السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۶۵۲۸۳

رشد تعداد مهارت آموزان در پاییز امسال

گزارش‌ها نشان می‌دهد که تعداد مهارت آموزان و دانش آموختگان مراکز فنی و حرفه‌ای دولتی در پاییز امسال نسبت به بهار و تابستان ۱۴۰۱ افزایش داشته و استان‌ اصفهان بیشترین دوره‌های آموزش مهارت را برگزار کرده است.
دوشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۷

به گزارش بازارکار به نقل از ایسنا، در حال حاضر سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به عنوان متولی آموزش‌های مهارتی غیررسمی، همگام با استانداردهای ملی و بین المللی، رسالت ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر را برعهده دارد.

سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان متولی ارائه آموزش‌های مهارتی بیش از ۶۴۰ مرکز آموزش دولتی با ۵۴۰۰ مرکز جوار کارگاهی و ۱۲ هزار آموزشگاه خصوصی را در اختیار دارد و آموزش مهارت، پژوهش، تولید استاندارد آموزشی و ارزشیابی نیروی کار جزو ماموریت‌های اصلی این سازمان به شمار می‌رود.

گروه‌های هدف آموزش‌های مهارتی شامل کارجویان، شاغلین بنگاه‌های اقتصادی، اتحادیه‌ها و اصناف، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، دانش ‌­آموزان، سربازان وظیفه، ساکنین مناطق محروم، مرزی و سکونتگاه‌های غیررسمی، گروه‌های در معرض آسیب نظیر زنان سرپرست خانوار و کودکان کار، زنان خانه دار، افراد دارای معلولیت، روستائیان و عشایر، زندانیان و خانواده­‌هایشان، معتادان بهبود یافته، آسیب دیدگان اجتماعی، اتباع خارجی و مربیان سایر کشورها است.

رشد تعداد مهارت آموزان در پاییز امسال

بررسی گزارش عملکرد سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سه ماهه سوم سال حاکی از آن است که تعداد مهارت آموزان و دانش آموختگان مراکز فنی و حرفه‌ای دولتی در این مدت ۳۲۷ هزار و ۲۳۵ نفرـ دوره بوده است که این آمار در مقایسه با سه ماهه اول سال (بهار) بیش از ۱۲۰ هزار و ۹۰۰ نفر و در مقایسه با سه ماهه دوم سال (تابستان) بیش از ۳۸ هزار نفر افزایش داشته است.

استانهای اصفهان، خراسان رضوی و فارس بیشترین دوره‌های آموزش مهارت برگزار شده در پاییز امسال را به خود اختصاص دادند. کمترین تعداد دانش آموختگان مراکز دولتی فنی و حرفه‌ای نیز متعلق به استان‌های خراسان شمالی، قم و کهگیلویه و بویراحمد بوده است.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر یکی از مشکلات بازار کار نداشتن مهارت متقاضیان کار است و بهره‌مندی از آموزش‌های مهارتی زمینه افزایش اشتغال پذیری فارغ التحصیلان جویای کار را فراهم می‌کند. برابر آمارها بیش از ۷۰ درصد مهارت آموزان و دانش آموختگانی که دوره‌های مهارت آموزی را می‌گذرانند، جذب بازار کار می‌شوند.

انتهای پیام

ارسال نظرات