تازه ها
به گزارش بازارکار به نقل از خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا ظفرقندی در نشست فعالان تشکلها، کانونها و مجموعههای دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور که با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، زهرا بهروز اذر، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و دکتر مسعود حبیبی، معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت، با بیان اینکه اساس روز دانشجو، دانشجویانی بودند که دغدغه کشور و مسئولیت اجتماعی داشتند، گفت: در رشته پزشکی و وابسته پزشکی مسئولیت اجتماعی سنگینتر است و دانشجویانی که دغدغهمند هستند میگویند یک دست صدا ندارد و در تشکلها فعالیت میکنند.
وی اظهار کرد:امروز تشکلهای دانشجویی جمع شدند و من به شما امید دارم. ما آخر خط هستیم و امیدمان به شماست و پرچمی که مدتی دست ما بوده را به دست شما میدهیم.
به گفته وزیر بهداشت: علم تنها نجاتبخش نیست. علم به همراه نگرانی برای مردم، فقرا و بیماران ارزشمند است. در علوم پزشکی علاوه بر دغدغهمندی ما مسئولیت اخلاق حرفهای نیز داریم و، چون با فرد مستأصل مواجه هستیم، شرایط ویژهای داریم؛ البته جامعه پزشکی در عرصههای سخت امتحان خود را خوب پس داده است.
وی اظهار کرد: ما در رشتهای هستیم که هم علم حرف اول را میزند؛ علم بدون تخفیف. چراکه هرگونه کاهش کیفیت، ظلم به مردم است. اینکه منتقد افزایش ظرفیت هستیم، به این دلیل است که کاهش کیفیت و تخفیف در این حوزه به هدف ما برای درمان آسیب میزند.
ظفرقندی با اشاره به حضور دانشجویان در جلسه روز دانشجو گفت: این جلسه باشکوه و زیبایی برای من است و یک زمانی این جلسات تعطیل بود. یک اهمیت جلسه روز دانشجو این است که همه سلیقهها با هم گفتگو میکنند و ما یکدیگر را تحمل میکنیم. وظیفه معاونت دانشجویی این است که محیط ایمنی را فراهم کند تا پرسش و پاسخ و گفتگو انجام شود.
وی اظهار کرد: من بارها از دکتر حبیبی خواهش کردم که از دانشجویان در همه امور نظرخواهی کنیم و تا جایی که مقدور است در تصمیمگیریها و انجام آنها مشارکت کنند. مسئولین موفق افرادی هستند که تجربه کار دانشجویی داشتهاند.
وزیر بهداشت ضمن اشاره به انتقاداتی که دانشجویان نسبت به موضوع دستیاری مطرح کردند، گفت: این دوره دوره سنگینی است و یکی از دلایل مهاجرت سنگینی این دوره است.
وی اظهار کرد: اساس کار ما شفافیت، قانون و محیط امن برای مطرح کردن دغدغههای دانشجویان است.
ظفرقندی ضمن تاکید بر اینکه قانون افزایش ظرفیت باید اصلاح شود، گفت: همه دلسوزان و دغدغهمندان میدانند که این قانون بدون بودجه و اصلاح ساختار ممکن نیست و اصلاح آن در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
وی در مورد مهاجرت گفت: هیچکس به اندازه یک پدر و مادر و معلم از مهاجرت فرزند و شاگردش ناراحت نمیشود. ما نمیتوانیم حصار بکشیم، باید مشکلات را حل کنیم. باید مشکلات اقتصادی، بیعدالتیها و ... را حل کنیم. افزایش حقوق یا کارانه پزشکان طرحی یکی از برنامههاست. باید این مشکلات را یک به یک شناسایی و حل کنیم.
وی در مورد انتقاد دانشجویان در مورد ساخت مراکز فرهنگی ورزشی گفت: ما برای همین موضوعات آمدیم. دانشجویی که در محیطهای فرهنگی و ورزشی و ... فعالیت نکند، افسرده میشود.
وزیر بهداشت در مورد نگرانیهای مطرح شده در مورد حذف مصوبه تبدیل دستیاری به شغل از بودجه گفت: ما به دنبال فراهم شدن حداقل بیمه و ... برای دستیاران پزشکی هستیم. این مسئله مطرح شد و در هیئت دولت تصویب شد، ولی در کمیسیون تلفیق به اشتباه حذف شد. ما این موضوع را بلافاصله پیگیری کردیم و مشکل حل شد و بلافاصله این تبصره مجدد به بودجه اضافه شد.
وی در مورد انتصابات توضیح داد: انتصابات یک مسیری دارد. من با تغییر اتوبوسی موافق نیستم. باید ارزیابی درستی شود. مسیر انتصابات این است که باید استعالامات گرفته شود و ممکن است روند آن طول بکشد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات