بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۵۶۱۵۹
ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل پست خراسان رضوی از رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست استان در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲

محمدرضا شفیعی در گفت‌گو با ایسنا در خصوص میزان مرسولات صادره از خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته تعداد مرسولات صادره قریب به 10میلیون و ۴۰۰ هزار مرسوله بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱ درصد رشد داشته است.

وی افزود: خراسان رضوی با تحقق ۹۳ درصدی پیش‌بینی ترافیک سرویس‌های مختلف پستی توانسته در سال گذشته رتبه هفتم در این زمینه را به خود اختصاص دهد. شفیعی با بیان اینکه ۸۲ درصد از سهم ترافیک خدمات قراردادی سال ۱۴۰۲ به قراردادهای استانی اختصاص یافته است، بیان کرد: ارائه خدمات نیابتی و توسعه بازار و تجارت الکترونیک و همکاری و تعامل با شرکت‌های دانش بنیان و اجرای کامل پروژه جی نف و توسعه زیرساخت‌ها در راستای ارتقاء هوشمندسازی از اهداف پست استان است.

مدیرکل پست خراسان رضوی ادامه داد: پست علاوه بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان با ارائه خدمات الکترونیکی از صاحبان کالا و خدمات و کسب و کارهای خانگی و فروشندگان محصولات بومی حمایت می‌کند.

شفیعی تصریح کرد: پست کشور به عنوان یک شبکه گسترده خدماتی در سال‌های اخیر دامنه خدمات خود را گسترش داده است و امروز بخش زیادی از مراودات مالی و تجاری بین دستگاه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی در حوزه شبکه پست اتفاق می‌افتد و پست کشور همسو با توسعه اقتصادی در دنیا در خصوص هوشمندسازی فرایندها اقدام کرده است.

وی با اشاره به یکی از اقدامات شاخص در حوزه پست کشور به ویژه پست خراسان رضوی راه‌اندازی سورتینگ است، خاطرنشان کرد: امروزه بحث دخالت عوامل انسانی در حوزه تجهیزات سورتینگ به حداقل رسیده است.

شفیعی به مزایای استفاده از سیستم‌های سورتینگ پستی شامل افزایش سرعت سیر مرسولات، کاهش بی‌ترتیبی‌های پستی و افزایش کیفیت خدمات، ثبت مرسولات، کاهش هزینه منابع انسانی، تجهیزات اداری و نظارت سیستمی اشاره کرد.

وی در خصوص سرویس الکترونیک بیان کرد: در سال گذشته سرویس الکترونیک (کد پستی آنلاین و احراز نشانی) با ترافیک یک میلیون و۶۰۰هزار مورد به میزان ۱۰۳ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد داشته است و استان در این زمینه رتبه سوم در این سرویس‌ها را در کشور به خود اختصاص داده است.

مدیرکل پست خراسان رضوی گفت: شهرهای سرخس، فریمان، سفید سنگ، قلندر آباد، کلات، شهر زو، چناران، خواف، سلامی، سده، نشتیفان، اسحاق آباد، دررود، قدمگاه، رضویه، طرقبه، ملک آباد، شاندیز، بردسکن، انابد و ریوش در برنامه بهنگام سازی ژئو کدینگ و پلاک کوبی قرار گرفته است و اتمام ژئو کدینگ دیگر نقاط استان تا پایان خردادماه در برنامه سال جاری قراردارد.

شفیعی ادامه داد: با توجه به اینکه نشانی استاندارد به عنوان یکی از پایگاه‌های اساسی ایجاد و تحقق دولت الکترونیک محسوب می‌شود و از طرفی یکپارچه سازی آن می‌تواند در بخش حاکمیتی به عنوان بستر اطلاعات مکانی کمک شایانی در تجزیه و تحلیل، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری کلان ایفا کند، این پروژه با جدیت تمام در استان در حال اجرا است.

مدیرکل پست خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اطلاع از آدرس پستی افراد برای بسیاری از سازمان‌ها و شرکت‌ها حائز اهمیت است، لذا درخواست احراز نشانی از مشتریان حقیقی و حقوقی امری ضروری است.

شفیعی افزود: همه شرکت‌ها و سازمان‌های متقاضی استفاده از سامانه احراز نشانی پستی باید نسبت به عقد تفاهم‌نامه با پست اقدام کند تا بتوانند وب سرویس استعلام را در راستای خدمت رسانی به مشتریان دریافت کنند.

وی خاطرنشان کرد: برای موفقیت در اجرای کامل پروژه جی‌نف همه ساختمان‌ها دارای ژئو کد شدند. با اجرای پروژه جی نف امکان تعیین موقعیت دقیق نشانی‌های فیزیکی حاصل می‌شود.

مدیرکل پست خراسان رضوی با تاکید بر اینکه این پروژه یک پروژه اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در کشور است خواستار تعامل و همکاری ارگان‌های ذیربط شد و گفت: تعداد ساختمان‌های ژئو کد شده در سال ۱۳۹۷ تعداد ۴۲۷ هزار و ۱۵۱ رکورد بوده که این تعداد در اسفندماه ۱۴۰۲ با انجام بهنگام سازی با ۵۰ درصد رکورد افزایش و تا پایان خردادماه سال‌ جاری به سرانجام خواهد رسید.

مدیرکل پست خراسان رضوی تحقق پایگاه داده مکانی را یک امر ضروری دانست و گفت: اجرای کامل پروژه جی نف مهمترین پیش نیاز برای سرشماری و عملیاتی شدن طرح‌های دولت الکترونیک است، لذا همه ارگان‌های ذیربط باید با تعامل با پست این مهم را تسریع بخشند.

شفیعی ادامه داد: با اجرای این طرح و نصب پلاک هوشمند سرویس‌های مبتنی بر اطلاعات مکانی شکل می‌گیرد و ارائه خدمات در دستگاه‌های خدمت‌رسان تسهیل می‌شود. این پایگاه داده به شفاف‌سازی سیستم و روند انجام صحیح بسیاری از امور کمک می‌کند.

مدیرکل پست خراسان رضوی تصریح کرد: تمام دستگاه‌ها می‌توانند از این پایگاه داده در ارائه خدمات به شهروندان بهره‌برداری کنند. در حال حاضر تعداد ۳۰ واحد دولتی، ۳۳۱پیشخوان دولت، ۱۹ نمایندگی قبول شهری، ۲۴ دفتر آی سی تی روستایی و ۴ نمایندگی قبول روستایی خدمات پستی را در سطح استان ارائه می‌دهند.

ارسال نظرات