بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۵۶۱۱
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با بیان اینکه افزایش کیفیت و تسریع در فرایند گزینش یک ضرورت است، گفت: تا در درون خودمان خودسازی نکنیم نمی‌توانیم گزینه مناسبی را انتخاب و گزینش کنیم، چرا که گزینش لزوم عقلی و منطقی دارد.
پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹

آیین گرامیداشت سالروز تشکیل نهاد گزینش با حضور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه، مدیرکل جذب و گزینش قضات، مشاور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و جمعی از گزینش‌گران هیات مرکزی قوه قضاییه در محل ساختمان شهید صدیقیان (ساختمان شماره قوه قضاییه ۳) برگزار شد.

به گزارش بازارکار، حمیدرضا موحدی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در این مراسم با عرض خیر مقدم و تبریک فرا رسیدن ایام پر برکت ماه رجب، با گرامیداشت سالروز احیای گزینش و بیان اهمیت صدور فرمان ارزشمند رهبر کبیر انقلاب اسلامی در بحث گزینش‌گری و امر گزینش که به نقطه عطفی در آغاز انقلاب اسلامی تبدیل شد، گفت: پیام ارزشمندی که امام راحل(ره) مبنی بر انحلال گزینش صادر کردند، منشا تحولی در امر گزینش شدد که از آن به عنوان سالروز احیای گزینش یاد می‌کنیم و در نشست‌های سالانه نیز به عنوان مسیر راهگشا، بهترین بهره را کسب می‌کنیم.

وی با اشاره به اهمیت این پیام نافذ اذعان کرد: اگر تمام وقت‌مان را در گردهمایی سالانه صرف بازنگری در امر گزینش به واسطه این فرمان موثر بگذاریم، همچنان ارزشمند و چراغ راهنمای ما برای طی مسیر پیشرو است و امیدواریم به برکت روح پر فتوح حضرت امام خمینی(ره) در مسیر اعتلای جایگاه گزینش بر مبنایی که ترسیم فرمودند ثابت قدم باشیم.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه: افزایش کیفیت و تسریع در فرایند گزینش یک ضرورت است/ ماجرای رد صلاحیت گزینش حاج قاسم سلیمانی/ گزینش لزوم عقلی و منطقی دارد

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با بیان تقارن برگزاری این گردهمایی با سالروز شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و ماجرای رد صلاحیت حاج قاسم سلیمانی از گزینش گفت: یاد و خاطره سردار دل‌ها؛ شهید حاج قاسم سلیمانی برای ما همیشه گرامی است و محدود به زمان خاصی نمی‌شود.

موحدی تصریح کرد: آن شهید بزرگوار فردی تربیت یافته و گزینش شده مکتب امام راحل (ره) بود و برترین الگوی‌های مدیریتی بعد از انقلاب را پیش روی چشم ما به تصویر کشید. اقتدار، خوش فهمی، خوش رفتاری، خوش کرداری، خلاقیت و نبوغ، نماد تمام عیار این اسوه اخلاق بود.

وی عنوان کرد: موضوع رد گزینش سردار سلیمانی بهترین درس و نشانگر حساسیت امر گزینش است که چطور می‌تواند با کم توجهی در برهه‌ای دست رد به سینه جوانی بزند و چطور با حساسیت و بر مبنای مکتب نورانی امام راحل(ره) چنین جوان شایسته‌ای را به دامن جامعه بازگرداند و حسن ختام سرنوشت او در اوج اخلاص رقم بخورد و عزتمند و سرافزار باشد و در دل و جان احاد ملت انقلابی ایران اسلامی و جهان رسوخ کند.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به اهمیت تذکر و یادآوری در کتاب آسمانی قرآن بعنوان یک سرمایه، خاطر نشان کرد: تمامی حاضران در این نشست به طور قطع در درک اهمیت گزینش و مسئولیتی که بر دوش شان است، خبره هستند، اما اهمیت تذکر و یادآوری به منظور جلوگیری از هر گونه غفلت بر اساس آیات و بصیرت قرآنی منفعت دارد، برای اینکه گزینش در تمام شئون زندگی به ویژه رفتار‌های فردی به عنوان یک ضرورت عقلی و منطقی اهمیت دارد و بایستی بدان توجه ویژه کرد.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه: افزایش کیفیت و تسریع در فرایند گزینش یک ضرورت است/ ماجرای رد صلاحیت گزینش حاج قاسم سلیمانی/ گزینش لزوم عقلی و منطقی دارد

وی با ذکر تحولاتی که با صدور فرمان امام راحل (ره) شکل گرفت، عنوان کرد: با صدور فرمان امام خمینی(ره) معیار‌های گزینش در مسیر الهی، معقول و منطقی خود را برای رسیدن به اهداف سازمانی پی‌ریزی شد.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه افزود: وجه مشترک همه نظام‌های گزینشی در سراسر دنیا، متعالی کردن سازمان‌ها و مجموعه‌ها به منظور دستیابی به برترین اهداف و بهترین بهره وری با جذب و گزینش افراد سرآمد است.

