تازه ها
به گزارش بازارکار از روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، مصطفی کریمیان اقبال استاد پیشکسوت در حوزه پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری در پنل اختتامیه چهارمین کنفرانس ملی پارکهای علم و فناوری و سازمان های فناور که در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد گفت: این نوع کنفرانس ها بهترین فرصت برای ایجاد ارتباط است. شبکه سازی و ایجاد ارتباطات قطعا مهم تر از همه سخنرانیها خواهد بود.
وی افزود: همچنین ما میتوانیم از افراد موثر و تاثیرگذار در زیست بوم نوآوری درس بگیریم و از تجربیات آنها بهره ببریم. نکته دیگری که در این کنفرانس بشدت جلب توجه میکرد موضوع برجسته هوش مصنوعی و پرداختن کنفرانس به این فناوری راهبردی بود. ما باید از هوش مصنوعی برای ارتقا سواد و تجربه خود استفاده کنیم. انسانها در قرن ۲۱ به دو دسته تقسیم میشوند، افرادی که میتوانند از هوش مصنوعی استفاده کنند و افرادی که نمیتوانند.
کریمیان اقبال در پایان با اشاره به موضوع اصلاح و تغییر دانشگاهها در ایران گفت: تغییر دانشگاهها سخت است، چرا که تغییر افراد حاضر در آن سخت است. به عنوان جایگزین، باید گفت که دانشجو نباید خود را برای یادگیری محدود به دانشگاه کند. فضای مجازی و virtual یکی از بهترین بسترها برای آموزش و یادگیری است.
در ادامه دکتر حمید مهدوی با اشاره به کیفیت برگزاری چهارمین کنفرانس ملی پارکهای علم و فناوری کشور خاطرنشان کرد: این کنفرانس بنا بر نظر و ارزیابی حاضران، کنفرانس موثرتری نسبت به دوره های گذشته بود که این موضوع طبیعی و بدیهی است و هرساله قطعا نقصها کمتر و اجرای برنامه بهتر خواهد بود.
چهارمین کنفرانس ملی پارکهای علم و فناوری و سازمان های فناور امروز در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد و طی دو روز فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری کشور درباره موضوعات مختلف فناورانه از جمله ساختار های فناورانه، هوش مصنوعی و ... به تبادل نظر و گفتگو پرداختند.
ارسال نظرات