تازه ها
به گزارش خبرنگار بازارکار، در این نشست دکتر محمد صادق سبط الشیخ انصاری معاون راهبری پارک ها و مراکز رشد سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی با ارائه مدلی برای توسعه پارک ها و مراکز رشد جهاد دانشگاهی تصریح کرد: نگاه ما در این مدل این است که پارک ها و مراکز رشد جهاد دانشگاهی از ترویج و توسعه عبور کنند و بتوانند به سوی مدل درآمدی موفق و پایدار حرکت کنند.
وی با اشاره به تجارب ارزشمند جهاد دانشگاهی در حوزه پارک ها و مراکز رشد تصریح کرد: پرداختن به موضوعات و مباحث درآمدزایی و تجاری سازی دستاوردهای فناورانه و پژوهشی جهاددانشگاهی، تقویت زیستبوم نوآوری و فناوری کشور و حضور مؤثر در آن، شبکهسازی ساختارهای نوآوری جهاددانشگاهی، از موضوعات اولویت داری است که دنبال می کنیم.
مهندس حسین بختیاری نیز در این پنل تخصصی به ارائه تجارب پارک علم و فناوری البرز در زمینه توسعه ساختارهای فناورانه در سطح استان البرز پرداخت و تصریح کرد: مدل ما در این استان به این منوال بوده که از ظرفیت های استان بویژه بخش خصوصی بهره برداری کنیم و مدلی تعاملی توام با هم افزایی را برای ساختارهای فناورانه رقم بزنیم.
معاون فناوری پارک علم و فناوری البرز تصریح کرد: در همین راستا مراکز نوآوری را با همکاری شرکت های بزرگ صنعتی و بخش های مختلف دنبال می کنیم.
مهندس سادات رسول مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری البرز نیز با تاکید برانتقال تجربه واگذاری اراضی پارک علم و فناوری استان البرز به شرکتهای دانش بنیان و فناور اظهار داشت: اراضی متعلق به جهاددانشگاهی که بیش از 30 سال بلااستفاده افتاده بود و سالیان سال دیگر هم با بودجه های کنونی امکان بهره برداری وجود ندارد، طبق قراردادهای برد - برد برد برای پارک، شرکت و جهاددانشگاهی بصورت حق بهره برداری 50 ساله به شرکتها واگذار گردید و علاوه بر رفع نیازهای متعدد شرکتهای دانش بنیان و فناور استان، درامد پایدار مناسبی هم برای جهاددانشگاهی با اخذ 2 تا 4 درصد حق وفاداری از محل فروش سالانه شرکتها به منظور ایجاد زیرساختها و تامین هزینه های آینده بوجود آورده است.
مهندس سادات رسول تصریح کرد: با فروش تعداد کمی از این اراضی میتوان ده ها برابر مساحت واگذار شده، زمین جدید برای جهاددانشگاهی خریداری کرد و همچنین در ایفای نقش استانی پارک و برطرف کردن نیاز شرکتها مثمر و پررنگ عمل نمود و شرکتهای مستحق را از مزایای قانونی استقرار در پارک بهره مند کرد.
مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری البرز خاطرنشان کرد: این تصمیم و این اقدام پارک میتواند الگویی برای کلیه واحدهای جهاددانشگاهی که دارای زمین بلااستفاده هستند در تعامل با پارک استان به عنوان پردیس فناوری و یا به عنوان پردیس فناوری پارک ملی فناوری های نرم جهاددانشگاهی مورد استفاده قرار گیرد. لازم به ذکر است این پروژه مبارک جز با جسارت و تلاش های بلاوقفه دکتر ابراهیمی، دکتر انصاری و مهندس عباسی امکان پذیر نمی گردید و حضور این سه بزرگوار در سایه راهبری دکتر مسلمی منجر به قرارگیری پارک البرز در بین 10 پارک برتر کشور که اقدام به واگذاری اراضی نمودند گردید.
مهندس شهاب خوشخو مدیر مرکز رشد کشاورزی پارک علم و فناوری جهاد کرمانشاه به ارائه تجارب پارک علم و فناوری کرمانشاه به عنوان یک پارک موفق در حوزه های مختلف بویژه توسعه بخش کشاورزی پرداخت و بر توسعه و استفاده از مدل موفق استان کرمانشاه در سایر واحد های جهاد دانشگاهی نیز تاکید کرد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات