
تازه ها

به گزارش بازارکار از روابط عمومی جهاددانشگاهی، مراسم افتتاحیه چهارمین کنگره بینالمللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا) با حضور دکتر علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، دکتر عبدالحمید احمدی قائم مقام رئیس جهاددانشگاهی و ۱۵ مهمان از کشورهای انگلیس و کانادا، لبنان و بلژیک، مراکز لیبی، عمان، امارات، عراق، ترکیه، و پاکستان و حدود ۲۰ سخنران ایرانی از دانشگاه های علوم پزشکی و ... از سراسر کشور روز گذشته به میزبانی جزیره کیش برگزار شد.
دکتر مسعود وثوق، دبیر علمی این کنگره، با اشاره به محور اصلی این کنگره یعنی «کاربرد سلولهای بنیادی در پزشکی بازساختی»، اظهار داشت: تلاش شده است تا با دعوت از اساتید برجسته داخلی و بینالمللی، زمینه تبادل تجربیات و انتقال دانش روز در این حوزه فراهم شود.
وی افزود: این کنگره با محوریت سلولهای بنیادی در پزشکی بازساختی روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ به میزبانی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش و مراکز علمی داخلی و بینالمللی برگزار میشود.
دکتر وثوق با اشاره به حضور حدود ۴۰۰ پژوهشگر از ایران و کشورهای منطقه خاطرنشان کرد: با وجود محدودیتهایی در سفر به جزیره کیش، کنگره با استقبال خوبی روبرو شده و امیدواریم دستاوردهای آن نه تنها در ایران بلکه در سراسر دنیای اسلام گسترش یابد.
دبیر علمی چهارمین کنگره بینالمللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا) ادامه داد: برگزاری این رویداد در سالن مرکز همایشهای بینالمللی خلیج فارس و حمایت سازمان منطقه آزاد کیش، بستر مناسبی برای معرفی دستاوردها و برگزاری کارگاههای تخصصی فراهم کرده است. همچنین، نمایشگاهی از محصولات شرکتهای دانشبنیان در حاشیه این کنگره برگزار میشود که نقش مؤثری در ارتقای دانش و مهارت دانشجویان و بهبود کیفیت زندگی بشر خواهد داشت.
کنگره بین المللی وانا، یک بستر برای رویش ایدههای جدید
در مراسم افتتاحیه، دکتر عبدالحمید احمدی، قائممقام رئیس جهاددانشگاهی، ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه (س)، امام رضا (ع) و روز معلم، از تلاشهای پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی در برگزاری این کنگره تقدیر کرد و گفت: این کنگره فرصتی مغتنم برای گفتوگو، تبادل علم و توسعه دانش فراهم کرده است.
دکتر احمدی با اشاره به روایتی از حضرت امام علی(ع)که فرمودند: گنجایش هر ظرفی با قرار دادن چیزی در آن، تنگ و اندک می شود، به جز ظرف علم که هرچه در آن علم قرار گیرد، گنجایش بیشتری پیدا می کند گفت: بسیار خرسندیم که در این عرصه میتوانیم فراتر از مرزهای دانش حرکت کنیم و خداوند را شاکریم که به جهاددانشگاهی فرصت داده شده تا از طریق تبادل اندیشهها علم را بیاموزیم.
وی ادامه داد: کنگره بینالمللی وانا تنها یکی از بسترهایی است که برای شکلگیری ایدههای نو در کشورهای اسلامی، بهویژه در حوزه وانا، فراهم شده است. امید داریم این کنگره، علاوه بر گسترش دانش، خاطراتی خوش از جزیره کیش در ذهن پژوهشگران به یادگار بگذارد.
گفتنی است دکتر مسعود وثوق دبیر علمی چهارمین کنگره بینالمللی کشورهای غرب آسیا و شمال آفریقا (وانا) از حضور شرکتهای دانشبنیان در حاشیه کنگره یاد کرد و گفت: شرکتهایی همچون بنیاختههای رویان، بهراد رویش رویان، شرکت همانندساز بافت کیش، توسعه و سرمایهگذاری کیش، جهاددانشگاهی واحد فارس، موسسه علوم و فنون کیش، گروه توریستی هزاره سوم و همچنین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از جمله حامیان این رویداد علمی هستند.
ارسال نظرات