تازه ها
به گزارش بازارکار به نقل از تسنیم؛ امروزه بسیاری از کشورهای دنیا به سمت مهارت آموزی و ارائه دورههای کارآموزی و کارورزی حرکت کرده اند، تا از طریق تربیت نیروی ماهر بخشی از نیروی مورد نیاز بازار کار را تأمین کنند. طی سالهای گذشته در کشور ما نیز با تکیه بر اهمیت آموزههای مهارتی و تربیت نیروهای کارآمد تلاش شده کارجویان و فارغ التحصیلان به سمت مهارت افزایی سوق یافته و جذب بازار کار شوند؛ اجرای نهضت ملی مهارت آموزی در این راستا میتواند انقلاب و تحول بزرگی به وجود آورد.
آموزشهای مهارتی و تربیت حرفهای به اعتقاد کارشناسان بازار کار از عوامل موثر و کلیدی در تأمین نیروی ماهر جهت اشتغال و توسعه اقتصادی است. پیش از این نیز صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت گسترش مهارت آموزی و مهارت افزایی در کشور تأکید کرده و معتقد است: نیاز کشور به آموزشهای فنیوحرفهای، نیازی گسترده و اساسی است که از تولید کفش تا کارهای خدماتی را در برمیگیرد.
وی مشکل جامعه را نداشتن نیروی خلاق و ماهر دانسته و میگوید: سازمان آموزش فنیوحرفهای توانمندی لازم برای مهار تورم و رشد تولید را با تربیت نیروی خلاق و ماهر دارد و یکی از راهحلهای مناسب برای عبور از مشکلات کنونی کشور تربیت نیروی انسانی است.
مهرداد عظیمی، رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور گفت: جمع کل آموزشهای فنی و حرفهای در سال ۱۴۰۲ از ۳۸۷ میلیون و ۳۰۲ هزار نفر- ساعت عبور کرد. بیشترین عملکرد به ترتیب مربوط به استانهای تهران، خراسان رضوی، اصفهان و آذربایجانغربی است.
در سالی که گذشت آموزش دانشآموزان بیش از ۱۵ میلیون نفر- ساعت، دانشجویان بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار نفر- ساعت، زنان خانهدار بیش از پنج میلیون نفر- ساعت، زنان سرپرست خانوار و اعضای خانوادهشان بیش از سهمیلیون و ۳۰۰ هزار نفر- ساعت، زندانیان بیش از ۱۲ میلیون نفر- ساعت، ساکنان سکونتگاههای غیر رسمی بیش از سهمیلیون و ۵۷۰ هزار، ساکنان مناطق روستایی بیش از ۱۲ میلیون نفر- ساعت، سربازان وظیفه بیش از ۲۶ میلیون نفر- ساعت، شاغلان بنگاههای اقتصادی بیش از ۲۲ میلیون نفر- ساعت، عشایر بیش از یک میلیون نفر- ساعت و بهبود یافته از اعتیاد بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر-ساعت انجام شده است.
ارسال نظرات