با برگزاری سه کارگاه تخصصی با موضوعات الگوی صحیح مصرف غذا، پیشگیری از اضافه وزن و چاقی و کارآفرینی در گردشگری خوراک مشارکت داشته است.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: امروز چهارمین جشنواره گیله خوراک ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت در دل این رویداد برگزار شد که فرصت مقتنمی به ویژه برای دانشجویان رشته آشپزی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای عرضه توانمندی‌ها و ارائه دستاورد‌ها فراهم کرد.

علی اکبری افزود: ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس ماموریت ملی محول شده به دانشگاه این آمادگی را داریم تا متناسب با نیاز جامعه و بازار کار، ضمن تربیت نیروی متخصص با همکاری بخش‌های دولتی، عمومی و خصوصی نسبت به طراحی و تدوین دوره‌های مهارتی شغل محور مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری متناسب با نیاز‌های استان به ویژه در حوزه خوراک اقدام کنیم.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: جذب مهارت پذیر داخلی و خارجی، آموزش و برندسازی جهانی خوراک گیلانی می‌تواند یکی از زمینه‌های همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی با بخش خصوصی در این حوزه باشد تا فاصله علم و عمل را بیش از پیش کم و کمتر کنیم.

ارسال نظرات