شلوغترین کریدورهای مهاجرت در جهان کدامند؟(+اینفوگرافی)
کریدور مهاجرت نشاندهنده تعداد مهاجران بینالمللی است که در یک کشور متولد شده و در کشور دیگری زندگی میکنند. بیشترین تعداد مهاجران از کدام کشور بوده و به کجا رفتهاند؟
تازه ها
آرشیو
کریدور مهاجرت نشاندهنده تعداد مهاجران بینالمللی است که در یک کشور متولد شده و در کشور دیگری زندگی میکنند. بیشترین تعداد مهاجران از کدام کشور بوده و به کجا رفتهاند؟
انتخابات سازمانهای نظام مهندسی سطح کشور در حال برگزاری است و انتخابات پراهمیت تهران نیز روز جمعه (هفتم دی ماه) برگزار میشود تا این سازمان غیر دولتی و تخصصی، اعضای جدید هیات مدیره خود را بشناسد.
آبزیپروی در سالهای گذشته با سرعت بسیار در حال توسعه در سطح جهانی است. از میان صنایع مختلف تولید پروتئین جانوری آبزیپروری بالاترین نرخ رشد را داشته است. تولید آبزیان خوراکی در آبهای شیرین و شور قابل انجام است. در کشور ما و بسیاری از کشورهای جهان که با بحران آب شیرین روبرو هستند، توسعه آبزیپروری در آبهای شور و دریایی یک گزینه بی بدیل است.
هادی خانیکی در همایش گفتوگوی ملی درباره وفاق ملی در ۲۰ دیماه با این قصه صحبت خود را آغاز کرد که مرحوم مادرش روزی در حرم امام رضا(ع) به روضهخوانی پول میدهد و از او میخواهد روضه امام جواد(ع) را بخواند. روضهخوان که احتمالا روضه امام جواد(ع) را بلد نبوده، میگوید خواهر با این پول نمیتوان روضه امام جواد(ع) را خواند، اما میتوانم روضه سیدالشهداء(ع) را بخوانم.
به موجب قانون مقرری بیمه بیکاری به کارگرانی که غیر ارادی شغل خود را از دست داده و دارای کارفرما باشند، تعلق میگیرد، بنابراین دارندگان بیمه اختیاری یا خویش فرمایی مشمول بهرهمندی از مزایای بیمه بیکاری نمیشوند.
در یک دهه پیش شاهد رشد پلتفرمها و کسب و کارهای پلتفرمی بودیم و در دوره حاضر با رشد روزانه هوش مصنوعی، پلتفرمهای کسب و کار نیز با چالشها و فرصتهای متعددی مواجه خواهند شد. در چنین شرایطی شناخت دقیق چالشها و فرصتها و تلاش برای استفاده بهینه از هوش مصنوعی، میتواند موجب رشد هرچه بیشتر کسب و کارهای پلتفرمی شود و در مقابل، مواجهه بدون علم و آگاهی با شرایط موجود، میتواند به قیمت حیات کسب و کار تمام شود.
توسعه هدفمند فعالیتهای اقتصادی در سطوح مختلف منجر به شکل گیری نظام اقتصادی هدفمند، برطرف شدن فقر در جامعه، کاهش آسیبهای اجتماعی و در نهایت بهبود کیفیت زندگی افراد میشود.
از نخستین روزهای رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم تا امروز، پروژه وفاق ملی موضوع اصلی مسعود پزشکیان بوده است. تأکید او بر وفاق ملی در فضای سیاسی موضوعی کم سابقه نیست.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که افراد حاضر در کشورهای موسوم به جنوب جهانی، در مقایسه با شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا از تعادل بین کار و زندگی خود رضایت بیشتری دارند.
طبق ماده ۲۵ قانون بهبود مستمر محیط کسبوکار دولت باید نسبت به جبران خسارتهای ناشی از قطعی انرژی صنایع اقدام کند اما تا به امروز قانون مذکور اجرایی نشده است.
تجربه کشورهایی مانند چین و کره جنوبی نشان میدهد که سرمایهگذاری در پارکهای علم و فناوری میتواند مسیر توسعه یک کشور را دگرگون کند.
بر اساس تازهترین نتایج اجرای طرح کارورزی در کشور تعداد داوطلب متقاضی به بیش از ۱۶۱ هزار نفر رسیده و بیش از ۱۲ هزار و ۴۰۰ بنگاه مشمول معافیت بیمهای قرار گرفتهاند.
گزارش جدید سازمان بین المللی کار (ILO) نشان می دهد که نابرابری دستمزدها در حدود دو سوم همه کشورها از سال 2000 کاهش یافته است.
سازمان بین المللی کار مجموعه جدیدی از عملیات را برای برنامه اشتغال اضطراری در غزه راه اندازی کرده که در واقع، یک ابتکار حیاتی است که هدف آن رسیدگی به چالش های شدید اقتصادی و انسانی ناشی از ادامه بحران در این منطقه می باشد.
با توجه به اینکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی و ماده ۴۱ قانون کار بر تأمین مالی قشر مستضعف تاکید شده است، اما در تعیین دستمزد امسال کارگران، آنها از حق مسکن محروم شدند.
هر سال هزاران دانشآموز ایرانی به امید موفقیت تحصیلی و شغلی در آزمون سراسری یا کنکور شرکت میکنند؛ آزمونی که با توجه به ظرفیت محدود دانشگاههای معتبر و رقابت شدید، به یکی از مهمترین چالشهای آموزشی کشور تبدیل شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیسجمهور در مطلبی نوشت: «جامعه ایران در چند دهه گذشته همواره دچار تحولات اجتماعی بوده که برخی از آنها آشکارا و برخی دیگر در لایههای زیرین در حال تکوین بودهاند. این تحولات از ویژگیهای مهمی برخوردار بوده که شاید مهمترین و بارزترین وجه آن بروز و ظهورهای سینوسی و مقطعی بوده است. اما در یک دهه اخیر سرعت، عمق و گستره این تحولات آنچنان بوده که بخش زیادی از این تغییرات از لایههای زیرین به سطح کشیده شده و کاملا قابل ملاحظه و مشاهده شده است.
در بطن اجلاس اجتماعی گروه 20، گفتگوی مطلوبی در مورد تغییرات دگرگون کنندهای که دنیای کار را شکل میدهند، صورت گرفت. سازمان بینالمللی کار (ILO) نقش راهبردی خود را در این بحث برعهده گرفت و در میزگردی که تحت عنوان "بدون کار، بدون آینده: کار شایسته و سازمان های کار برای رسیدگی به تحولات دنیای کار" برگزار شد، شرکت کرد. این میز گرد توسط مرکز متحد کارگران برزیل (Central Única dos Trabalhadores - CUT) ساماندهی شده بود.
بررسی بخشهای مغفول قانون کار (قسمت اول): در سالهای اخیر بسیاری از موارد مطرح در قانون کار به فراموشی سپرده شده که موضوع پیمانهای دسته جمعی کارگران یکی از این موضوعات است که میتواند جایگزینی برای پیمانکاران باشد.