تازه ها
به گزارش بازارکار به نقل ازایسنا، جایگاه دانشگاه علم و صنعت ایران، به عنوان یکی از ۳۲ دانشگاه ایرانی حاضر در این رتبهبندی، نمایانگر تلاشهای مستمر دانشگاه در زمینههای علمی و پژوهشی است.
رتبهبندی دانشگاههای آسیایی کیو اس بر اساس چهار معیار اصلی انجام میشود که هر کدام وزن مشخصی دارند. این معیارها شامل تعامل جهانی (۲۰ درصد)، تجربه یادگیری (۱۵ درصد)، اشتغالپذیری و نتایج (۲۰ درصد) و پژوهش (۴۵ درصد) هستند. دانشگاه علم و صنعت ایران با تکیه بر توانمندیهای علمی و پژوهشی خود، به ویژه در حوزه پژوهش، موفق شده است در این نظام رتبه بندی به رتبه ۱۵۱ در یبن دانشگاه های آسیایی دست یابد، در حالی که سال گذشته در جایگاه ۱۶۶ قرار داشت.
گفتنی است، دانشگاه علم و صنعت ایران در آخرین رتبه بندی جهانی (۲۰۲۴) منتشر شده همین نظام رتبهبندی در بین تمامی دانشگاههای دنیا در رتبه ۴۳۶ قرار دارد.
نظام رتبه بندی کیو اس یکی از معتبرترین و شناختهشدهترین نظامهای ارزیابی دانشگاهها در سطح جهانی است و با توجه به معیارهای متنوع آن و تأکید بر پژوهشهای علمی و بینالمللی، موفقیت دانشگاه علم و صنعت ایران در این رتبهبندیها نشاندهنده تعهد دانشگاه به استانداردهای جهانی و تلاش برای ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی است.
ارسال نظرات