تازه ها
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه باید مدلهای کسب و کار تغییر کند، گفت: کسب و کارهای جدید باید مبتنی بر حفظ ارزشهای مشترک مانند مسائل محیط زیستی و اجتماعی باشد.
به گزارش بازارکار به نقل از ایرنا، زهرا بهروزآذردر نشست زنان و توسعه پایدار در اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر اینکه پیش از این کسب و کارها بدون توجه به مسائل محیطزیستی و اجتماعی شروع به کار میکردند، افزود: بر اساس این مدل اگر آسیبی به بخشی از محیط زیست وارد میشد، باز میگشتند تا آن را جبران کنند.
وی با بیان اینکه رویکرد پیشین باید تغییر کند، ادامه داد: رویکرد جدید باید مبتنی بر حفظ ارزشهای مشترک ترسیم شود تا از همان ابتدا تمام آسیبهای احتمالی دیده و سنجیده شود و بعد از رفع آن کسب و کارها را فعال کنند.
معاون رئیس جمهور بر دیده شدن تمامی مفاهیم اجتماعی و محیط زیستی در کسب و کارها تاکید کرد و اظهار داشت: گفته میشود که در حوزه استارتاپها ١٢ درصد کسب و کارهای نوپا به زنان اختصاص دارد، اما باید گفت که این عدد کمی بوده و باید تلاش کنیم تا پایان دولت چهاردهم حداقل به ٣٠ درصد برسد.
مقاومت زیاد در برابر ورود زنان به کسب و کار
بهروز آذر در ادامه مهمترین اولویت را مدلهای اجتماعی مبتنی بر ارزشهای مشترک دانست و افزود: یکی از مهمترین وظیفه زنان دیده بانی کسب و کارها است، زیرا زنان به علت اخلاق مراقبتی بهتر میتوانند مسائل محیط زیستی و اجتماعی را در کسب و کارها دیده بانی کنند.
وی به موفقیت زنان در الگوی دیده بانی اشاره کرد و گفت: مقاومت زیادی در برابر ورود زنان به کسب و کار وجود دارد؛ این در حالیست که کارآفرینی زنان با مردان بسیار متفاوت است. نگاه زنان چند بعدی است و همه جوانب را در نظر میگیرند و فقط به جنبه اقتصادی آن فکر نمیکنند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به مشکلاتی در این مسیر اظهار داشت: یکی از مشکلات و موانع دسترسی زنان به منابع مالی است، ولی با همه مشکلات، زنان موفق بسیاری در حوزه کسب و کارهای مختلف کشور داریم.
بهروزآذر از زنان موفق خواست تا تجارب ارزشمند خود را در ایجاد تعادل بین زندگی و کار در اختیار دیگران قرار دهند و گفت: با انتقال این تجارب میتوانیم به هدف ٣٠ درصدی حضور زنان در استارتاپها برسیم.
وی اظهارداشت: امروز چهار چالش تغییرات فناوری، تغییرات اقلیمی، مهاجرت و جمعیت به عنوان ابرچالش در سازمان ملل مطرح بوده و در تمام جوامع فراگیر شده است، اما در ایران در کنار این چهار چالش با محرومیتهای اقتصادی و تحریم مواجه هستیم که بر کسب و کارها تاثیر میگذارد.
به گفته معاون رئیس جمهور، برای عبور از این چالشها به راهکارهای نوآورانه و جامع نیاز داریم که با سه اصل عدالت، شفافیت و بهرهبرداری کامل از ظرفیتها امکانپذیر است.
وی با بیان اینکه صدای زنان را میشنویم و در کنار آنها هستیم، تاکید کرد: زنان سرمایههای فکری و انسانی کشور هستند و نمیتوان چالشها را بدون توجه به ظرفیت زنان برطرف کرد. بدون حضور زنان و جوانان نمیتوانیم از چالشها عبور کنیم.
بهروزآذر از پیشنهاد انعقاد تفاهم نامهای در این راستا خبر داد و گفت: اعلام میکنیم که آماده هستیم تا تفاهم نامهای سه جانبه میان معاونت زنان ریاست جمهوری، کانون زنان بازرگان و کمیسیون مسئولیت اجتماعی به امضا برسد تا راههای کسب و کار زنان هموارتر شود.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات