بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۵۶۲۷
سرپرست سازمان تجاری سازی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی مطرح کرد
سرپرست سازمان تجاری سازی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی در اختتامیه پنجمین دوره طرح توانمندسازی صدف و دومین بوت کمپ تخصصی مکانیک گفت: این نهاد از همکاری با کسانی که طرحی در عرصه نوآوری کشور دارند استقبال می کند.
شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۰

به گزارش بازارکار از روابط عمومی جهاددانشگاهی، مراسم اختتامیه پنجمین دوره طرح توانمندسازی صدف و دومین بوت کمپ تخصصی مکانیک با حضور سیدرضی آقاسیدی سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی، دکتر صفاری نیا رییس منطقه بین المللی و پارک فناوری پردیس و مدیران شش واحد استانی جهاددانشگاهی به میزبانی پارک فناوری پردیس برگزار شد.

تبدیل ایده به محصول مانند یافتن دُر از صدف است

آقاسیدی ضمن تبریک ولادت امام محمد باقر (ع) و اشاره به هم‌زمانی برگزاری این مراسم با ولادت ایشان و لقب شکافنده علوم امام باقر خطاب به جوانان نوآور و فناور حاضر در این جمع بیان کرد: شما نیز در کار شکافتن صدف و یافتن دُرّ هستید، چرا که تبدیل ایده به محصول نیز همانند یافتن در است.

وی با اشاره به عملکرد 44 ساله جهاددانشگاهی تصریح کرد: مفتخریم که در این دوران به تعبیری خدمتگزار قشر دانشگاهی هستیم، چراکه این نهاد از ابتدای تأسیس رسالت خود را بر مسأله محوری و جوانان بنا نهاده است.

سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی ادامه داد: جهاددانشگاهی با ایجاد الگوهای جدید، گرچه فراز و نشیب‌هایی در طول دوران داشته است، اما توانسته در حوزه‌های مختلف نقش آفرینی کرده و دستاوردهای بزرگی داشته باشد.

آقاسیدی در بخش دیگری از سخنانش افزود: این نهاد انقلابی طی پنج سال اخیر استخراج دُر از صدف‌ها را باب کرده و ضمن اینکه خود را جز خادمان این طرح به همراه پارک فناوری پردیس بودیم، قدم های مختلفی را در سراسر کشور برداشته ایم که به نوعی شراکت استراتژیک محسوب می شود.

وی ضمن اعلام آمادگی تمامی شئون منظومه جهاددانشگاهی از جمله رسانه ای مانند ایسنا، ایکنا، ایسنا و... گفت: جهاددانشگاهی آمادگی دارد که در خدمت هر کسی باشد که طرح جدیدی برای عرصه فناوری و نوآوری کشور دارد و می توانیم بتوانیم وطیفه تسهیل گری و دروازه بانی این روند را بر عهده بگیریم.

سرپرست سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی در ادامه خطاب به فناوران و دانشجویان جوان حاضر در این مراسم اظهار داشت: ما هستیم که به ما سر بزنید و ایده هایتان را به دانستن و موفقیت تبدیل کنید.

آقاسیدی ضمن قدردانی از مجموعه دست اندرکاران پارک فناوری پردیس با اشاره به آیه ای از قرآن گفت: باید هر روزمان بهتر از دیروز باشد تا ایرانی سربلندتر را رقم بزنیم.

حضور دو هزار نفر در پنجمین طرح توانمندسازی صدف

در ادامه دکتر مهدی صفاری نیا رییس منطقه بین المللی و پارک فناوری پردیس به ارایه توضیحاتی در خصوص برگزاری پنجمین دوره طرح توانمندسازی صدف و دومین بوت کمپ تخصصی مکانیک پرداخت و بیان کرد: دو هزار نفر از 16 استان و طی سه ماه در این دوره از طرح شرکت داشتند.

وی ادامه داد: هدف ما از اجرای این طرح این است که به ایده پردازان جوان پیام بدهیم که شما دیده شدید و دیده خواهید شد، چراکه آینده سازان کشور هستند.

رییس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه میانگین سنی نیمی از شرکت کنندگان در این طرح حدود 30 سال است، گفت: حدود 10 هزار شرکت کشور متکی به قشر جوان است.

دکتر صفاری نیا در پایان سخنانش تاکید کرد: ظرفیت خوبی به لحاظ فارغ التحصیلان دانشگاهی در کشور داریم که بهترین حوزه برای فعالیت آنها شرکت های دانش بنیان است.

هدف طرح صدف کمک به توانمندسازی افراد است

در ادامه این مراسم دکتر سجاد عباسی فشمی سرپرست اداره کل ترویج و توسعه خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری پنجمین طرح توانمندسازی صدف بیان کرد: یکی از هداف این طرح و بوت کمپ تخصصی کمک به توانمندسازی افراد است تا از این طریق بتوانند ایده های خود را در اجرا پیاده سازی کنند.

وی افزود: این دوره از طرح پنج فاز داشت که 54 درصد از شرکت کنندگان را بانوان و 46 درصد را آقایان تشکیل می دادند. همچنین هفت درصد از مقطع دکتری، 18 درصد کارشناسی ارشد و مابقی از مقطع کارشناسی حضور داشتند و بیشترین افراد هم از دانشگاه های دولتی بودند.

عباسی فشمی ادامه داد: از مجموع دو هزار نفر، 985 رزومه دریافت شد که برای فرایند اشتغال آنها گام بر میداریم. تاکنون برای 215 نفر فضای کارآموزی و اشتغال ایجاد شده است.

حمایت بنیاد مملی نخبگان از ایده پردازان جوان

آخرین سخنران این مراسم دکتر علی نیکبخت معاون مستعدان و آینده سازان بنیاد ملی نخبگان بود که در خصوص اقدامات این معاونت توضیحاتی ارائه کرد.

وی افزود: این بنیاد قدمتی 20 ساله دارد و در سال 84 با نظر مقام معظم رهبری راه اندازی شده است. شعار بنیاد نیز دانایی، توانایی، مانایی است و در حال حاضر دو طرح ویژه شهید وزوایی و شهید احمدی روشن را در حوزه دانشجویی در دست اجرا دارد.

دکتر نیکبخت با اشاره به حمایت های بنیاد ملی نخبگان از ایده پردازان جوان گفت: بر اساس شیوه نامه حمایت از رویدادهای رقابتی و غیر رقابتی با همکاری پارک فناوری پردیس بنا داریم تا از شرکت کنندگان و برگزیدگان طرح صدف حمایت کنیم تا از امکانات بنیاد ملی نخبگان بهره مند شوند.

در ادامه این مراسم اختتامیه، برگزیدگان پنجمین طرح توانمندسازی صدف و بوت کمپ اشتغال مکانیک معرفی و تقدیر شدند که روسای شش واحد سازمانی جهاددانشگاهی (ایلام، چهارمحال و بختیاری، کردستان، سمنان، لرستان و هرمزگان) به عنوان برگزار کنندگان استانی جهاددانشگاهی این طرح نیز مورد تقدیر قرار گرفتند.

همچنین در پایان این مراسم پوستر ششمین دوره طرح توانمندسازی صدف و بوت کمپ اشتغال الکترونیک رونمایی شد.

ارسال نظرات