ایام سوگواری محرم برعزاداران و دل باختگان مکتب حسینی تسلیت باد

      

22 بهمن سالروز شکوهمند انقلاب اسلامی گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۲۰۴۰
عضو هیئت علمی بخش گردشگری و هتلداری دانشگاه شیراز،
يکشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸

عضو هیئت علمی بخش گردشگری و هتلداری دانشگاه شیراز، با اشاره به اینکه زنان به عنوان نیمی از جامعه می‌توانند نقش مهمی در توسعه کشور داشته باشند، گفت: زنان کارآفرین جهت فعالیت در حوزه گردشگری اغلب با سه دسته از موانع شخصی و خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی و منابع مالی روبرو هستند که برای آن‌ها چالش ایجاد می‌کند.

به گزارش سینا پرس فارس، دکتر زهرا معاون عضو هیئت علمی بخش گردشگری و هتلداری دانشگاه شیراز، امروز ۲۱ دی ماه در نشست تخصصی “نقش آفرینی زنان در صنعت گردشگری” که به همت جهاد دانشگاهی استان فارس برگزار شد؛ با تاکید بر اینکه نقش تاثیرگذار زنان در قلمرو اشتغال غیرقابل انکار و در خور تحسین است و هم اکنون زنان در عرصه‌های اجتماعی و عمومی عهده دار بسیاری از مشاغل شده و دوشادوش مردان در تلاش هستند، گفت: از هر ۴ کارمند صنعتی یک نفر و از هر ۱۰ کارگر کشاورزی و خدمات چهار نفر زن هستند. همچنین ۶۶ درصد خدمات را نیز زنان عهده دارند.

به گفته این استاد دانشگاه؛ تمایل زنان به حضور بیشتر در صنعت گردشگری میتواند برگرفته از مهارت‌های شخصی، تاکید کمتر بر آموزش و پرورش رسمی، گزینه‌های افزایش یافته برای کارآفرینی و گستردگی گزینه‌های کار پاره وقت باشد.

عضو هیئت علمی بخش گردشگری و هتلداری دانشگاه شیراز، مزیت جایگاه و نقش زنان در عرصه گردشگری را فرصت رشد و توسعه زنان، امکان تعامل با ملت‌های دیگر، دستیابی آسان به مشاغل پردرآمد در بخش رسمی و ایجاد زیرساخت برای جوامع محلی عنوان کرد.

او اظهار داشت: کارکرد اجتماعی و اقتصادی زنان در صنعت گردشگری حکایت از موفقیت آن‌ها در این حوزه دارد به طوری که حوزه‌هایی نظیر آژانس‌های مسافرتی، اقامتگاه ها، جاذبه‌ها و سرگرمی ها، غذا‌ها و نوشیدنی ها، برنامه ریزی رویداد‌ها و سوغاتی و صنایع دستی از مشاغلی است که زنان کارآفرین در بخش گردشگری در آن مشارکت فعال و پویا دارند.

معاون در ادامه با اشاره به اینکه زنان به عنوان نیمی از جامعه می‌توانند نقش مهمی در توسعه کشور داشته باشند، گفت: زنان کارآفرین جهت فعالیت در حوزه گردشگری اغلب با سه دسته از موانع شخصی و خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی و منابع مالی روبرو هستند که برای آن‌ها چالش ایجاد می‌کند.

معاون در خاتمه، اجرای اقداماتی در راستای ایجاد دسترسی برابر برای زنان به منابع اقتصادی خدمات اعتباری و بانکی، آگاهی و توانمندسازی با برگزاری اردو‌های آگاهی بخشی و بهبود شرایط کار زنان و حفظ ایمنی و امنیت آن‌ها در محل کار با از بین بردن انواع خشونت علیه زنان را از تغییرات ساختاری مناسب برای تضمین مشارکت برابر زنان در صنعت گردشگری عنوان کرد.

برچسب ها:

ارسال نظرات