آرشیو

السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

آرشیو

دوره پساجنگ؛ نکته ها و عبرت ها

دوره پساجنگ؛ نکته ها و عبرت ها

"زنهار! زنهار! از دشمن خود پس از آشتی کردن، زیرا گاهی دشمن نزدیک می شود تا غافلگیر کند." این جمله، هشداری از امام علی (ع) در نهج‌البلاغه است؛ این جمله به این معناست که حتی پس از برقراری صلح با دشمن، باید همچنان هوشیار و محتاط بود، زیرا ممکن است دشمن در پوشش صلح به دنبال فرصتی برای غافلگیری و ضربه زدن باشد. امام علی (ع) در این سخن، به اهمیت دوراندیشی و عدم خوش‌بینی مفرط در برابر دشمن اشاره می‌کنند. 

هویت و تعلق سرزمینی

هویت و تعلق سرزمینی

ملت ایران ملتی تازه به دوران رسیده نیست که هیچ تجربه ای نداشته باشد؛ حوادث تلخ و شیرین زیادی را به خود دیده است، اوج و افول تمدنی را تجربه کرده است و قدمتی هفت هزارساله دارد و تجربیات آن‌ها، ارث گونه به نسل‌های بعدی به صورت درس‌ها و عبرت‌ها منتقل شده است.

ده راهکار کلیدی/ چگونه کودکانی با پشتکار بالا تربیت کنیم؟

ده راهکار کلیدی/ چگونه کودکانی با پشتکار بالا تربیت کنیم؟

در دنیایی که به شدت رقابتی است، آموزش پشتکار و دل و جرأت داشتن به فرزندتان یکی از ارزشمندترین سرمایه هایی است که می‌توانید به او بدهید. همراه با ما راهکارهای مؤثر برای پشتکار و ایجاد تاب‌آوری و انگیزه را به فرزندان تان بیاموزید.

خیلی تنها بودیم؛ فقط ما، فقط وطن

خیلی تنها بودیم؛ فقط ما، فقط وطن

حمله‌ی اسرائیل به ایران یک درس بزرگ برای ایران و ایرانی داشت: اینکه با گوشت و جان درک کنیم ایران در منطقه چقدر تنهاست و فقط این مردم هستند که تکیه‌گاهی مانند کوه دماوند بودند. همبستگی و اتحاد ملی توانست ایران، وطن‌مان را ـ جدا از گرایش‌های سیاسی، حزبی و حتی اعتقادی ـ از مسیری سخت، سربلند و استوار عبور دهد.

دوشادوش جبهه وطن در جبهه صنعت

دوشادوش جبهه وطن در جبهه صنعت

امروز، دشمن نه‌فقط خاک ما، که روح ما را هدف گرفته است. آن‌ها می‌خواهند امید را بربایند، اعتماد را در هم شکنند، و ملت ایران را خسته و فرسوده کنند.

ای ایران: ایستاده‌ایم تا تو نیفتی

ای ایران: ایستاده‌ایم تا تو نیفتی

این بار که دشمنی خونخوار و بی‌اعتبار، عزم جزم کرده که نابودت کند، بر زخم‌هایت بیفزاید و جانت بستاند؛ نوبت ماست. ایستاده‌ایم تا تو نیفتی و می‌افتیم تا تو بایستی.

طرح اسرائیلی-آمریکایی علیه ایران راه به جایی نمی‌برد

طرح اسرائیلی-آمریکایی علیه ایران راه به جایی نمی‌برد

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر معروف جهان عرب در گزارشی تحلیلی با اشاره به حمله تجاوزگرانه و تروریستی رژیم صهیونیستی علیه ایران و پاسخ کوبنده تهران به آن و فرار میلیون ها شهرک نشین به پناهگاهها گفت که این پاسخ، اوج پیروزی ایرانی و اسلامی است و طرح اسرائیلی-آمریکایی علیه ایران راه به جایی نمی برد.

"اقتصاد توجه"، قتل الهه و درس هایی که باید گرفت!

یادمان باشد هر فالو، هر بازدید و هر کامنت، یک سیگنال برای شبکه‌های مجازی است. تا وقتی مرگ یک انسان، برای ما فقط «محتوا» باشد، راهی برای بازگشت از این بی‌رحمی فضای مجازی نداریم. شاید وقت آن رسیده که در کنار آموزش سواد رسانه‌ای، سواد همدلی را هم به خودمان بیاموزیم.

