تازه ها
مسعود میرزایی شهرابی در حاشیه مراسم اهدای رسمی صلحنامه واگذاری منزل مسکونی معلم بازنشسته مشهدی به بنیاد دانشگاهی فردوسی، در گفتوگو با ایسنا با اشاره به لزوم وقف علمی، اظهار کرد: در دانشگاه بزرگی چون دانشگاه فردوسی مشهد، نزدیک به ۲۷ هزار دانشجو داریم که حدود ۲۴ هزار نفر آنان دانشجویان داخلی و بیش از ۳۰۰۰ نفر دانشجویان بینالمللی هستند. بودجهای که ما از دولت میگیریم، کفاف رفع نیازهای اولیه ما را میدهد و برای ارتقای حوزه فناوری و نوآوری نیاز به وجود خیرین داریم.
وی افزود: خراسان رضوی در حوزه نخبگانی جزو استانهای بهرهمند است. برای ایجاد زیرساختهای لازم به منظور تجاریسازی ایدهها و انجام کارهای بزرگ در اقتصاد و اشتغال دانشبنیان، نیازمند وقف علمی و حضور خیرین هستیم.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: دو مشکل فعالیت در حوزه دانشبنیان، یکی نداشتن زیرساختهای لازم و دیگری عدم وجود مهارت در بین دانشجویان است. دانشجویان گاهی با معدل خوب و مقالات زیاد دانشآموخته میشوند، اما مهارت لازم برای ورود به عرصه دانشبنیان را ندارند. با توجه به نخبه بودن آنان، در زمان اندکی میتوانند مهارتهای لازم را کسب کنند، اما ایجاد زیرساختها نیاز بسیار مهمی برای استقرار شرکتهای نوآور است.
میرزایی با تاکید بر اهمیت فرهنگسازی لازم برای وقف علمی، بیان کرد: وزیر علوم در نشستهای روسای دانشگاهها یک پنل تخصصی راجع به بحث وقف میگذارند و افرادی که واقف بوده و کارهای بسیار چشمگیری انجام دادهاند، در این پنل حضور مییابند و از آنها تشکر و قدردانی صورت میگیرد. این کار برای بحث گفتمانسازی و ایجاد روحیه وقف است.
وی عنوان کرد: ما در دانشگاه فردوسی کارگروهی برای واقفین تشکیل دادهایم و تصمیم داریم در جلسات با آنان نیازهای دانشگاه را عنوان و چشماندازی که از وقف عزیزان ایجاد میشود را تشریح کنیم تا این عزیزان خیر به وقف در عرصه دانشگاهی علاقهمند شوند.
به گزاترش ایسنا، ضیاءالملوک فضل خراسانی، معلم بازنشسته مشهدی، منزل مسکونی خود واقع در خیابان ملاصدرای مشهد که دارای مساحت ۵۰۰ و زیربنای ۶۳۰ مترمربع است را طی صلحنامهای، برای راهاندازی مرکز فناوری و نوآوری دانشجویان نخبه و نوآور به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد.
آیین اهدای رسمی صلحنامه واگذاری منزل مسکونی این بانوی نیکوکار به بنیاد دانشگاهی فردوسی همزمان با هفته گرامیداشت معلم، عصر امروز ۱۳ اردیبهشت برگزار شد.
در این آیین که با حضور رئیس فعلی و روسای ادوار دانشگاه فردوسی مشهد، رئیس پارک علم و فناری دانشگاه، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بنیاد دانشگاهی فردوسی و جمعی از خیرین حوزه علم و فناوری در منزل این بانوی نیکوکار برگزار شد، به پاس قدردانی از این اقدام خیرخواهانه، نشان نیکوکاری بنیاد دانشگاهی فردوسی به سرکار خانم فضل خراسانی اعطا شد.
بنیاد دانشگاهی فردوسی نخستین سازمان مردمنهاد دانشگاهی در ایران است که در سال ۱۳۸۳ در دانشگاه فردوسی مشهد به همت جمعی از خیران دانشگاهی و غیردانشگاهی تاسیس شد و تاکنون در حوزههای فرهنگی، آموزشی، علمی و فناورانه فعالیتهای عامالمنفعه داشته و موفق به تامین و احداث ۷ خوابگاه دانشجویی با ظرفیت ۲۲۰۰ تخت با کمک خیرین شده و اکنون نیز علاوه بر فعالیتهای مذکور به تاسیس مراکز نوآوری برای حمایت از ایدههای نوآورانه دانشجویان نیز اقدام میکند.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات