تازه ها
دبیر چهارمین جشنواره ایدههای ارزش آفرین با اشاره به اینکه نیازهای فناورانه معدنی احصا شده است، گفت: ۳۰۰ ایده نواورانه را از دانشگاهیان و متخصصان جذب کردیم که در جهت فناوری در بخش صنعت و معدن است.
به گزارش بازارکار به نقل ازایرنا، «مجید وفاییفرد»۱۰۰ ایده وارد مرحله مصاحبه شدند و در نهایت ۲۰ ایده برتر شناخته و ۱۲ ایده شاخص معرفی شدند.
دبیر چهارمین جشنواره ایدههای ارزش آفرین با اشاره به اینکه بحث داوری با حضور ۸۰ داور از سوی دانشگاه تهران انجام شده است، گفت: این جشنواره در ۱۰ محور نوآورانه و فناورانه برگزار شد.
وی عنوان کرد: فقط پنج درصد شرکتهای دانش بنیان معدنی هستند که ۱۲۰ مورداز آنها فعال هستند که با توجه به گستردگی بخش معدن متناسب نیست.
وفایی فرد اضافهکرد: در گذشته حمایت از ایدهها کمتر بوده است، در حالی که در دنیا ایدهها و فناوریها محرک بخشهای اقتصادی هستند.
وی با بیان اینکه ایمیدرو حمایتهای خوبی از فناوران انجام میدهد، گفت: برنامههایی به منظور همرسانی در جذب شرکتهای دانش بنیان داریم.
دبیر چهارمین جشنواره ایدههای ارزش آفرین خاطرنشان کرد: شرکتهای دانش بنیان با ۲ چالش تامین مالی و توسعه بازار روبهرو هستند که در رفع مشکلات آنها قدم خواهیم برداشت.
به گزارش ایرنا، چهارمین جشنواره ایدههای ارزش آفرین بخش معدن و صنایع معدنی (اینوماین) از سوی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی با معرفی ۱۰۸ ایده راهیافته به مرحله داوری، از امروز ۲۴ بهمن ماه به مدت ۲ روز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری آغاز به کار کرد.
ارسال نظرات