تازه ها
به گزارش بازارکار از روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، "چالشها و فرصتهای راه اندازی پردیسهای علم و فناوری با حضور دکتنر ابراهیم نبیونی معاون پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع خلاق، دکتر سمیه قربانی مدیر اداره پارکها و مراکز رشد سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان، مهندس مالمیر معاون فناوری مرکز رشد استان لرستان، مهندس رحمان فاخری مدیر مرکز رشد زیست فناوری رویان جهاد دانشگاهی، مهندس برگ بید از مرکز رشد جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و مهندس داور پناه مدیر مرکز رشد جهاد دانشگاهی خوزستان بررسی شد.
دکتر سمیه قربانی با تشریح بخشی از سیاستها و برنامههای مورد توجه در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی کشور گفت: توسعه ساختارهای فناورانه در زیست بوم جهاد دانشگاهی بسیار مهم است و باید تلاش کنیم این مقوله را به درستی در کشور ترویج و توسعه دهیم.
مدیر اداره پارکها و مراکز رشد سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان در ادامه به چالشها و فرصتهای راه اندازی پردیسهای علم و فناوری در جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: راه اندازی پردیسهای علم و فناوری موضوع بسیار مهمی استکه مدیران در جهاد دانشگاهی باید با حساسیت به این موضوع توجه کنند.
پیش بینی ایجاد یک هزار خانه خلاق در کشور
دکتنر ابراهیم نبیونی معاون پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع خلاق نیز بر توسعه خانههای خلاق در کشور اشاره کرد و گفت: پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع خلاق تلاش میکند توسعه خانههای خلاق را از طریق واحدهای جهاد دانشگاهی دنبال کند چرا که جهاد دانشگاهی دارای تجارب و مزیتهای ارزشمندی است و میتواند به زیست بوم این حوزه کمک کند.
وی با اشاره به اینکه ۱۱۵ خانه خلاق در کشور فعالیت دارند گفت: پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع خلاق ماموریت ملی و کشوری دارد از از این رو خانههای خلاق تحت پوشش جهاد دانشگاهی فعالیت خواهند کرد و در این زمینه تلاش ما این است که ظرفیت جهاد دانشگاهی در واحدها و ساختارهای سراسر کشور در خدمت توسعه خانههای خلاق، صنایع خلاق و مراکز رشد قرار گیرد.
عاون پارک علوم و فناوریهای نرم و صنایع خلاق جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: کشورمان در حوزه صنایع خلاق ظرفیت های بالایی دارد و پیش بینی ما این است بتوانیم در سراسر کشور حدود یک هزار خانه خلاق دایر کنیم.
مهندس برگ بید در این پنل با تشریح اهداف و برنامههای رویداد ایده بازار سلامت گفت: "ایده بازار سلامت" رویدادی است کارآفرینانه که به همت مرکز نوآوری و شتابدهی منش سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار میشود.
وی افزود: در این رویداد ایدههای مختلف حوزه سلامت مورد ارزیابی قرار میگیرند و در مدت سه روز شرایطی فراهم میشود تا این ایدهها پرورش یابند. این رویداد دارای بخشهای مختلف شامل، استارتاپ ویکند، غرفه نمایشگاهی، کارگاهها و نشستهای علمی، پنل انتقال تجربه و غرفه سرمایه گذاری است که به صورت سالانه برگزار میشود و تلاش میشود به همه موضوعات مرتبط از ایده تا بازار در این رویداد توجه شود.
مهندس مالمیر نیز با اشاره به اینکه این نشست برای انتقال تجربه در حوزه فناوری است گفت: کار کردن در جهاد دانشگاهی سراسر کسب تجربه است و هر کسی که سه چهار سال در جهاد دانشگاهی فعالیت میکند با انبوهی از دانش و تجربه مواجه میشود.
وی بر درآمدزا کردن و تنوع بخشی بر درآمد مراکز رشد و مراکز منش تاکید کرد.
لزوم تعامل بخش های صف و ستاد جهاد دانشگاهی در حوزه حل مشکلات شرکت های دانش بنیان و فناور
همچنین مهندس مهدی عابدی معاون امور تجاری سازی و امور شرکت ها سازمان تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان نیز در دومین روز گردهمایی سالانه پارکها و مراکز رشد و شعب تجاری سازی جهاد دانشگاهی سراسر کشور به ارائه مسائل مختلف این حوزه پرداخت و تصریح کرد: بخش های صف و ستادی باید تعامل بیشتری برای حل مشکلات شرکت ها داشته باشند تا بتوانیم موانع را از سر راه شرکت های دانش بنیان و فناور برداریم.
مدیر اداره امور شرکت ها و موسسات سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی بر لزوم تعامل بخش های صف و ستاد جهاد دانشگاهی در حوزه حل مشکلات شرکت های دانش بنیان و فناور تاکید کرد و گفت: این گردهمایی ها می تواند تجارب واحدها را به اشترک بگذارد و هم افزایی لازم را در بین واحدهای مختلف فراهم کند.
عابدی همچنین در این گردهمایی، تاریخچه شکل گیری شرکت ها و موسسات را از دهه هفتاد در جهاد دانشگاهی مورد بحث و بررسی قرار داد و بر هم افزایی و توسعه شرکت های دانش بنیان، فناور و خلاق در ساختارهای فناورانه جهاد دانشگاهی تاکید کرد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات