بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۵۴۲۰
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افراد حاضر در کشورهای موسوم به جنوب جهانی، در مقایسه با شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا از تعادل بین کار و زندگی خود رضایت بیشتری دارند.
يکشنبه ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که افراد حاضر در کشورهای موسوم به جنوب جهانی، در مقایسه با شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا از تعادل بین کار و زندگی خود رضایت بیشتری دارند.
به گزارش بازارکار، این مطالعه توسط شرکت آمروپ (Amrop) که در زمینه مدیریت و جستجوی مدیران عامل برای نهادها و موسسات متقاضی، فعالیت می‌کند، انجام شده است.
این تحقیق تحت عنوان «معنای کار» و با مشارکت بیش از ۸ هزار نفر از کشورهای آلمان، فرانسه، لهستان، بریتانیا، ایالات متحده، چین، هند و برزیل صورت پذیرفته است.
اصطلاح «جنوب جهانی» که در این مطالعه توسط شرکت آمروپ به کار رفته، به‌طور کلی به اقتصادهای در حال توسعه مانند سه کشور آخری که در این تحقیق تحت مطالعه قرار گرفته‌اند، اشاره دارد.
در این مطالعه، شرکت‌کنندگان آلمانی، فرانسوی و لهستانی میزان رضایت کمتر از ۵۰ درصد را گزارش کرده اند، در حالی که شرکت کنندگان هندی با ۷۳.۳ درصد رضایت، و شرکت کنندگان مقیم ایالات متحده آمریکا با ۵۹.۹ درصد رضایت، علی‌رغم استانداردهای اجتماعی و مقررات کاری پایین‌تر، نتایج بهتری را ارایه کرده اند.
رئیس بخش جهانی شرکت آمروپ، آنیکا فارین، در گفتگو با یورونیوز اظهار داشته است که بیشترین عاملی که از این مطالعه او را شگفت‌زده کرده، «عدم تمایل اروپا به پذیرش نقش‌های مسئولیت‌پذیر، چه در حوزه کسب‌وکار و چه در حوزه سیاست» بوده است.
وی این موضوع را زنگ خطری برای رهبران اروپایی دانست و افزود: «ما باید این مسئله را جدی گرفته و به ‌صورت مشترک برای آن اقدام کنیم».
با توسعه هوش مصنوعی و تغییرات جمعیتی، مانند بازنشستگی نسل‌های مسن‌تر و ورود نسل زد به نیروی کار، جوامع باید تغییرات گسترده‌ای را بپذیرند. آنیکا فارین همچنین در ادامه خاطر نشان کرده است: «فکر می‌کنم نباید تغییراتی که در راه هستند را دست‌کم بگیریم. اگر به جمعیت‌شناسی نگاه کنیم، می‌بینیم چه چیزی در پیش است. ما مجبور خواهیم بود افراد بیشتری را به کشورهای خود بیاوریم».
وی همچنین خواستار نوآوری بیشتر در زمینه مهاجرت شده و افزوده است: «چیزی که در این مطالعه برایم جالب بود و به ‌طور مثبت شگفت‌زده‌ام کرد، این بود که به نظر می‌رسد کشوری مانند آلمان همچنان برای سایر مناطق و کشورهای نزدیک، جذاب باقی مانده است».
این مطالعه نشان می‌دهد که ایالات متحده آمریکا (با ۳۳ درصد) به دلیل بازار کار قوی، حقوق بالا و صنایع متنوع، برترین انتخاب جهانی برای شرایط کاری جذاب است. آلمان با ۲۲ درصد در رتبه دوم قرار دارد و پس از آن کانادا و بریتانیا، هرکدام با ۲۱ درصد در رده‌های بعدی، ترجیحات کاری افراد حاضر در این پژوهش قرار دارند.
آنیکا فارین در این رابطه می‌گوید: «باید این موضوع را به‌ عنوان یک فرصت ببینیم، چون این وضعیت ممکن است از بین برود».
این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که کشورهای مختلف و گروه‌های سنی مختلف، در انگیزه لازم برای کار کردن، حقوق خوب و شغل‌های جالب، مشترک هستند.
حقوق بازنشستگی یکی از موضوعات داغ در کشورهای اروپایی است که اعتراضات گسترده‌ای را در فرانسه برانگیخته و بحث‌های سیاسی زیادی را در آلمان تشدید کرده است.
فارین در این رابطه به یورونیوز می‌گوید: «یکی از موضوعاتی که واقعاً باید درباره آن صحبت کنیم و می‌دانم که خیلی‌ها دوست ندارند درباره آن بشنوند، این است که ممکن است افراد در برخی کشورها، حداقل در برخی بازارهای اروپایی، مجبور شوند مدت زمان بیشتری را کار کنند».
فارین پیشنهاد می‌دهد که ابتکاراتی مانند کاهش مالیات برای بازنشستگانی که مدت زمان بیشتری کار می‌کنند، باید ایجاد شود و همچنین از الگوهای کارآفرینی در رسانه‌ها و جامعه استفاده شود تا فاصله بین نسل‌های مسن‌تر و جوان‌تر کاهش یابد.
این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که کشورهای جنوب جهانی علاقه بیشتری به نقش‌های مدیریتی نشان می دهند. حدود ۷۶ درصد از پاسخ‌دهندگان هندی و ۶۶ درصد از برزیلی‌ها، تمایل بیشتری به نقش‌های مدیریتی یا کارآفرینی داشته اند. در مقایسه، تنها ۳۶ درصد در آلمان و ۳۷ درصد در فرانسه این بلندپروازی را از خود نشان داده اند.

ارسال نظرات