حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۰۷۰
در اولین گفتاورد ملی میراث‌فرهنگی و گردشگری ایران تاکید شد:
اولین گفتاورد ملی میراث‌فرهنگی و گردشگری ایران با مشارکت دانشکده علوم گردشگری و شتاب‌دهنده فاخر بوم دانشگاه علم و فرهنگ هم‌زمان ایام دهه فجر برگزار شد.
يکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۸

به گزارش بازارکار از روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی، این نشست با حضور مدیران گردشگری شهری تهران، اساتید دانشگاهی حوزه گردشگری، تهران پژوهان، دبیران تشکل‌ها و انجمن‌های علمی و صنفی در چهار پنل پژوهشی و تخصصی با محوریت بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه میراث‌فرهنگی و گردشگری برگزار شد.
تربیت نیروهای مؤثر در بدنه مدیریتی و کارآفرینی صنعت گردشگری در دانشگاه علم و فرهنگ
دکتر مهدی باصولی رییس دانشگاه علم و فرهنگ در این نشست به نقش دانشگاه علم و فرهنگ در تربیت نیروهای مؤثر در بدنه مدیریتی و کارآفرینی صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در صنعت گردشگری بدون شک در حوزه آموزش و پژوهش‌های علمی بوده است و در این میان دانشگاه علم و فرهنگ از بدو تأسیس تا کنون همواره نقش‌آفرینی مؤثری داشته است.
 نقش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به‌عنوان بازوی مشورتی دستگاه‌های متولی
 دیگر سخنران مراسم افتتاحیه سید محمد ناظم رضوی نیز با اشاره به نقش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به‌عنوان بازوی مشورتی دستگاه‌های متولی، خاطرنشان کرد: شهرداری تهران همواره در حوزه زیباسازی و توسعه فضاهای فرهنگی و گردشگری از مشاوره دانشگاهیان بهره برده است و ثمره آن امروز به عینه در بهره‌برداری از گذرگاه‌های گردشگری، اکو پارک‌ها و سایر زیرساخت‌های گردشگری پایتخت قابل‌مشاهده است.
اولین نقشه گردشگری مکان رویدادهای انقلاب اسلامی رونمایی شد
در ادامه اولین پنل این رویداد به چشم‌اندازهای مدیریت شهری تهران با عنوان تهران کلان‌شهر الگوی جهان اسلام در توسعه گردشگری به دبیری دکتر سید سعید هاشمی رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ و با حضور دکتر امیرقاسمی رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران، داریوش شهبازی تهران پژوه، سعید داغستانی معاون دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری و حسین زینلیان مشاور معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران اختصاص یافت و از اولین نقشه گردشگری مکان رویدادهای انقلاب اسلامی رونمایی شد.
امیرقاسمی رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در ادامه افزود: این نقشه شامل معرفی مکان‌هایی در شهر تهران است که در جریان پیروزی انقلاب اسلامی مهم و تأثیرگذار بوده‌اند.
وی عنوان کرد: این نقشه مانند چراغ راهی است برای طراحی و برگزاری تورهایی با محوریت موضوع انقلاب اسلامی و از اهداف دیگر در تولید این نقشه، ثبت زمان‌نگار وقایع مهم انقلاب اسلامی از سال ۱۳۴۱ هم‌زمان با اعتراضات به رژیم پهلوی تا سال ۱۳۶۱ است که می‌توان در یک نگاه کلی رویدادهای مهم انقلاب اسلامی را رصد کرد.
همچنین پنل دوم این رویداد به دبیری دکتر منوچهر جهانیان معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ به‌عنوان تحلیل تعارضات ساختاری و نهادی در توسعه گردشگری ایران با حضور دکتر شهاب طلایی شکری، دکتر مهدیه بد و امین گزار برگزار شد و ضمن بررسی قوانین موضوعه میراث‌فرهنگی و گردشگری پیشنهاداتی جهت رفع تعارضات ساختاری و نهادی در این حوزه ارایه شد.
در پنل سوم نیز که به دبیری دکتر زهرا نادعلی پور معاون دانشکده گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ بود، موضوع تقویت بخش خصوصی و تشکل‌های حرفه‌ای میراث‌فرهنگی و گردشگری ایران به‌عنوان موضوعی که در برنامه هفتم پیشرفت پرداخته شد که با حضور دکتر ابراهیم بای سلامی، سید مصطفی فاطمی، محمد جهان‌شاهی و دکتر ارشک مسائلی مورد بررسی قرار گرفت و در انتها به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.
در پنل پایانی این رویداد نیز با دبیری دکتر سیاوش ایمنی از اعضای هیئت‌علمی دانشکده گردشگری دانشگاه نیز به چالش‌ها و فرصت‌های رشد میراث‌فرهنگی و گردشگری ایران با حضور دکتر محمد پناهی، دکتر عبدالمهدی همت پور و عارف طحان پرداخته شد و موضوع توسعه دیپلماسی گردشگری و توسعه تبلیغات و بازاریابی مقاصد گردشگری و میراثی تأکید گردید.
نقش سازنده دانشگاه‌ها در توسعه فضای هم‌اندیشی و هم‌افزایی
در پایان این رویداد، فرناز نیک‌خواه مدیرعامل شتاب‌دهنده فاخر بوم و مسئول دبیرخانه این رویداد نیز در پایان این رویداد گفت: برگزاری چنین رویدادهایی به نقش سازنده دانشگاه‌ها در توسعه فضای هم‌اندیشی و هم‌افزایی اشاره دارد و دانشگاه علم و فرهنگ با شعار دانشگاه ارزش‌آفرین همواره در این مسیر کوشا بوده است،
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که دومین گفتاورد ملی میراث‌فرهنگی و گردشگری ایران با موضوع دستاوردهای میراثی و گردشگری آئینی در ایام محرم سال ۱۴۰۴ برگزار می شود.


ارسال نظرات