تازه ها
مراسم رونمایی از نسخه آزمایشی سامانه مالکیت فکری کشور با حضور دکتر سجاد محمد علی نژاد معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مهندس عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز، دکتر ترابی معاون دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر سید حسن میرحسینی عضو هیات مدیره انجمن مالکیت فکری ایران و دکتر براتی از کانون مالکیت فکری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.
توسعه اقتصاد دانش بنیان دغدغه دانشگاهها باشد
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در رویداد «حفظ داراییهای فکری» بر نقش کلیدی دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد و اظهار داشت: توسعه اقتصاد دانش بنیان بستر ساز توسعه پایدار است و دانشگاهها میتوانند زمینه ساز توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور باشند.
به گزارش خبرنگار بازارکار، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در رویداد «حفظ داراییهای فکری» که توسط دبیرخانه مالکیت فکری مستقر در پارک علم و فناوری البرز و به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، گفت: توسعه اقتصاد دانش بنیان بستر ساز توسعه پایدار است و دانشگاهها میتوانند زمینه ساز توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور باشند.
دکتر سجاد محمد علی نژاد در این رویداد که با حضور کارشناسان، اساتید، دانشجویان و علاقمندان و صاحب نظران حوزه مالکیت فکری برگزار شد خاطرنشان کرد: تولیدات علمی، فناورانهها مراکز علمی و فناوری کشور باید معطوف به رفع نیازهای کشور باشد.
وی بر جریان سازی علمی و فناوری کشور توسط اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاهها تاکید کرد و گفت: توسعه مهارت آموزی، تولید محصولات و تولیدات فناورانه تولید ثروت و هدایت جریان دانش به سوی خلق و تولید ثروت و در یک کلام توسعه اقتصاد دانش بنیان منوط به این است که اعضای هیات علمی کشور جریان ساز این حرکت در بستر علمی و فناوری کشور باشند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم بر موضوع مهم مالکیت فکری تاکید کرد و گفت: توسعه فناوری، توسعه نوآوری و تجاری سازی ایدهها و نوآوری و تبدیل فناوری به محصول و ثروت و نیز حرکت به سوی اقتصاد دانش بنیان مستلزم این است که به موضوع مهم مالکیت فکری توجه ویژهای داشته باشیم.
وی بر «حفظ داراییهای فکری» تاکید کرد و گفت: با توجه به اهمیت حفظ و صیانت از داراییهای فکری، دبیرخانه مالکیت فکری با توجه به ظرفیتهای خوب پارک علم و فناوری البرز و جهاد دانشگاهی به پارک علم و فناوری البرز واگذار شده است و این موضوع در دانشگاههای سراسر کشور و سایر مراکز علمی و فناوری توسط این دبیرخانه با هدف کمک به اقتصاد دانش بنیان و تجاری سازی فناوری، پیگیری، دنبال و ترویج میشود.
دکتر سجاد محمد علی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: خوشبختانه حرکتها و اقدامات خوبی در دبیر خانه مالکیت فکری آغاز شده است و ما در معاونت نوآوری و فناوری وزارت علوم تلاش می کنیم در گام اول در قالب یک بسته، ده هزار استاد، مدیر فناور و شرکت دانش بنیان و عضو هیئت علمی را با موضوعات مربوط به مالکیت فکری آشنا کنیم و به حفظ و صیانت از داراییهای فکری اساتید و دانشگاهیان کمک کنیم و بستر تجاری شدن ایدهها و دانش و تواناییهای آنها را فراهم کنیم.
وی از میزبانی و همکاری مدیران دانشگاه علم و صنعت تشکر کرد و گفت: دانشگاه علم و صنعت یکی از مهمترین دانشگاهها و پیشرو در توسعه فناوری است و از این رو نخستین رویداد «حفظ داراییهای فکری» نیز در این دانشگاه برگزار شد.
ارسال نظرات