تازه ها
به گزارش بازارکار، دکتر محسن غفوریان معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی در این باره گفت: اصل موضوع این است که یک سازمان (مرکز تخصصی) که ذیل معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی فعالیت خواهد کرد در حال راه اندازی است؛ این موضوع از سال 1390 در دستور کار قرار داشته و در گردهمایی ها و جلسات مختلف مورد بررسی قرار گرفته است.
وی به بررسی و پیگیری این موضوع به طور جدی در چند سال اخیر اشاره کرد و افزود: به طور ویژه این موضوع از سال 1397 مورد توجه قرار گرفته و از سوی کمیته ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این زمینه معاونان آموزشی، پشتیبانی، پژوهشی و سازمان اشتغال، مدیر علمی و کاربردی وقت جهاد دانشگاهی و ... جلسات متعددی برگزار کردند و در قالب کمیته ای به تشکیل مرکز تخصصی ذیل معاونت آموزشی صورتجلسه ای را امضاء کردند.
غفوریان به اشاره به اینکه قرار بود که سازمان تخصصی برای پیگیری فعالیت های اجرایی و درآمدی تشکیل شود گفت: جمع بندی ها در نیمه دوم سال 1397 بر این مبنا قرار گرفت که ستاد معاونت آموزشی در قالب دو اداره فعال باشد و مابقی فعالیت ها اعم از علمی و کاربردی و سایر فعالیت های اجرایی که در معاونت قرار داشت به یک سازمان تابع معاونت منتقل شود که در طول سال های 1397 تا 1400 با فراز و نشیب هایی و در جلسات متعد مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نهایی شد.
وی با اشاره به اینکه در این سال ها تغییراتی نیز با نظر رئیس جهاد دانشگاهی در معاونت آموزشی بوجود آمد گفت: معاونت آموزشی با تغییراتی به معاونت آموزش و کارآفرینی تغییر یافت و در آن زمان بخشی از سازمان اشتغال و نیز مرکز اطلاع رسانی بازارکار نیز به معاونت آموزش و کارآفرینی ملحق گردید. بعد از سال 1400 با تغییرات ریاست جهاد دانشگاهی دوباره بحث ایجاد سازمان یا مرکز جدید مطرح شد. شکل کلی همه این پیشنهادات درباره ستاد و صف معاونت آموزشی و جدا شدن این فعالیت ها بود. این موضوع همواره در دستور کار بود و نهایتا برای طرح در هیات امناء مورد تاکید قرار گرفت.
غفوریان با تاکید بر اینکه محور فعالیت ستاد معاونت آموزشی باید سیاستگذاری، برنامه ریزی حمایت و نظارت باشد گفت: در سال های اخیر فعالیت های صفی در ستاد معاونت آموزشی پررنگ شده است که باید این شرایط تغییر کند.
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه فلسفه ایجاد"مرکز تخصصی آموزش، سنجش و توسعه مهارتهای نوین جهاددانشگاهی" پیگیری طرح های ملی و غیر ستادی جهاد دانشگاهی در قالب این مرکز است گفت: در سال های اخیر طرح های مختلفی از جمله کانون ارزیابی، حوزه اشتغال، طرح ملی مشاغل خانگی، سرباز ماهر، توزیع تسهیلات اشتغال وزارت اقتصاد، آزمون های استخدامی و ... به عنوان فعالیت های غیر ستادی در داخل ستاد آموزشی پیگیری و اجرا می شدند که ضرورت داشت از ستاد جدا و به عنوان فعالیت های صفی به مرکز جدید منتقل شوند.
وی با اشاره به محدودیت های ستادی گفت: تنوع در فعالیت ها، تصمیم گیری ها و گردش مالی و تصمیم گیری های مالی و ... مشکلاتی را برای فعالیت ها ایجاد می کند که در مرکز جدید با چابکی و سرعت بالایی قابل انجام است، چیزی که در ستاد امکان آن به این شکل وجود ندارد.
وی در پایان با اشاره به اینکه ایجاد"مرکز تخصصی آموزش، سنجش و توسعه مهارتهای نوین جهاددانشگاهی" در جلسه تیرماه هات امناء فرصت طرح پیدا نکرد اما در جلسه روز 23 آبانماه هیات امناء این موضوع طرح و به تصویب هیات امناء نیز رسید.
دکتر غفوریان با اشاره به اینکه ایجاد مراکز تابع در معاونت های مختلف جهاد دانشگاهی مسبوق به سابقه است گفت: این مرکز نیز بر همین اساس به عنوان مرکز تخصصی فعالیت خواهد کرد و استقلال نسبی اداری، مالی و تشکیلاتی خواهد داشت. در همین راستا اداره کل پروژه یابی، اداره کار توسعه کارآفرینی و اشتغال و دفتر پروژه های خاص و ... از ستاد معاونت آموزشی جدا شده و به این مرکز ملحق می شوند و مرکز آزمون جهاد دانشگاهی و کانون ارزیابی نیز به این مرکز ملحق می شوند.
وی درباره عنوان و ماهیت این مرکز نیز گفت: این مرکز شورایی خواهد داشت که رئیس جهاد دانشگاهی رئیس شورا، معاون آموزشی نایب رئیس شورا و مدیران کل فعال در این مرکز اعضای این شورا را تشکیل خواهند داد.
وی بر همراهمی و هم افزایی همه فعالان، مدیران و کارشناسان برای موفقیت این مرکز تاکید کرد و گفت: امیدواریم با ایجاد مرکز فرصت ها و زمینه های موفقیت و توسعه فعالیت های شبکه بزرگ آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی در قالب مرکز جدید فراهم آید.
گزارش: امیر علی بینام
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات