
اسکایپ امروز تعطیل میشود
پیشتر شرکت مایکروسافت اعلام کرده بود، کاربران اسکایپ تنها چند روز فرصت دارند تا از سرویسهای صوتی، تصویری و پیامرسانی این پلتفرم استفاده کنند، این مهلت امروز تمام میشود.
تازه ها
آرشیو
پیشتر شرکت مایکروسافت اعلام کرده بود، کاربران اسکایپ تنها چند روز فرصت دارند تا از سرویسهای صوتی، تصویری و پیامرسانی این پلتفرم استفاده کنند، این مهلت امروز تمام میشود.
با هدف آگاهیبخشی و حفظ محیط زیست در صنعت مد، اولین کارزار ملی مد پایدار ایران رونمایی شد.
مسعود پزشکیان در دو حکم جداگانه ۱۳ عضو حقوقی و ۹ عضو حقیقی هیئت امنای بنیاد ملی نخبگان کشور را منصوب کرد.
معاون ارتقای کسبوکارهای بینالمللی سازمان توسعه تجارت ایران، با اشاره به ترکیب مهمانان خارجی هفتمین دوره برگزاری رویداد ایران اکسپو 2025، از ابتکارات سازمان توسعه تجارت ایران در برگزاری این دوره خبر داد.
نشست آغاز سال کاری جدید با حضور رضا انصاری،معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با رویکرد برنامه ریزی راهبردی برای بسترسازی در راستای توسعه سرمایه گذاری در حوزه تولید برگزار شد.
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی با حمایت از ۱۶۰ مقاله علمی، سرمایهگذاری روی پژوهشگران و نخبگان، را از اولویتهای اصلی این ستاد میداند. این حمایتها، به توسعه علوم شناختی و یافتن راهکارهای نوین برای درمان بیماریها کمک خواهد کرد.
عضو حقوقدان شورای نگهبان بر همراهی و پشتیبانی راهبردی و تخصصی از این مرکز بهمنظور تسهیلگری و مانعزدایی در عرصه صنایع فرهنگی، خلاق و زیستبوم فرهنگی و حمایت از فعالان این عرصه تأکید کرد.
رویداد شب علم با شعار «دانش، از شریف برای مردم» و با حضور بیش از ۱۵۰۰ دانشآموز به همراه خانوادههایشان در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان از برنامهریزی برای همسانسازی تسهیلات نخبگی میان بانوان و آقایان خبر داد و گفت: طرحی مشابه طرحهای جایگزین خدمت سربازی نخبگان برای بانوان در دست بررسی است تا فرصتهای برابر برای استفاده از ظرفیت نخبگان زن در عرصههای مختلف فراهم شود.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی با تأکید بر ضرورت بازگشت مزیتها به مناطق آزاد از حل مشکل قانون مالیات بر ارزش افزوده در واحدهای تولیدی مناطق آزاد تجاری-صنعتی با دستور ویژه وزیر اقتصاد خبر داد.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد از ابلاغ دستورالعمل پرداخت وام به نخبگان و استعدادهای برتر تحت حمایت خبر داد.
در این فراخوان تعداد ۱۳۶ پیشنهادیه مشترک محققان ایرانی و چینی در سه حیطه انرژی، پزشکی بازساختی و محیط زیست دریافت شد که پس از بررسی و ارزیابی توسط بنیاد ملی علم ایران و بنیاد ملی علوم طبیعی چین، تعداد ده طرح پذیرفته شد. همچنین سه کارگاه با طی فرایندهای بررسی و ارزیابی در هر دو بنیاد به تأیید رسید.
سرپرست سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاددانشگاهی گفت: در تلاش هستیم تا سه پژوهشکده صنایع غذایی، شیمیایی و گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در خدمت مجتمع شهید مدرس جهاددانشگاهی قرار گیرد تا نه تنها کارخانه تولید سوربیتول باشد، بلکه محلی برای زنجیره ارزش استراتژیک منطقه و جهان بوده و همراه با خلق ثروت و امید بعنوان پناهگاهی برای جوانان و نخبگان این مرز و بوم باشیم.
سومین نمایشگاه دستاوردهای شرکتهای خلاق و دانشبنیان با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی،سخنگوی دولت، وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، رییس جهاددانشگاهی و معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، توسط پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی آغاز به کار کرد.
سرپرست خوشه باید با راهبری چند تیم علمی در تخصصهای مختلف ولی همگرا، بر مبنای پژوهش و بهکارگیری روشهای علمی یک خدمت برجسته در حل مسائل کشور را ارائه نماید، یا جبههای نو و تحولآفرین و فرصتساز از پژوهش را در کشور بگشاید. پیشبینی میشود در این دوره از فراخوان ۵ تا ۷ خوشه تشکیل شود و این تعداد در بازه ۵ ساله بهتدریج افزایش یابد. پایان مهلت ارسال طرحهای پژوهشی برای این فراخوان ۳۰بهمن ماه ۱۴۰۳ میباشد.
مسئولیت «مرکز هدایت و راهبری برنامه جامع تابآوری شهری بنیاد ملی علم ایران» به پژوهشکده علوم و فناوریهای انرژی، آب و محیط زیست شریف دانشگاه صنعتی شریف سپرده شد.
دنیای اسباببازی در کشور ما ، با وجود چالشهای متعدد اقتصادی و تحریمی، همچنان ظرفیتهای عظیمی برای نوآوری و پیشرفت دارد. با نگاهی دقیق به بازار اسباببازی در ایران و مقایسه آن با روندهای جهانی، میتوان فهمید که در دل این مشکلات، فرصتهایی وجود دارد که میتوانند این صنعت را تغییر دهد. استفاده از فناوریهای نوین در طراحی محصولات، الهام از فرهنگ ایران راهکارهایی هستند که میتوانند کمک کنند تا اسباب بازی به شکلی خلاقانه و بومی، طراحی شود و در بازار داخلی و سطح جهانی نیز مورد توجه قرار بگیرد.
فعالیت خانههای خلاق و نوآور از سال ۱۳۹۸ آغاز شد و اگرچه کارکرد اولیه این مراکز این بود که تکمیلکننده چرخه اقتصادی صنایع خلاق و کمک به بازارسازی کسبوکارهای نوپا باشند، اما مواردی از جمله تمرکز بر افزایش تعداد خانههای خلاق، سوق یافتن خانههای خلاق به سمت دولتی شدن و… باعث شد از توجه به بازدهی و سهم خانههای خلاق در زنجیرە ارزش صنایع خلاق غفلت شود و در حال حاضر این خانهها تا حد قابل توجهی از اهداف فرهنگی خود فاصله گیرند و به سمت اهداف فناورانه سوق پیدا کنند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان به مناسبت روز زن گفت: بنیاد ملی نخبگان با حمایت از نخبگان و استعدادهای برتر، به دنبال ایجاد فرصتهای برابر برای بانوان نخبه است تا بتوانند نقش مؤثری در توسعه علمی و فرهنگی کشور ایفا کنند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام کرد: آمارها نشان میدهند که تعداد بانوان مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکتهای دانشبنیان از ۱۰۹۲ نفر در سال ۱۴۰۰ به ۲۲۵۰ نفر تا پایان ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ رسیده است که رشد دو برابری را نشان میدهد.