تازه ها
به گزارش بازارکار، بختیاری در نخستین جشنواره حکمرانی زن که امروز در مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی برگزار شد، با تاکید بر اینکه این جشنواره امسال اولین بار و بر اساس یک باور برگزار میشود، تاکید کرد: از زمانی که بنده مسئولیت این مدرسه را بر عهده گرفتم تلاش میکردم تا تحولی در حوزه دانشجویان زن این مدرسه داشته باشم؛ بطوری که تا آن زمان حتی یک دانشجوی زن در حوزه مسائل حکمرانی نداشتیم و پس از کسب اجازه از رهبری انقلاب این مجوز برای حضور زنان در دورههای مختلف گرفته شد.
وی در ادامه تاکید کرد: ما در اسفند سال گذشته مجوز پذیرش هفت دانشجوی آقا را از وزارت علوم گرفته بودیم که پس از تلاشهای زیاد وزارت علوم مجددا مجوز پذیرش هفت دانشجوی دکتری زن و هفت دانشجوی دکتری مردم را نیز برای مهر ماه امسال اعطا کرد؛ بطوری که این دانشجویان امسال جذب مدرسه شدند.
رئیس مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی همچنین خاطرنشان کرد: در اعتبارنامه عالی حکمرانی این مدرسه نیز ۱۲۰ دانشجو حضور دارند که ۳۰ نفر آنها خانم هستند و بیش از ۶۰ درصد این افراد مدرک تحصیلی دکتری دارند.
بختیاری در خصوص برگزاری جشنواره حکمرانی زن نیز گفت: ایده برگزاری این جشنواره زنانه نبود و خانمی آن را پیشنهاد نداده بود. در واقع وقتی بنده صحبتهای رهبری را شنیدم احساس کردم باید از این موقعیت استفاده کنیم. اگرچه در ظاهر شاهد برگزاری جشنواره زنانه هستیم؛ اما در محتوا این مراسم به اقیانوسی شباهت دارد که بسیار عمیق است.
وی در خصوص چالشهای زنان در جامعه نیز گفت: بخشی از این مشکلات به خود خانمها بر میگردد. اینکه چرا باید بانوان فقط مسئول حوزه زنان و خانواده باشند و البته بخشی نیز از نگاههای جنسیتی نشات میگیرد.
وی یادآور شد: ما باورمان این است که باید از ظرفیتها و استعدادهایی که برای بشر تقسیم شده و در همه حوزههای حکمرانی استفاده شود و البته زمینه استفاده از این استعدادها نیز باید شکل بگیرد.
بختیاری همچنین با تاکید بر اینکه از سال آینده رشته حکمرانی در دوره کارشناسی ارشد نیز در مدرسه موسسه عالی شهید بهشتی راه اندازی میشود، گفت: تعداد ۳۵ دانشجو در دوره دکتری حکمرانی این مدرسه مشغول تحصیل هستند که ۲۸ نفر آنها مرد و هفت نفر نیز زن هستند.
رئیس مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی همچنین به مهمترین برنامههای پژوهشی سال جاری مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی اشاره کرد و گفت: فعال سازی انجمن علمی حکمرانی، فعال سازی آزمایشگاه حکمرانی حداقل در حوزه ۱۰ پروژه ملی و دستگاهی تشکیل ۱۳ هسته مطالعاتی، تولید محتوای حکمرانی از مهمترین این برنامهها است.
ارسال نظرات