
تازه ها

به گزارش خبرنگار بازارکار، مصطفی حسن بیگی با اشاره به اقدامات این بنیاد در حوزه حمایت از کسبوکارهای مناطق محروم کشور اظهار کرد: مجموعه علوی به نمایندگی از بنیاد مستضعفان، مأموریت حمایت از سه هزار و پانصد کسبوکارها را در مناطق مشخص کشور برعهده دارد که این مهم توسط تیمی متشکل از ۷۰۰ نفر از مجریان و تسهیلگران جهادی در حال انجام است.
وی افزود: فرآیند شناسایی و آمایش کسبوکارها در این مناطق انجام میشود و سپس با حمایت مالی بلندمدت، تا سقف دو سال، پشتیبانی از این طرحها صورت میگیرد. این حمایتها در تمامی رستههای اقتصادی اعمال میشود، اما مشروط بر آن است که کسبوکار در مرکز شهر نباشد، در روستاهای بالای ۲۰ هزار نفر اجرا شود و ابعاد آن نیز بسیار بزرگ نباشد.
حسن بیگی خاطرنشان کرد: در صورت بیمه بودن نیروی انسانی، حمایتهای مالی ما از ۱۵۰ میلیون تومان تا سه میلیارد تومان متغیر است. بیشترین تمرکز حمایتی بنیاد در حوزه کشاورزی، بهویژه اصلاح سیستم آبیاری و بهرهگیری از انرژی خورشیدی در این بخش است.
مدیر رسانه، ارتباطات و روابط عمومی موسسه توانمند سازی اقتصادی علوی با اشاره به مشارکت بنیاد علومی در نمایشگاههای تخصصی گفت: توانمندی صادراتی ۵۰۰ کسبوکار شناسایی شده و با هدف پیوند این فعالان به بازارهای بینالمللی، در هفتمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران (ایران اکسپو)شرکت کردهایم.
بیگی ادامه داد: سال ۱۴۰۳، بهعنوان نخستین سال اجرای این طرح با ۱۶ گام عملیاتی، شاهد حمایت از بیش از ۱۰۰ هزار کسبوکار و اشتغالزایی برای بیش از ۱۰۰ هزار نفر بودیم. برای سال ۱۴۰۴ نیز رشد ۳۰ درصدی در اهداف پیشبینی شده و امیدواریم تعداد نیروهای تیم اجرایی را از ۷۰۰ به ۸۵۰ نفر برسانیم.
مدیر رسانه، ارتباطات و روابط عمومی موسسه توانمند سازی اقتصادی علوی در پایان با اشاره به منابع مالی این طرح گفت: بودجه سال گذشته بنیاد علوی برای حمایت از کسب و کارها، حدود ۱۰ همت از سوی بنیاد مستضعفان اختصاص یافته که در سال گذشته با استفاده از ابزارهای اهرمی به ۳۰ همت رسانده شد و هدفگذاری امسال رسیدن به ۴۰ همت برای حمایت از طرح های کارآفرینانه و کسب و کارهاست.
گفتنی است غرفه موسسه توانمند سازی اقتصادی علوی در سالن 10 هفتمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران (ایران اکسپو) میزبان بازدیدکنندگان است.
ارسال نظرات