السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۰۴۰۰
نماینده دولت در همایش ملی کار:

ادامه سیاست‌های ریاضتی و انقباضی به بهبود اقتصاد منجر نمی‌شود

علی نصیری‌اقدام، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و استاد اقتصاد که در این همایش به عنوان نماینده دولت سخن گفت، با نقد سیاست‌های مالی و پولی در دوران رکود، هشدار داد که ادامه سیاست‌های ریاضتی و انقباضی نه‌تنها به بهبود اقتصاد منجر نمی‌شود، بلکه هزینه‌های آینده را افزایش می‌دهد و مانع رشد سرمایه‌گذاری می‌شود.
سه‌شنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱

وی به بررسی پیامدهای سیاست‌های مالی و پولی کشور در دوره رکود اقتصادی پرداخت و ۲ رویکرد عمده درباره اثر سیاست‌های ریاضتی را مطرح کرد: نگاهی که ثبات اقتصادی و کاهش کسری بودجه را زمینه‌ساز جذب سرمایه و رشد می‌داند و دیدگاهی که معتقد است سیاست‌های انقباضی، رکود را تشدید و وضعیت اقتصادی را دشوارتر می‌کند.
نصیری‌اقدم با بیان تجربه شخصی از سفر به کربلا و اشاره به مشکلات مالی در آموزش و ساخت‌وساز، توضیح داد: رعایت بیش از حد انضباط مالی و ریاضت، هزینه‌ها را به طور تصاعدی افزایش می‌دهد؛ بنابراین اگر امروز در آموزش، زیرساخت و تعمیرات سرمایه‌گذاری نکنیم، فردا باید هزینه‌ای بسیار بالاتر بپردازیم و این امر به ضرر رشد اقتصادی خواهد بود.
این استاد اقتصاد بر لزوم تقویت تقاضای موثر در اقتصاد و ضرورت افزایش حقوق و دستمزدها برای تحریک سرمایه‌گذاری تاکید کرد و سیاست‌های سرکوب نقدینگی را مورد انتقاد قرار داد.
وی خاطرنشان ساخت: کاهش شدید نقدینگی در سال‌های اخیر، نرخ بهره واقعی را در کشور بالا برده است؛ به طوری که نرخ بهره بدون ریسک در سال گذشته ۳۲ درصد و نرخ بهره واقعی حدود ۱۲ واحد درصد مثبت بود. با این شرایط، سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های دولتی جذابیت ندارد و همین امر باعث رکود در سرمایه‌گذاری شده است.
نصیری اقدم اعلام کرد: سیاست‌های اقتصادی باید دقیق و هماهنگ تدوین شود و از تصمیمات اشتباه و ترکیبی اجتناب گردد، چرا که خطا در این حوزه می‌تواند نتایج معکوس برای رشد و توسعه اقتصادی داشته باشد.
برگزاری همایش ملی کار، بار دیگر ضرورت توجه جدی به دغدغه‌های معیشتی، رفاهی و امنیت شغلی جامعه کاری را به مسئولان یادآوری کرد. انتظار می‌رود اراده ملی برای تبدیل خروجی این همایش به سیاست‌های عملی، منجر به کاهش فاصله نگرانی و امید در این بخش شود.

نشست رسانه‌ای مجمع عمومی نهمین همایش ملی کار با شعار «سرمایه‌گذاری در تولید - کار شایسته برای همه» با حضور احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علی بابایی کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، ابراهیم صادقی‌فر رئیس موسسه کار و تأمین اجتماعی و دبیر همایش و همچنین نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی برگزار شد.

ارسال نظرات