
تازه ها
گزارش سازمان بینالمللی كار خواستار استخدام عادلانه برای حمایت از جنبش تاب آوری در منطقه اقیانوس آرام

طبق گزارش جدیدی که توسط سازمان بینالمللی کار (ILO) منتشر شده است، برای اطمینان از تحرک نیروی کار و جابجایی برنامهریزیشده، حفاظت از حقوق کارگران، ارتقای تابآوری و همچنین حمایت از توسعه پایدار در بحبوحه تشدید چالشهای اقلیمی، نیازمند اصلاحات فوری سیاستی در این منطقه می باشیم.
برای جلوگیری از آسیبپذیری در میان مهاجران متاثر از تغییرات اقلیمی در جزایر اقیانوس، ضروری است که شیوههای استخدام منصفانه در برنامههای تحرک و جابجایی نیروی کار این منطقه مدنظر قرار گیرد.از آنجایی که بالا آمدن سطح دریاها، تشدید طوفانها و تخریب محیط زیست، ساکنان بیشتری از جزایر اقیانوس آرام را مجبور به مهاجرت در جستجوی کار کرده است، این گزارش خواستار اقدام فوری سیاستی برای اطمینان از ایمن بودن مهاجرت، مبتنی بر حقوق و حمایت از اهداف سازگاری شده است؛ به جای اینکه کارگران را در معرض استثمار و شرایط نامساعدتری قرار دهد.
مارتین واندرا، مدیر دفتر سازمان بینالمللی کار برای کشورهای جزیرهای اقیانوس آرام، در این گزارش خاطر نشان ساخته است: "تحرک اقلیمی یک چالش رو به رشد برای جوامع جزایر اقیانوس آرام است. با اطمینان از اینکه استخدام منصفانه، شفاف و فراگیر است، میتوانیم به کارگران مهاجر کمک کنیم تا به مشاغل شایسته در داخل و خارج از کشور، دسترسی پیدا کنند". منطقه اقیانوس آرام در خصوص تغییرات اقلیمی، اختلالات عمیقی را تجربه کرده است.
در سال ۲۰۲۳، بیش از ۵۰ هزار نفر به دلیل رویدادهای شدید آب و هوایی آواره شده اند، در حالی که نفوذ آب شور و فرسایش ساحلی به طور پیوسته این جوامع را غیرقابل سکونت کرده است. این گزارش جزئیات چگونگی سوق دادن فزاینده این پویاییها به مسیرهای مهاجرتی پرخطر و بازارهای کار غیررسمی را شرح میدهد، جایی که اغلب فاقد حمایت هستند. این گزارش همچنین بر اهمیت استخدام بدون هزینه تاکید میکند، جایی که هزینهها و هزینههای مربوط به مهاجرت بر عهده کارفرمایان بوده و به کارگران اجازه میدهد تا پسانداز کنند، از خانوادههای خود حمایت کنند و در معیشت مقاوم در برابر تغییرات اقلیمی، تاب آوری خود را حفظ کنند.توصیههای کلیدی این گزارش شامل "همسوسازی طرحهای مهاجرت نیروی کار با استانداردهای بینالمللی کار، ارائه پشتیبانی جامع قبل و بعد از ورود به کارگران مهاجر، ادغام استخدام منصفانه در استراتژیهای جابجایی برنامهریزی شده و پرداختن به حاشیهنشینی جوامع آسیبپذیر" می باشد.
این گزارش همچنین خواستار ایجاد یک پلتفرم اشتراکگذاری دانش منطقهای به منظور کمک به همسوسازی سیاستها، به اشتراکگذاری بهترین شیوهها و افزایش نظارت و همچنین گنجاندن اقدامات تابآوری اقلیمی در برنامههای تاب آوری است. گزارش «استخدام منصفانه و تحرک اقلیمی در اقیانوس آرام» توسط فاز دوم این برنامه سازمان بینالمللی کار و با حمایت کشور نیوزیلند تهیه شده است که در خصوص تغییرات اقلیمی، مهاجرت و امنیت انسانی اقیانوس آرام (PCCMHS) می باشد.
ارسال نظرات