تازه ها
به گزارش بازارکار از روابط عمومی وزارت علوم، محمدنبی شهیکیتاش در شصتمین اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاهها، موسسات آموزش عالی و مراکز پژوهشی در دانشگاه الزهرا (س)؛ شرایط فعالیت در پارکهای علم و فناوری را تشریح کرد و گفت: ۱۳ هزار واحد فناور در پارکهای علم و فناوری فعالیت میکنند و ۱۴۰ هزار نفر در این واحدها شاغل هستند.
وی افزود: ۲۹ پارک منطقهای داریم و پراکندگی این مراکز فناوری قابل توجه است، ۱۷ مرکز فناوری هم در تهران وجود دارد. نرخ رشد واحدهای فناور قابل قبول است؛ اما متناسب با ظرفیت رشد شکل نگرفته است. باید در این راستا جریان ورودی را تقویت کنیم و برای این کار باید به دانشگاهها توجه کنیم.
شهیکی تاش گفت: پارکهای ما در کشور سه سطح دارد؛ در پارکهای سطح یک باید زیرساخت فناوری توسعه یابد. راهبرد در پارک سطح دو که شامل ۱۹ پارک است؛ تخصیص گرنت (پژوهانه)، توسعه زیرساخت و موارد دیگر است. مشکل جدی در پارک سطح ۳ زیرساخت فیزیکی و گرنت فناوری است و راهبرد ما در این سطح از پارکها این است که برای منابع انسانی سرمایهگذاری کنیم و گرنت تخصیص دهیم، همچنین توسعه زیرساخت فیزیکی حداقل پنج هزار مترمربع است.
وی گفت: ماموریتهای ما در پارک های علم و فناوری ساخت آزمایشگاه ساخت سریع، زنجیره ارزش راهبردی، ارتقای سبد قابلیت مهارت دانشجویان و توانمندسازی خوزه اقتصاد دیجیتال است. باور داریم باید پارکهای ما الگوی حکمرانی عمومی و خصوصی داشته باشد و ریلگذاری باید تغییر کند.
معاون وزیر تاکید کرد: منابع زیرساخت هفت آزمایشگاه ساخت سریع فبلب در دانشگاه ها تا پایان سال فراهم می شود. همچنین نتایج حاصل از پایش و بررسی ۲۹۷ مراکز رشد در دانشگاه بیانگر این است که این مراکز نیاز به اصلاحات دارد. رتبه بندی مراکز رشد را از هفته گذشته شروع کردیم و برای مراکز رشد باید از ظرفیت ماده ۱۱، ۱۲ و ۱۳ استفاده کنیم. دانشگاههای باید به سمت دانشگاه ارزش آفرین حرکت کند و دانشگاه باید به عنوان نهاد پیشرفت در نظر بگیریم.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات