بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۳۷۲۵
در پارک علم و فناوری البرز و با حضور روسای سابق این سازمان؛
آیین تودیع و معارفه رئیس سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی برگزار شد.
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۸
آیین تودیع و معارفه رئیس سازمان تجاری سازی جهاد دانشگاهی برگزار شد

به گزارش خبرنگار بازارکار، در حاشیه چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآوری ایران در پارک علم و فناوری البرزآیین آیین تودیع و معارفه رئیس سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی برگزار شد .
براساس این گزارش، در این جلسه که با حضور مدیران سازمان تجاری سازی جهاد دانشگاهی برگزار شد، از زحمات مسعود ابراهیمی رییس سابق سازمان تقدیر و تشکر به عمل آمد و آیین معارفه آقاسیدی سرپرست جدید این سازمان برگزار شد.
 در ابتدای نشست سید رضی آقاسیدی سرپرست جدید سازمان تجاری سازی جهاد دانشگاهی با اشاره به تلاش ها و زحمات دکتر ابراهیمی خاطرنشان کرد: آقای ابراهیمی از سرمایه‌های جهاد دانشگاهی هستند و امیدواریم بتوانیم همچنان از ظرفیت‌های ایشان به عنوان مشاور رییس جهاد دانشگاهی استفاده کنیم.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی جهاد دانشگاهی با اشاره به ضرورت استفاده از دانش و تجربه فعالان شبکه کسب و کار و نوآوری کشورگفت: جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی متفاوت ماهیت متفاوتی دارد و به همین دلیل باید مسئولیت های ویژه ای را نیز تقبل کند‌. حوزه تجاری سازی ، نوآوری و ... باید مبتنی بر بلوغ‌سنجی‌ اتفاق بیفتد. ما اگر شناخت کاملی از مفاهیم نداشته باشیم دچار خسارت می‌شویم. جهاد هم وارد پارادایمی شده است که باید به آن پرداخت و آن را بررسی کرد.
آقاسیدی با اشاره به لزوم شناخت مفاهیم به صورت صحیح گفت: متاسفانه مفهوم بازنشستگی در جهاد به صورت غلط تعریف شده و بزرگانی که در جهاد دانشگاهی بازنشسته می‌شوند به عنوان مربی و مرشد ما کار خود را ادامه می‌دهند. این در حالی است که برداشت غلط از تعریف بازنشستگی سبب شده تا گفتگوی جدیدی آغاز نشود و جلوی دمیده شدن روح تازه به جهاد گرفته شده است. متاسفانه ما میبینیم که هنوز تصمیمات سنتی هستند که در جهاد اتخاذ می‌شوند. افرادی که جهاد دانشگاهی را متولد کردند و ساختند، افرادی بودند که برای آرمان‌های جهاد دانشگاهی از همه چیز خود می‌گذشتند. این موضوع سبب شد تا در آینده این افراد این فلسفه را به دیگران تحمیل کنند و این تصمیمات را خود نیز برای نیروهای جهاد بگیرند. این در حالی است که هیچکس نمیتواند حقوق طبیعی افراد را با تصمیم خود قطع کند، تغییر دهد و یا برای آن تصمیم بگیرد. نیروی جهادی اگر میخواهد از داشته‌هایش بگذرد، خود درباره آن تصمیم خواهد گرفت.
آقاسیدی با اشاره به لزوم بررسی فاکتورهای گوناگون در جهاد دانشگاهی اظهار کرد: بسیاری از مسائل نظیر بازنشستگی، جذب نیرو، ثروت، علم، سرمایه و اتخاذ دیگر سیاستها در جهاد دانشگاهی وجود دارند که می‌توان به صورت علمی به آن پرداخت و راجع به آن صحبت کرد. همچنین جهاد باید با تحلیل این داده‌ها خود را با دیگر نهادها و با گذشته خود جهاد مقایسه کند تا بتوانیم هرروز گامی برای حرکت رو به جلو در جهاد دانشگاهی برداریم.
وی با اشاره به جایگاه ویژه ستفا در جهاد دانشگاهی گفت: هیچ ساختار ارزش‌آفرینی در دنیا مگر به وسیله یک ساختار ضدارزش نابود نمیشود. ستفا ساختاری ارزش آفرین است و با توجه به ذات و نفس آن باید همواره از آن مراقبت و حکایت شود. ما باید برای افرادی که در ستفا فعالیت میکنند بستری فراهم کنیم تا به بهترین شکل کار کنند. لازمه رسیدن به بهترین نسخه و ورژن سازمان نیز خودشناسی است که باید سازمان به آن دست پیدا کند و ظرفیت‌ها، مسئولیت ‌ها، خواسته‌ها و اهداف خود را بشناسد.
در ادامه مهندس مهدی عباسی رییس پارک علم و فناوری البرز با اشاره به برگزاری کنفرانس ملی انجمن علمی پارک‌های فناوری و سازمان‌های نوآوری ایران در پارک علم و فناوری البرزاظهار کرد: کنفرانس امروز مراسمی بی سابقه بوده و برای اولین بار در پارک علم و فناوری البرز برگزار شده است. امیدواریم تجربه این کنفرانس به ما کمک کند تا بتوانیم در سال‌های آینده این گونه نشست‌ها را بهتر از گذشته برگزار کنیم.
 وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی نشان داده که هر زمان تمام قد پای طرح و پروژه ای بوده است، نیروهایی پرورش داده که پس از آن مسئولیت‌های مهمی در کشور بر عهده گرفته اند. مجموعه جهاد دانشگاهی با تمام بی مهری‌ها نیروهایی پرورش داده که جایگاه خاصی در ساختار مدیریتی کشور دارند.
در ادامه نیز از زحمات دکتر مرتضی پرهیزکار رییس اسبق سازمان همیاری و اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی جهاد طی دوران خدمت وی تقدیر شد.
همچنین دکتر پرهیزکار با اشاره به سیر تغییر جامعه کارجویان و کاریابی‌ها از گذشته تا کنون در جهاد دانشگاهی گفت: در گذشته و زمانی که ما کار خود را شروع کردیم، هیچ ابزار، مدل، مفهوم و تعریف خاصی درباره اشتغال، کاریابی و زمینه‌های کسب و کار وجود نداشت. این یکی از چالش‌های ما در آن زمان بود. با اینکه امروزه ادبیات تغییر کرده است، محتوا همان است و ما در کل به دنبال ارزش‌آفرینی هستیم.
وی ادامه داد: همچنین نظام اطلاع رسانی بازارکار وجود نداشت و ما تلاش کردیم تا بتوانیم این موضوع را نیز دنبال کنیم. هدف ما در کل این بود که تبدیل به ILO ایران شویم. باید به این موضوع اشاره کرد که علاقه و عشقی که به کار و ایجاد کار در ایران نزد نیروهای جهاد وجود داشت، بزرگترین محرکی بود که سبب ایجاد هویت و اصالت برای جهاد دانشگاهی و سازمان تجاری سازی و اشتغال دانش آموختگان شد.
 پرهیزکار با اشاره به ویژگی‌های لازم برای یک جهادگر در سازمان اشتغال گفت: یک نیروی جهادی در سازمان اشتغال باید ذهنیت استراتژیک و آینده پژوه داشته باشد. همچنین یک نیروی جهادی باید همیشه طرح‌هایی برای شرایط بحرانی کشور داشته باشد و در شرایط خاص این طرح ها را به ریاست جمهوری ارائه دهد. اینها فاکتورهایی هستند که نیروها باید با مطالعه و آموزش به دست آورند.

ارسال نظرات