تازه ها
دکتر شهرام محمدی با اشاره به اهمیت این پارلمان ملی کار و تولید در کشور خاطرنشان ساخت: این همایش بستر دموکراتیک و پیشرفته برای تدوین برنامه ها و ریلگذاری فعالیتهای وزارتخانه با حضور نمایندگان دولت، کارفرما و کارگر است که در گذشته به نحو مطلوب مورد بهره برداری قرار نگرفته است و امیدواریم با استقرار دائمی دبیرخانه همایش ملی کار و تحقق سهجانبهگرایی به عنوان اساس فعالیتهای وزارتخانه این نقص را جبران کنیم.
وی با اشاره به جامعه هدف که شامل 14 میلیون کارگر ، 600 هزار کارفرما و بیش از چند 1000 نیروی دولتی مرتبط می باشد بر اهمیت همایش ملی کار جهت تصمیم گیری برای ذینفعان تاکید کرد.
دکتر محمدی ادامه داد: در همایش امسال 4 کمیسیون تخصصی داریم که شامل: کمیسیون ایمنی و بهداشت کار، کمیسیون حقوق بنیادین کار، کمیسیون کار شایسته و آینده کار و کمیسیون گفتگوی اجتماعی و مشارکت مردمی می باشد.
محمدی ادامه داد: امسال به یک دلیل بسیار واضح دو کمیسیوناهمیت بیشتری پیدا کردهاند؛ یکی کمیسیون ایمنی و بهداشت و یکی کمیسیون گفتگوی اجتماعی و مشارکت مردمی.
محمدی افزود: اهمیت کمیسیون ایمنی و بهداشت کار بهخاطر فرمایشات رهبری در هفته کارگر می باشد که به صراحت بر اهمیت ایمنی و بهداشت کارگران تأکید داشتند و فرمودند شایسته نیست که در نظام جمهوری اسلامی کارگری که دنبال امرار معاش خانوادهاش هست خدای نکرده دچار نقصان بدنی یا جانی بشود و بر اهمیت رسیدگی به این موضوع تأکید فرمودند.
محمدی اهمیت کمیسیون گفتوگوی اجتماعی و مشارکت مردمی را بهخاطر نامگذاری سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» و تاکیدات مقام معظم رهبری در این خصوص عنوان نمود و گفت: علامه بر تاکیدات ایشان، این کمیسیون ها دستور کار ILO نیز هست.
شایان ذکر است جلسات کمیسیون های تخصصی از امروز (30 اردیبهشت) الی 3 خرداد و جلسه مجمع عمومی 6 خرداد در محل مجموعه فرهنگی تلاش برگزار خواهد شد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات