السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۲۵۱۰
رییس مرکز جذب:

فراخوان جذب هیات علمی آغاز شد

رییس مرکز جذب اعضای هیات علمی گفت: سال ۹۹ متوسط تعیین تکلیف پرونده حدود ۲۴ ماه بود و فراخوان سال ۱۴۰۰ متوسط سرعت تعیین تکلیف به حدود ۱۸ ماه رسید و حدود ۶ ماه کاهش یافت.
چهارشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۷

کاهش ۶ ماهه متوسط سرعت تعیین تکلیف پرونده‌های جذب اعضای هیأت علمی
به گزارش بازارکار به نقل از خبرنگار مهر، دکتر محمد خلج امیرحسینی در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع جذب گفت: جوانان تحصیل کرده امید دارند که در این کشور بمانند و ما باید شرایط آن را فراهم کنیم. یکی از مصادیق به‌کارگیری جوانان فرهیخته جذب آن‌ها در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است.

وی خاطر نشان کرد: در گذشته به دنبال پاسخ به این سوال بودیم که «تعهد بهتر است یا تخصص»؟ ولی الان نیروی متعهد متخصص به وفور داریم و در حاضر چالش این است که تعداد نیرو‌های متخصص متعهد زیاد است. باید به دنبال بهترین نیرو‌ها باشیم که از نظر ملی و اعتقادی به درد کشور بخورند.

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی با تاکید بر اهمیت دقت و سرعت در جذب گفت: دانشگاه‌ها نقش اصلی در غربالگری نیرو‌ها را دارند. در یک سال اخیر این فرآیند با مجاهدت دانشگاه‌ها سرعت گرفته است، ولی با نقطه مطلوب فاصله داریم.

وی خاطر نشان کرد: نقطه مطلوب سرعت جذب اعضای هیأت علمی این است که حداکثر ظرف ۶ ماه یعنی از فراخوان اول سال تا فراخوان بعدی، وضعیت افراد تعیین تکلیف شود.

خلج امیرحسینی به بررسی سرعت تعیین تکلیف متقاضیان در فراخوان‌های سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ پرداخت و گفت: سال ۹۹ متوسط تعیین تکلیف پرونده حدود ۲۴ ماه بود و فراخوان سال ۱۴۰۰ متوسط تعیین تکلیف به حدود ۱۸ ماه رسید و حدود ۶ ماه کاهش یافته است، ولی هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم. میانگین سرعت تعیین تکلیف سال ۱۴۰۱ نیز بهتر شده است.

وی با اشاره به تسهیل فرآیند جذب اظهار کرد: در حال حاضر با پدیده جدیدی مواجه شدیم. اینکه پرونده یک نفر از چند دانشگاه می‌آید و در دانشگاه‌ها برای جذب افراد رقابت ایجاد شده است.

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی گفت: تعداد ابلاغ جذب در سال ۱۴۰۰ تعداد ۶۳۴ ابلاغ، سال ۱۴۰۱ تعداد ۶۸۸ ابلاغ و سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۵۰۷ ابلاغ اعلام شده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

وی موارد دانشگاه‌های غیرانتفاعی، استعلامات و دفاتر تحقیق، ردیف استخدامی و نیرو و بودجه را گلوگاه‌های کاهش سرعت بررسی فراخوان‌ها عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌های غیرانتفاعی به دلیل اینکه خودشان هیأت اجرایی ندارند به هیأت‌های استانی ارسال می‌شوند و زمان زیادی را می‌طلبد.

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی خاطر نشان کرد: ضروری است در دو ماه باقی‌مانده تا پایان سال برنامه‌ریزی کنیم تا فراخوان‌های جذب باقی‌مانده تعیین تکلیف شوند.

وی از آغاز فراخوان نوبت دوم سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: امیدواریم با برنامه‌ریزی این فراخوان‌ها به سرانجام خوبی برسد.

ارسال نظرات