موحدی تصریح کرد: مبحث گزینش در تشکیلات قضایی قوه قضاییه نیز که کارکنان آن با جان، مال و ناموس مردم سرکار دارد از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار است، بنابراین سیر شروع مراحل گزینش و آموزش‌های مراقبتی با خدمت برای یادآوری ارزشمندی جایگاه نیروی انسانی دستگاه قضا بعنوان یکی از سالم‌ترین نهاد‌های کشور نقش تعیین کننده‌ای خواهد داشت.

وی با بازخوانی پیام ارزشمند معمار کبیر انقلاب اسلامی در بحث گزینش گری و امر گزینش و اشاره به محور مهم دیگری از این نشست گفت: این پیام هم نهیب دارد و هم بشارت دارد، هم مسئولیت سنگین را یادآوری می‌کند و هم مسیر راه را روشن می‌کند.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه تشریح کرد: اعضای گزینش باید افرادی صالح، متعهّد، عاقل، صاحب اخلاق کریمه، فاضل، متوجه به مسائل روز باشند، جدای از اهمیت اینکه چگونه گزینش‌گر، گزینش کند و جدای از شیوه نامه‌ها و مسیر‌های قانونی آن، رفتار گزینش‌گر که به عنوان اسوه اخلاقی شناخته می‌شود اهمیت دو چندانی دارد.

موحدی عنوان کرد: بنابراین تا در درون خودمان خودسازی نکنیم نمی‌توانیم گزینه مناسبی را انتخاب و گزینش کنیم و تمیز حق از باطل را براحتی تشخیص دهیم. حسن اخلاق وسیله نجات انسان است و یک جلوه از حق الناس کلامی به شمار می‌رود، از این رو باید دقت داشته باشیم که با تلخ کامی در گزینش افراد مدیون افراد نشویم، به نحوی که افرادی هم که واجد شرایط پذیرش نشدند با حسن خلق گزینش گران مواجه شده باشند و یاد کنند.

وی با اشاره به ماجرای فرد شروری که شیفته حاج قاسم سلیمانی و تسلیم شد، گفت: طوری برخورد و رفتار کنیم که رنگ خدایی داشته باشیم و خلق خالق را در خود تجلی دهیم.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه: افزایش کیفیت و تسریع در فرایند گزینش یک ضرورت است/ ماجرای رد صلاحیت گزینش حاج قاسم سلیمانی/ گزینش لزوم عقلی و منطقی دارد

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه همچنین تاکید کرد: افزایش کیفیت و تسریع در فرایند گزینش یک ضرورت است و زمانبر بودن این فرایند آسیب‌زا است؛ بنابراین با تشکیل کارگروه نمایندگان متشکل از گزینش‌گران استانی و سازمان‌های تابعه قوه قضاییه به بررسی راهکار‌های مطلوب در جهت اعتلای جایگاه گزینش بپردازیم.

موحدی افزود: بررسی مدل‌های جذب، بومی گزینی و نزدیکی جغرافیایی، جذب نشانگذاری با تقویت نخبه گزینی به معنای واقعی و اصلاح شیوه‌نامه از مواردی است قطعاً متحول خواهد شد.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره توصیفات و خدماتی که امیرکبیر در طول سه سال از صدرات خود انجام داد، عنوان کرد: به فرمایش رهبر معظم انقلاب، کل دوره حکومت امیرکبیر سه سال بود، اما او کاری کرد که در تاریخ ماندگار شدف بنابراین یک روز را نیز نباید از دست بدهیم.

شایان ذکر است، در این نشست جمعی از گزینش‌گران هیات مرکزی قوه قضاییه با معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه دیدار و گفت‌وگو کردند و به بیان نقطه نظرات پرداختند.

برچسب ها:

ارسال نظرات