تازه ها
به گزارش خبرنگار بازارکار، رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی، ضمن تشریح هدف این جشنواره گفت: تعریف این جشنواره شناسایی این ابتکارات و خلاقیتها و تسری آنها به مدارس دولتی و غیردولتی است. در همین راستا فراخوانی در سال ۱۴۰۲ در مدارس کشور در زمینه نوآوری در حوزه نوع مدیریت، مدلهای تعلیم و تربیت ، تنوع در محیطهای یادگیری و مبانی نظام تعلیم و تربیت ابلاغ شد و خوشبختانه بیست درصد مدارس در آن شرکت کردند. نزدیک به ۶ هزار و دویست طرح ارسال شد و سه هزار و ششصد و سی و شش مدرسه در این طرح شرکت کردند. همچنین با توجه به اینکه از بیش از هفتصد منطقه، پانصد منطقه مدرسه غیردولتی دارند، ۳۷۰ منطقه در این طرح شرکت کردند که آمار مطلوبی است. استان البرز نیز با ۷۱۶ طرح بیشترین طرح را داشته است. همچنین تا پایان امروز نیز شش طرح نهایی انتخاب خواهند شد.
محموزاده با اشاره به نحوه امتیازدهی و فرایند تقدیر و تشویق این مدارس گفت: در این طرح بیشینه امتیاز تعیین شده ۱۵۰ و در سطح شهری ۱۶۰ امتیاز بود که ۲۵۰ طرح به مرحله کشوری راه پیدا کردند و در نهایت بیست طرح انتخاب شدند که قرار است به شش طرح تقلیل بیابند و تقدیر از آنها انجام شود. ۱۴ و ۱۵ مردادماه تاریخی است که برای برگزاری نمایشگاه و رونمایی از دستاوردهای این مدارس تعیین شده است.
وی با تاکید بر برگزاری کارگاههای ویژه هوش مصنوعی و مشاغل آینده در رویداد تقدیر از طرحهای منتخب این جشنواره اظهار کرد: سعی ما این بوده است تا خود شرکت کنندگان طرحهای خود را ارائه دهند و داوران نیز برداشتهای خود را داشته باشند و به درستی آنها را تحلیل و نقد کنند. همچنین کار ویژه ای در روز افتتاحیه و اختتامیه وجود خواهد داشت که مربوط به هوش مصنوعی ، مشاغل آینده و مدارس نسل چهارم خواهد بود و کارگاههای تخصصی آنها برگزار خواهد شد. در این رویداد از مدیران ارشد آموزش و پرورش دعوت خواهد شد و از تجارب ایشان بهره خواهیم برد. این جشنواره امسال برای اولین بار برگزار شد و تلاش ما بر این است تا بتوانیم از تجربیات امسال خود بهره بگیریم و بتوانیم در سالهای آینده آن را بهتر و مطلوب تر برگزار کنیم. این ابتکارات و خلاقیتها با پشتیبانی خود مدارس میتوانند منجر به بهبود و اصلاح رویکرد مدارس شوند و خود مدارس نیز میتوانند از این تجارب بهره ببرند.
رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تابستان پربار و موفق آموزش و پرورش کشور گفت: خوشبختانه تابستان خوبی را در آموزش و پرورش پشت سر گذاشتیم و چالشهای بسیاری در زمینه ثبت نام و شهریه مدارس را مورد بررسی قرار دادیم و با قدرت آماده شروع سال تحصیلی جدید هستیم. همچنین بسته ای برای نیروی انسانی در نظر گرفتیم و در زمینههای ساعت کاری و بیمه درمان مدارس غیردولتی بخشنامههای لازم را ابلاغ کردیم و تنها موضوع باقی مانده توانمندسازی است که برنامهریزی آن انجام شده و تنها اجرای آن باقی مانده است. در مجموع هدف ما اجرایی شدن منویات مقام معظم رهبری درباره سند تحول بنیادین است.
اعطای امتیازات و جوایز ویژه به مدارس منتخب
همچنین در ادامه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با اشاره به اعطای امتیازات به مدارس منتخب در این جشنواره گفت: ثمره شکل گیری و توسعه مدارس غیردولتی این بود که بسیاری از اهداف آموزشی کشور توسط خود مردم محقق شده است. چنین جشنواره ای به عنوان گام بعدی این روند شناخته میشود. اگر فعالان و مدیران در خانواده آموزش و پرورش کشور بتوانند تجربیات خود را تبدیل به محصول یا خدمتی ویژه کنند، مشمول جوایز و حمایتهای ویژه ما خواهند شد و نشان ویژه این جشنواره را نیز دریافت خواهند کرد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات