دردوم آذر ماه همزمان با آخرین روز از هفته کتاب و کتابخوانی، سالن همایش های پارک ساعی میزبان جمع کثیری از فرهیختگان،کارآفرینان، و دوست داران کتاب بود. مناسبت این گردهمایی، رونمایی از کتاب «نوآموزی تا نوآوری»، اثری مشترک از دکتر فردین شورج، استاد برجسته کارآفرینی و نویسندهای با 40 تالیف مفید در حوزه کارآفرینی و هوش مصنوعی و مهندس امیررضا طاهری، چهره ماندگار، کارآفرین جوان و موفق در حوزه آموزش بود.
این کتاب که داستان زندگی کارآفرینانه و الهامبخش امیررضا طاهری است که با نثری روان، زیبا و تأثیرگذار نوشته شده است. داستان زندگی او، سفری پر از چالشها و موفقیتها را روایت میکند؛ سفری که در سایه حمایتهای خانواده و ارادهای استوار، او را از مرحله نوآموزی به مرزهای نوآوری رسانده است.
این رویداد باشکوه با استقبال گرم حضار روبهرو شد. بسیاری از شرکتکنندگان، که خود از استادان دانشگاه، کارآفرینان و علاقهمندان به علم و کتاب بودند، بر تأثیرگذاری و زیبایی این اثر صحه گذاشتند و امید داشتند که چنین کتابهایی، چراغ راه جوانان و علاقهمندان به کارآفرینی باشد.
کارآفرین جوان مهندس امیررضا طاهری، یکی از نویسندگان این کتاب، با لحنی صمیمی از زندگیاش گفت؛ از روزهای سخت و پر فراز و نشیب، و از نقشی که پدر، مادر، و همسرش در پیمودن مسیر موفقیت ایفا کردند. او با بیان اینکه حمایتهای بیدریغ خانواده، زیربنای موفقیتهای او بوده است، بر اهمیت ارزشهای اخلاقی و عشق در زندگی کارآفرینانه تأکید کرد. او به نقش موثر کتاب در رشد و تعالی هر کارآفرینی اشاره کردو بیان داشت کارآفرینی امری است با آموزش به تعالی و ترقی می رسد.به همین دلیل توجه هرچه بیشتر به کارآفرینی آموزشی را امری پر اهمیت و غیر قابل انکار دانست.
دکترفردین شورج استاد دانشگاه و نویسنده شناخته شده کشور نیزدر سخنرانی خود از انگیزههای نگارش این کتاب سخن گفت. اوکه سخنرانی خود را با سبکی خاص و داستان گونه ایراد می کرد؛ با اشاره به نقش پررنگ آموزش در شکلدهی به آینده افراد، اظهار داشت که هدف او از نوشتن این اثر، به تصویر کشیدن قدرت اراده و خلاقیت انسانی در مسیر کارآفرینی بوده است. او همچنین به اهمیت الگوسازی از جوانانی همچون امیررضا طاهری برای نسلهای آینده تأکید کرد. دکتر شورج اعلام کرد اگرچه امروز کتاب محروم است اما می توان با انتخاب کتاب های ارزشمند علمی – ادبی آن را مرحوم شدن نجات داد. و در پایان سخنرانی بیان داشت که شعار ما این است " خوب کتاب بخوانیم و کتاب خوب بخوانیم" و این شعار زمانی میسر می شود که با کتاب انس برگزار کنیم.
در این همایش همچنین دکتر سید غلامرضا کاظمی دینان ، چهره برتر روابط عمومی کشور و مشاور دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو از جمله سخنرانان این همایش بود که به تشریح مقام کتاب و کتاب نویسان اشاره کرد و همگان را به کتاب خوانی و انس با کتاب دعوت کرد.
در پایان این اجلاس با شکوه جناب سرهنگ قاسم رحیمی رئیس اتاق صلح ایران به سخنرانی پرداخت. وی گفت با توجه به جایگاه صلح و صلح طلبی مردم ایران ، کتاب به عنوان یاور و همراه مردم ایران در طول تاریخ مطرح بوده است. او در ادامه بیان داشت کتابخوانان و نویسندگان بهترین ها در اجرای صلح هستند لذا باید مقام شامخ صلح با کتاب و نویسندگان مورد عنایت و توجه همگان باشد.
کتاب «نوآموزی تا نوآوری» نه تنها روایتی از یک زندگی الهامبخش است، بلکه یادآور این است که با تلاش، پشتکار، و همراهی خانواده، میتوان از هر مانعی عبور کرد و به قلههای موفقیت دست یافت. این اثر، میراثی ارزشمند برای تمام کسانی است که رؤیای تغییر و نوآوری در سر دارند.
ارسال نظرات