بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۱۹۱۶
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اهمیت همکاری، همدلی و همفکری همگان برای دستیابی به آینده‌ای بهتر برای ایران و شهروندان ایرانی، گفت: تجدد ایرانی، همزاد با آموزش نوین در ایران است.
يکشنبه ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اهمیت همکاری، همدلی و همفکری همگان برای دستیابی به آینده‌ای بهتر برای ایران و شهروندان ایرانی، گفت: تجدد ایرانی، همزاد با آموزش نوین در ایران است.

به گزارش بازارکار از روابط عمومی وزارت علوم، حسین سیمایی در آئین تجلیل از نوابغ علمی، مدال‌آورندگان المپیاد جهانی و رتبه‌های برتر کنکور سراسری که شامگاه 31 شهریور به همت بنیاد کارآفرینی و نوابغ سعیدی در تالار امیران هتل اسپیناس پالاس برگزار شد، به تأسیس دارالفنون و تلاش‌های میرزا حسن رشدیه در تأسیس مدارس جدید در آن زمان اشاره و تأکید کرد: حتی با وجود مخالفت‌های زیاد، این نهادها در ایجاد یک نظام آموزشی جدید مؤثر بوده‌اند.

وی افزود: نسل تحصیل‌کرده‌ای که از این آموزش‌ها برخاست، به مفاهیمی چون مشروطه، قانون، حاکمیت قانون، حقوق بشر و پارلمان دست یافته است و این نسل عمدتاً محصول نهادهایی مانند دارالفنون است که به دست خیرین تأسیس شده‌اند.

وزیر علوم بر نقش نهادهای آموزشی بخش خصوصی در پرداختن به مسائل ملی و اجتماعی تأکید کرد و گفت: این نهادها به مسائل اجتماعی و مشکلات روز کشور به‌شدت متعهد بوده و در صدد حل آن‌ها هستند. 

وی همچنین به سنت اسلامی وقف اشاره کرد و گفت: وقف واقعیتی است که پیامبر اکرم (ص) با وضع قواعدی برای حمایت از این سنت، امکان حراست و صیانت از اموال را برای انسان‌ها فراهم کرده است.

سیمایی ادامه داد: آموزه‌های دینی بر این نکته تأکید دارند که موقوفات باید در مسیر وقف باقی بماند.

بر اساس سخنان وی، وقف نباید تحت تأثیر تغییرات زمانه و حکومت‌ها قرار گیرد و این امر انگیزه‌ای قوی برای واقفان به وجود می‌آورد.

وزیر علوم با بیان اینکه نهادهای فقهی و حقوقی حافظ نیات واقفان هستند، خاطرنشان کرد: مال تا ابد در مدیریت واقف باقی می‌ماند و این خیری است که همیشگی خواهد بود.

وی همچنین از خیرین آموزش عالی خواست تا به مشکلات و کاستی‌های موجود در این حوزه بیشتر توجه کنند و گفت: ما توانایی کامل برای پوشش همه نیازها نداریم و بسیاری از دانش‌آموزان مستعد و نخبگانی هستند که به دلیل محرومیت‌های مختلف امکان تحصیل ندارند.

سیمایی با اشاره به یک حادثه تاریخی مربوط به پیامبر اسلام، بر اهمیت اخلاق در جامعه تأکید کرد و گفت: ارزش ذاتی اخلاق نشان می‌دهد که وقف ناشی از یک خصلت آزادگی انسان است. 

وی در پایان با بیان اینکه ایران عزیز نیازمند همکاری، همفکری و همدلی همگان است، برای خیرین آرزوی سلامتی و برای نخبگان آرزوی آینده‌ای درخشان کرد.

گفتنی است در این مراسم، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، فرهادی و فرجی دانا وزرای سابق علوم، تحقیقات و فناوری، عادل فردوسی‌پور استاد دانشگاه صنعتی شریف، جمعی از استادان و فرهیختگان برجسته علمی کشور نیز حضور داشتند.

تجدد ایرانی، همزاد با آموزش نوین در ایران استتجدد ایرانی، همزاد با آموزش نوین در ایران استتجدد ایرانی، همزاد با آموزش نوین در ایران استتجدد ایرانی، همزاد با آموزش نوین در ایران استتجدد ایرانی، همزاد با آموزش نوین در ایران استتجدد ایرانی، همزاد با آموزش نوین در ایران استتجدد ایرانی، همزاد با آموزش نوین در ایران استتجدد ایرانی همزاد با آموزش نوین در ایران استتجدد ایرانی همزاد با آموزش نوین در ایران استتجدد ایرانی همزاد با آموزش نوین در ایران استتجدد ایرانی همزاد با آموزش نوین در ایران استتجدد ایرانی همزاد با آموزش نوین در ایران است

ارسال نظرات