میهن پرستی؛ زیربنای روابط انسانی

میهن پرستی؛ زیربنای روابط انسانی

سال 1402 که برای شرکت در یک نشست روابط عمومی به پالایشگاه آبادن رفتم؛ در حاشیه بازدید چشمانم به ردِ گلوله هایی خورد که (عامدانه) از زمان جنگ در برخی نقاط باقی مانده بود. یادگار ایستادگی مردمی که هرگز تسلیم نشدند. در همان لحظه روایتی از دکتر فاطمی (وزیر امور خارجه دولت دکتر مصدق) به یادم آمد: پس از ملی شدن صنعت نفت، انگلیسی‌ها که کنترل پالایشگاه آبادان را در دست داشتند، حاضر به ترک ایران نبودند.

نیروی کار و فرصت‌های از دست‌رفته

نیروی کار و فرصت‌های از دست‌رفته

در ادبیات توسعه، نیروی کار جوان یکی از ارزشمندترین سرمایه‌های ملی محسوب می‌شود؛ جمعیتی پویا، آموزش‌دیده و پرانگیزه که می‌تواند موتور محرک نوآوری و تولید باشد.اما وقتی ساختارهای اقتصادی با بیماری‌های مزمنی همچون رکود مزمن، ناکارآمدی نهادی و نااطمینانی مزمن مواجه‌اند، همین سرمایه به منبعی از سرخوردگی اجتماعی بدل می‌شود. وضعیت اشتغال جوانان در ایران امروز، روایت همین تضاد است؛ 

من به این عشق عمومی مشکوکم

من به این عشق عمومی مشکوکم

چند هفته پیش نیمه‌های شب تماس گرفت و خواست درباره این بیت مولانا با هم حرف بزنیم، گفت خیلی وقت است این غزل و به ویژه این بیت ذهنش را درگیر کرده، درباره ابعاد معنایی‌اش که اندیشیده بود و آنچه به ذهنم می‌رسید، با هم حرف زدیم و تلفن قطع شد و کمی بعدتر گفت‌وگوی‌مان با چند وویس در پیام‌رسانی خاتمه یافت.

من نهنگم و عمانم آرزوست

من نهنگم و عمانم آرزوست

مولانا جلال‌الدین هشت صد سال پیش، هستی بزرگ خود را به نهنگ و بستر رشد را به دریای عمان تشبیه کرد. پزشکیان و دولت او برای فعال شدن ظرفیت‌های بزرگ اقتصاد ایران به دنبال تعاملی جدید با جهان خارج هستند و سفر به عمان بخشی از این طرح بزرگ است.

دانشجوی دکتری فیزیولوژی دانشگاه آزاد خرم‌آباد هستم

دانشجوی دکتری فیزیولوژی دانشگاه آزاد خرم‌آباد هستم

«دانشجوی دکتری فیزیولوژی دانشگاه آزاد خرم‌آباد هستم. همین چندماه پیش کنکور دکترا دادم که خیلی عجیب‌وغریب بود. برگه‌های آزمون به‌طور کامل تایپ شده است و حتی اسم داوطلب هم از قبل نوشته شده است. منتها من روی برگه داشتم دنبال جایی می‌گشتم که اسمم را بنویسم...»

نقش ارتباطات استراتژیک در تقویت فعالیت‌های جهادی و تحقق اهداف اجتماعی

نقش ارتباطات استراتژیک در تقویت فعالیت‌های جهادی و تحقق اهداف اجتماعی

فعالیت‌های جهادی به‌عنوان یکی از ارکان مهم خدمت‌رسانی در جوامع، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، به‌شمار می‌آیند. این فعالیت‌ها معمولاً به‌منظور رفع مشکلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی انجام می‌شوند. در این راستا، روابط عمومی‌ها نقشی حیاتی در موفقیت و اثربخشی این فعالیت‌ها ایفا می‌کنند که در این میان به چند وظیفه مهم اشاره می‌کنم:

سوغات همدان / احمد میدری

سوغات همدان / احمد میدری

هرودوت می‌گوید که مردم ماد، اقوامی از تیره آریایی بودند که در شمال، مرکز و غرب ایران سکونت داشتند و به دلیل نیازهای سیاسی و اجتماعی جدید، متحد شدند و حکومتی مقتدر تشکیل دادند که توانستند قوی‌ترین قوم زمان خود یعنی آشوری‌ها را سرنگون کنند. اتحاد اقوام توسط دیاکو اولین پایتخت ایران را به ارمغان آورد و از آن زمان (708 سال قبل از میلاد) همدان در همه ادوار تاریخ ایران قبل و پس از اسلام نقش تعیین کننده‌ای داشته است.

1 صفحه