
ایران صاحب اولین هتل کارآفرینان جهان میشود
پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نظر دارد با همکاری واحد فناور بیزی بل، اولین هتل کارآفرینان جهان را در کشور راه اندازی کند.
تازه ها
آرشیو
پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نظر دارد با همکاری واحد فناور بیزی بل، اولین هتل کارآفرینان جهان را در کشور راه اندازی کند.
دومین نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف ایجاد فضای تعامل میان صاحبان صنایع و دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی سراسر کشور، از تاریخ ۲۲ تا ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل این دانشگاه برگزار میشود.
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه ها پرداخت.
پژوهشگر حوزه هوش مصنوعی با اشاره به نقش محوری هوش مصنوعی در توسعه جهانی، تأکید کرد که گنجاندن این حوزه در نقشه جامع علمی کشور میتواند راهگشای تحولات بزرگ در ایران باشد.
در طرح ساماندهی پژوهشگران مستقل کشور، پژوهشگری مستقل به عنوان شغل حرفه ای در نظام اداری کشور پذیرفته شده اند، این افراد نباید در یک دستگاه دولتی یا خصوصی شاغل باشند، فرد باید دانش آموخته مقطع ارشد و دکتری باشد. این افراد می توانند به عنوان پژوهشگر همکار با دانشگاه ها یا دستگاه ها فعالیت کنند و از مزایای بیمه و پرداخت مالیات بر اساس قوانین کشوری برخوردار میشوند.
در حالی که هوش مصنوعی با سرعت زیادی در حال تحول بخشهای مختلف صنعتی و خدماتی است، نگرانیهایی در مورد از بین رفتن فرصتهای شغلی بهوجود آمده است.بیل گیتس، بنیانگذار شرکت مایکروسافت، معتقد است برخی مشاغل همچنان در برابر گسترش هوش مصنوعی مقاوم باقی میمانند و این فناوری توانایی جایگزینی کامل آنها را ندارد.
با همکاری دانشگاه آزاد و کمیته ملی ربوکاپ، نوزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ ایران از ۳۱ فروردین تا دوم اردیبهشت در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار خواهد شد.
رویداد نکستیشن ۲۰۲۵ با هدف بررسی آینده کسب و کارها با حضور هوش مصنوعی و نقش تحولات آینده در اکوسیستم نوآوری،علوم شناختی، هوش مصنوعی و فینتک در دهه پیش رو برگزار می شود.
ژوئیه ۲۰۲۴ ایران سازمان ملی هوش مصنوعی را به عنوان نهاد مستقل زیر نظر رئیس جمهور تأسیس کرد. این ابتکار نشان دهنده بلندپروازی ایران برای تبدیل شدن به یکی از ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی در جهان در دهه آینده است. گسترش هوش مصنوعی ایران بدون بحث نیست. مؤسسات کلیدی مانند دانشگاه صنعتی شریف تحت تحریمهای بینالمللی قرار دارند، زیرا جهان غرب نگران پیشرفتهای فناوری ایران است
مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با انتشار گزارشی تحت عنوان «حکمرانی هوش مصنوعی: نظام تنظیمگری هوش مصنوعی در کشور» میکوشد چارچوبی بومی و متناسب با ساختار حکمرانی کشور طراحی و پیشنهاد دهد.
نمایشگاه «پیکاسو در تهران» که با نمایش بیش از ۶۰ اثر از این هنرمند از ۲۱ اسفند در موزه هنرهای معاصر برپا است، تاکنون با بیش از ۵۵ هزار مخاطب همراه بوده که بیشتر آنها از نسل جوان بودند؛ اما چرا جوانان ایرانی تا این حد به نمایشگاه آثار پیکاسو علاقه نشان دادهاند؟
بنیاد ملی علم ایران در راستای مأموریتگراشدن پژوهشها و حمایت از طرحهای پژوهشی که به فناوری روز دنیا میپردازد و میتواند باری از دوش صنعتگران کشور بردارد، فراخوانهایی را با عنوان برنامه حمایت از پژوهش عمیق شرکتهای دانشبنیان منتشر میکند. «نحوه توسعه مدلهای زبانی بزرگ مناسب برای زبان فارسی و قابل استفاده در یک چتبات سازمانی» بهعنوان یکی دیگر از فراخوانهای این برنامه، منتشر میشود و کلیه افراد واجد شرایط تا پایان فروردین ۱۴۰۴ فرصت دارند که پروپوزال خود را از طریق سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال نمایند.
میخواهم بازی خود را (برای کامپیوترهای شخصی، گوشی و تبلت) در سایت شخصی یا در فروشگاههای دیجیتال عرضه کنم. چه مجوزهایی نیاز دارم؟ 1- پروانه انتشار: سندی است که به موجب آن اجازه انتشار یک بازی رایانه ای به گونه یا گونه های مشخص به اشخاص حقیقی یا حقوقی واجد شرایط توسط بنیاد ملی بازی های رایانه ای اعطا می شود. .....
استارتآپها به عنوان پلهای برای رسیدن به موفقیت و رشد در دنیای کسب و کار شناخته میشوند؛ اما به دلیل شرایط پیچیدهای که در این مسیر ایجاد میشود، بسیاری از آنها همچنان در مسیر پیشروی با مشکلات و چالشها مواجه هستند و متأسفانه با شکست مواجه میشوند. استارتآپهای ایرانی نیز همچنان با این چالشها روبرو هستند و بسیاری از استارتاپ های شکست خورده ایرانی توانستهاند با تلاش و تجربههای خود بعد از شکست، از آن یاد بگیرند و دوباره برخاسته و ادامه دهند.
با امضای تفاهمنامه همکاری میان ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی معاونت علمی ریاستجمهوری و فدراسیون طیور ایران فرصت افزایش ضریب نفوذ فناوریهای تحولآفرین در بخش خوراک دام، طیور و آبزیان و توسعه بازار و مقیاس محصولات و خدمات دانشبنیان در این حوزه فراهم شد.
پنجمین نشست از سلسله نشست های کارشناسی «پنجشنبههای نظارتی» وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که صبح امروز با حضور سیدستار هاشمی و جمعی از معاونان ستادی برگزار شد، به برنامه کنترل پروژه، ارائه و پایش گزارش فعالیتها و عملکرد سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (رگولاتوری) اختصاص یافت.
صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتهای دانشبنیان در شهرکهای صنعتی، پارکهای علم و فناوری، مناطق ویژه اقتصادی و شهرکهای علمی تحقیقاتی، تسهیلات خط استقرار پرداخت میکند.
متقاضیان تا پایان اسفند ماه جاری فرصت دارند چکیده مقالات علمی خود را به اولین همایش ملی «حکمرانی آموزش عالی در عصر دیجیتال» ارسال کنند.
مسابقه ملی فناوری نانو، بزرگترین رقابت علمی با موضوع علم و فناوری نانو و با هدف آموزش و رقابت، تابستان ۱۴۰۴ در سه مرحله توسط بنیاد آموزش فناوری نانو و با همکاری بنیاد ملی نخبگان در میان دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی علاقهمند، درجهت شناسایی نخبگان نانویی کشور و همچنین ارتقای سطح گفتمان علم و فناوری نانو در دانشگاهها برگزار میشود.
هوش مصنوعی در حال تغییر قواعد حوزههای گوناگون است و کاربردهای این حوزه به طور فزاینده افزایش مییابد. ایران هم در مسیر توسعه این فناوری قرار گرفته و معاونت علمی با ارائه حمایتهای مالی و ساخت زیرساختهای لازم، مسیر حرکت در عرصه جهانی هوش مصنوعی را هموار میکند.