
تازه ها
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که حمایت از تولید ملی، تقویت صنایع بومی و کاهش وابستگی به واردات را به دنبال دارد گفت: تقویت تولید ملی، نهتنها موجب رشد اقتصادی کشور میشود، بلکه میتواند به افزایش صادرات و کاهش وابستگی به ارزهای خارجی نیز کمک کند.
جبار کوچکینژاد با اشاره به اهمیت حمایت از تولید ملی، تأکید کرد: اقتصاد مقاومتی، زمانی محقق خواهد شد که بتوانیم وابستگی خود به کالاهای خارجی را کاهش داده و تولید داخلی را تقویت کنیم. سرمایهگذاری در بخش صنعت، بهویژه در حوزههایی که کشور دارای مزیت نسبی است، میتواند به رشد اقتصادی و اشتغالزایی کمک کند.
نماینده مردم رشت در مجلس همچنین بر لزوم حمایت از واحدهای تولیدی تأکید کرد و گفت: بسیاری از واحدهای تولیدی، به دلیل مشکلات مالی و افزایش هزینههای تولید، با کاهش ظرفیت مواجه شدهاند. دولت باید با ارائه تسهیلات بانکی و کاهش نرخ سود تسهیلات، از این واحدها حمایت کند.
وی با تاکید بر این که تقویت صنایع بومی و کاهش وابستگی به واردات، باید در اولویت سیاستهای اقتصادی کشور قرار گیرد، بیان کرد: تقویت تولید ملی، نهتنها موجب رشد اقتصادی کشور میشود، بلکه میتواند به افزایش صادرات و کاهش وابستگی به ارز خارجی نیز کمک کند. مجلس آماده است تا در این مسیر، قوانین حمایتی لازم را تصویب کند.
مجلس با تصویب قوانین مناسب، موانع تولید را کاهش دهد
وی با بیان اینکه سرمایهگذاری در تولید منجر به رشد اقتصادی و کاهش تورم میشود، تصریح کرد: در این راستا باید موانع تولید را کاهش داد، مجلس باید با تصویب قوانین مناسب، موانع تولید را کاهش دهد تا سرمایهگذاران با اطمینان بیشتری وارد عرصه تولید شوند.
کوچکی نژاد، بروکراسی را یکی از مهمترین موانع سرمایهگذاری دانست و تاکید کرد: مجلس باید با اصلاح قوانین، فرآیندهای اداری را برای سرمایهگذاران تسهیل کند. از سوی دیگر، دولت هم میتواند با کاهش بروکراسی و ارائه مشوقهایی مانند تسهیلات بانکی کمبهره، فرآیند سرمایهگذاری را تسهیل کند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر این که باید شرایط حضور بخش خصوصی در عرصه اقتصادی تسهیل شود، ادامه داد: در این راستا باید از سرمایهگذاران و تولیدکنندگان حمایتهای جدی شود همچنین باید قوانین دست و پاگیر در بخش تولید حذف شود.
این نماینده مجلس با بیان این که دستگاههای نظارتی و از جمله مجلس شورای اسلامی باید با نظارت دقیق خود حضور بخش خصوصی در عرصه اقتصادی را تسهیل کنند گفت: دولت نیز باید شرایطی فراهم کند که بخش خصوصی با اطمینان خاطر در پروژههای اقتصادی سرمایهگذاری کند.
بیشتر بخوانید
توسعه سرمایهگذاریهای هدفمند، راهکاری برای رشد اقتصادی و افزایش بهرهوری منابع است
نماینده تهران:حمایت و توانمندسازی زنان، گام مهمی در تحقق سرمایهگذاری برای تولید است
به گزارش ایرنا، رهبر انقلاب در بخشی از پیام نوروزی، با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به «جهش تولید با مشارکت مردم»، حوادث سال قبل را با وجود تلاشهای دولت، مردم و بخش خصوصی مانع از تحقق کامل این شعار خواندند و افزودند: بنابراین امسال شعار و مسئله اصلی همچنان اقتصادی و ناظر به مسئله سرمایهگذاری است چرا که جهش تولید و برطرف کردن مشکلات معیشتی در گرو تحقق سرمایهگذاری در تولید است.
ایشان با تأکید بر نقش زمینهساز دولت برای سرمایهگذاری مردم در بخش تولید گفتند: البته در جایی که مردم انگیزه یا توان سرمایهگذاری ندارند دولت میتواند به عنوان جایگزین و نه رقیب مردم، وارد میدان شود و سرمایهگذاری کند.
حضرت آیتالله خامنهای لازمه تحقق سرمایهگذاری در تولید را ایجاد عزم و انگیزه جدی در دولت و مردم دانستند و گفتند: کار دولت، زمینهسازی و برداشتن موانع تولید و کار مردم، وارد کردن سرمایههای خرد و کلان خود در راه تولید است که در این صورت سرمایهها دیگر به سمت امور مضرّ همچون ارز و طلا نخواهد رفت و در این زمینه بانک مرکزی و دولت نقش مؤثری دارند.
رهبر انقلاب با این مقدمه، شعار سال ۱۴۰۴ را «سرمایهگذاری برای تولید» خواندند و ابراز امیدواری کردند با برنامهریزی دولت و مشارکت مردم، گشایشی در امر معیشت ایجاد شود.
ارسال نظرات