
تازه ها

به گزارش بازارکار، حبیب الله اصغری، دبیر کنگره و نمایشگاه بینالمللی هوش مصنوعی امروز در نشست خبری که در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، با اشاره به برنامهریزی صورتگرفته برای ورود جدی به حوزه صنایع خلاق اظهار کرد: در این رویداد علمی، تمرکز ما بر ورود به حوزه صنایع خلاق است. در همین راستا، ۱۲ پنل تخصصی در این حوزه طراحی شده است.
وی با اشاره به موضوعات مطرح در این پنلها افزود: مطابق آنچه در اسلایدها ارائه شد، پنلهای ما شامل محورهایی چون گردشگری، محتوای چندرسانهای هوشمند، بازیسازی و گیمیفیکیشن، رسانه و زبان، آموزش، هنرهای تجسمی، طراحی مد و پوشاک، نظرسنجی دیجیتال و تحلیل احساسات، بازاریابی فرهنگی، رجیستریشن و قانونگذاری، حفظ و احیای میراث فرهنگی و همچنین دیجیتال هیومنتیز (علوم انسانی دیجیتال) میشوند.
دو پنل زیرساختی ویژه سیاستگذاران
این مقام مسئول با بیان اینکه علاوه بر پنلهای تخصصی صنایع خلاق، دو پنل زیرساختی نیز برای این رویداد پیشبینی شده است، تصریح کرد: دو پنل سیاست و مقررات هوش مصنوعی و زیرساخت اکوسیستم نیز برگزار خواهد شد که بهطور خاص با حضور سیاستگذاران حوزه هوش مصنوعی در کشور برگزار میشود.
برگزاری کارگاههای آموزشی برای تعامل بهتر شهروندان با هوش مصنوعی
اصغری با تاکید بر اهمیت ارتقای مهارتهای شهروندان در تعامل با فناوریهای نوین گفت: دو کارگاه آموزشی نیز در حاشیه این رویداد برگزار خواهد شد؛ نخست کارگاهی با عنوان "تسلط بر مهندسی فرانت؛ چگونه شهروندان بتوانند با هوش مصنوعی تعامل مؤثر داشته باشند" و دوم، کارگاه "هوش مصنوعی برای تصمیمگیری مبتنی بر داده در صنعت" که با هدف آموزش کاربردی طراحی شدهاند.
آموزش دانشآموزان کیش برای ارتقاء سواد عمومی هوش مصنوعی
وی با اشاره به تصمیمات اتخاذشده در شورای سیاستگذاری رویداد اظهار داشت: در این شورا تأکید ویژهای بر نقش شهروندان، کیشمندان، دانشآموزان و دانشجویان مستقر در جزیره کیش شد. به همین منظور، یک کلاس آموزشی ویژه برای آگاهسازی و ارتقاء سواد عمومی دانشآموزان کیش در حوزه هوش مصنوعی طراحی کردهایم.
برگزاری مسابقات خلاقانه برای جلب مشارکت شهروندان
اصغری با بیان اینکه ارتقاء افکار عمومی در زمینه هوش مصنوعی از اولویتهای ماست، گفت: دو مسابقه خلاقانه نیز در این راستا پیشبینی شده است؛ یکی در زمینه طراحی ابزارهای هوش مصنوعی و دیگری طراحی کاریکاتور با موضوع هوش مصنوعی که برای شهروندان و کیشمندان برگزار خواهد شد. این اقدامات به آشنایی و درگیری بیشتر جامعه محلی با این حوزه کمک خواهد کرد.
الگوبرداری از دانشگاهها برای توسعه آموزش هوش مصنوعی در مدارس کیش
دبیر کنگره و نمایشگاه بین المللی هوش مصنوعی در پایان با اشاره به نقش نهادهای آموزشی در توسعه دانش هوش مصنوعی خاطرنشان کرد: همانطور که دانشگاه تهران اقدام به طراحی واحد درسی هوش مصنوعی برای تمامی رشتهها کرده است، ما نیز قصد داریم این روند را در مدارس کیش آغاز کنیم. مدارس نیز بهعنوان نهادهای فرهنگی و اجتماعی باید در برنامهریزیهای آموزشی این حوزه مورد توجه قرار گیرند.
ارسال نظرات