تازه ها
سردار تیمور حسینی در حاشیه دومین نمایشگاه حملونقل دانش بنیان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در تمام دنیا برای کلان شهرها و استانهایی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند، برنامههای فوری اجرا میشود، از نظر من اگر بتوانیم طی مدت ۱۰ سال طرح جایگزینی خودروهای هیبریدی و برقی را در استانهای درگیر با آلودگی هوا اجرا کنیم، به موفقیت چشمگیری دست پیدا خواهیم کرد.
وی با اشاره به فعالیت خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درونشهری افزود: این کار بر اساس تبادل اطلاعات مدیریت شهری و پلیس اجرا شده است و مطابق با آن، پس از استعلام از سرور اجرایی پلیس مشخص خواهد خودروی مورد نظر برای حمل این محموله مجوزهای لازم را دریافت کرده است یا خیر؟، اگر فعالیت خودرو بدون مجوز باشد مطابق با جدول جرایم با آن برخورد میشود.
رئیس پلیس راهور فراجا پیرامون تأثیر مثبت ثبت تخلف ناوگانهای باری خاطر نشان کرد: هر کاری که در آن نظارت و کنترل وجود داشته باشد، در نهایت به نظم منجر میشود، چراکه برای آن آئیننامه و دستورالعمل وجود دارد. اگر اقدامی براساس آئیننامه باشد و برای آن ضمانت اجرا در نظر گرفته شود میتواند افراد را به سمت رعایت ملاحظات سوق دهد.
وی تصریح کرد: امیدوارم با ورود بخش خصوصی از طریق واگذاری و برونسپاری بخش عمدهای از مسئولیتهایی که از طریق وسایل هوشمند قابل اجرا است، کمبود نیروی پلیس راهور برطرف شود.
سردار حسینی اضافه کرد: سامانههای ثابت به دلایل مختلف از جمله حمایت نشدن به موقع از پیمانکاران با یک وقفه جدی مواجه شد، اما میتوان با استفاده از تجهیزات دستی، قدرت مانور بالا و سرمایهگذاری روی واحدهای کوچک این مسائل را بهبود بخشید.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات